Cevap: Elbise, kılık kıyafet
Bayağı güldüm üstad. Sonyaka bakırköyü adres göstermişti ama oda bacadan atıldı.İnsanın banyoda dahi tek başına utanması gerektiği düşüncesindeyim.En azından ben öyle düşünüyorum.Eminim misafirler bu konuyu okuyup kikirdiyordur.Rize ye çıplaklar kampı açında medyadan sizi pardon narin kıçınızı görelim.Hep enteresan ev mucitliklerini görecek değiliz ya raifcim.
farukçum medeni insan başkalarının hayatlarına saygı duyar ve kimsenin hayatına ve elbisesine karışmaz senin görüşün medenilik dışı insan haklarına aykırı bir düşünce bu şekilde kendi görüşünü haklı çıkaramazsın yani bu lafların seni haklı göstermez dostum açan bir şeyler yapmak istiyorsun benim yukardaki sorumu yanıtla görelim boş gevezelikler yapma konuyu boş yere meşşgul ediyorsun.evet arkadaşlar sorumu cevaplarsanız sevineceğim.
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
raifcim.
Alıntı:
insanhakkı rumuzlu üyeden alıntı
farukçum .
Beni korkutuyorsunuz :)
Farklı görüşleri de bekliyoruz buyrun...
korkacak bişiy yok dostum herşey doğal anormal bişiyyok çünkü özgürlük var dostum:DD siz onu bunu bırakın yukardaki sorumu cevaplayın.
yokmu bir baba yiğit bu sorumun cevabını versin hukukçular siz okadar hukuk okuyorsunuz buu bilmeniz gerekmezmi yada savcı yada hakimler nerdesiniz yada yasayı yapanlardan burda varsa cevabını bekliyorum.
şimdi insanın başkasının hakkını yemeden kendi hayatını istediği gibi yaşama hakkı vardır dolayısıyla istediği elbiseyi giyme hakkı vardır isterse elbise bile giymeyebilir çünkü bu hayat onun hayatıdır karışma hakkına sahip değiliz. şimdi yukarda arkadaş çıpak gezmenin yasak olduğunu söyledi bunun nedeni nedir.ayrıca dışarda nerlerin örtüneceğine dair bir kural varmı varsa bu kurallar niçin çıkarılmış.yanıtlarınızı bekliyorum.
bu konuya bir yanıtınız yokmu:)
Alıntı:
şimdi insanın başkasının hakkını yemeden kendi hayatını istediği gibi yaşama hakkı vardır dolayısıyla istediği elbiseyi giyme hakkı vardır isterse elbise bile giymeyebilir çünkü bu hayat onun hayatıdır karışma hakkına sahip değiliz. şimdi yukarda arkadaş çıpak gezmenin yasak olduğunu söyledi bunun nedeni nedir.ayrıca dışarda nerlerin örtüneceğine dair bir kural varmı varsa bu kurallar niçin çıkarılmış.yanıtlarınızı bekliyorum.
Vallahi biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çıkmıştı zaten onlar :)
Alıntı:
bu konuya bir yanıtınız yokmu:)
Fikir yürütmem gerekirse bu konunun asıl sebebi çocukların zihinsel gelişimini yanlış yönde etkileyebileceğindendir, çünkü sokaklar herkese açık umumi mekanlardır.
Sadece 18 yaşından büyüklerin girebildiği mekanlarda böyle bir sınırlama var mı onu bilmiyorum işte.
Alıntı:
sonyaka34 rumuzlu üyeden alıntı
Genel Ahlaka Karşı Suçlar
Hayasızca hareketler
Genel ahlak ve bir şeyin hayasızca olup olmadığı kime ve neye göre belirleniyor? Akıl ve bilime göre mi yoksa dindar kökenli topluma göre mi?
Alıntı:
Madde 225- (1) Alenen cinsel ilişkide bulunan veya teşhircilik yapan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Bir şeyin teşhirciliğe girdiğini kim, neye göre belirliyor? Dindar bir insana göre baş örtüsü takmayan bile teşhirci olabilirken, dindar olmayan birisine göre bikini bile teşhircilik olmayabiliyor. Teşhircilik hangisine göre belirleniyor?