Cevap: İnternet üzerinden forex haksız işlemler karşısında hak talebi
merhaba
iforex te para kaybettim geri alma şansım varmı acaba.Yardım cı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim
Alıntı:
schneıder rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
iforex te para kaybettim geri alma şansım varmı acaba.Yardım cı olursanız sevinirim.Teşekkür ederim
kredi kartı ile yaptıysanız para yatırma işlemlerini ewet paranızı kurtarabilirsiniz.. özel msj atıyorum
Sayın ctasan
özelinize mesaj attım.. İlgilenirseniz sevinirim. Bu konuda girişimlerde bulunmaktayım.
Alıntı:
ctasan rumuzlu üyeden alıntı
kredi kartı ile yaptıysanız para yatırma işlemlerini ewet paranızı kurtarabilirsiniz.. özel msj atıyorum
Sayın ctastan bu piyasada 100.000 den fazla kaybettim. Aile yuvam bozulma noktasında. Önemli bir bölümüde kredi kartlarıyla yatırmıştım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz size minnettar ve duacı olurum.
özel mesaj atılamıyormuş halen..
sayın ctasan bize özelden ulaşırsa sevinicem..
merhaba
forex ile ilgili bende mağdurum nasıl iade alabilirim.yada nasıl bir yol izlemeliyim.2000 dolar bile alsam o bile beni kurtarır şuan
Alıntı:
ctasan rumuzlu üyeden alıntı
boş konuşuyosun esmee yasal olmayan bi firma hukuki yoldan hakkını arayamaz eger arayabilseydi toplamda binlerce insan milyonlarca parayı bu şekilde geri iade alamazdı. bşeyden anladgn yok boş boş konuşma. o steler dolandırıcı kolay kolay kimse kazanamaz ve yuksek miktarda kazanıldıgı zmanda müşterinin hesabını kapatıyolar kazandıgı parayı vermiyolar.
Cahil cahil konusmayin..NE hukuktan ,ne ticaret kanunundan ne de baska birseyden anladiginiz var. Uslubumu degistiriyorum kusuruma bakmasin diger kisiler. CTASAN adli kisiye bir sorun bakalim kendi kaybettiklerini alabilmismi ki sizlere umut oluyor. YASAL olmayan firma dediginiz tr deki forex tanitici brokerligi yapan firmalar ARACI FIRMALAR ,YASAL OLARAK DANISMANLIK firmalari olarak TICARI SICIL kayitlari olan firmalardir..Yazilarinizdan vs yazim seklinizden de anladigim uzere Turkce'den de basit sekilde anlatilmadigi surece pek anlamadiginizdir. Bu firmalar yurt disindaki FOREX firmalarinin araciligini yapar.Kendileri FOREX sirketi degildir. ANLATABILDIM mi ? Veya anlayabildiniz mi ?
Yurtdisindaki forex firmalarinin tr deki firmalarini secerken once gider o firmalari arastirirdiniz ama bedavadan zengin olma hayalleriniz elinizde kalinca elinden oyuncagi alinan bebekler gibi aglamanizi yadirgamadim .Cunku sizin gibi cok kisi var.
Bu firmalardan paranizi nasil alirsiniz ? Hangi sartlarda alirsiniz ben size anlatayim...
Oncelikle tr de araciligini yapan firmadan cok yurt disinda ciddi denetime tabi tutulan yerleri secmeniz gerekir ... Ulkelerine gore bu kurumlar asagidadir.
Almanya:
Bundeszentrale fúr Finanzdienstleistungsaufsicht
Amerika Birleşik Devletleri:
Securities and Exchanges Commission
Commodities and Futures Trading Commission
National Futures Association
Avustralya:
Australian Securities and Investment Commission
Danimarka:
Danish FSA
Hong Kong SAR:
Securities and Futures Commission
İngiltere:
Financial Services Authority
İspanya:
Comisión Nacional del Mercado de Valores
İsveç:
Swedish Financial Supervisory Authority (Finansinspektionen)
İsviçre:
Groupement Suisse des Conseils en Gestion Independants
Polyreg
Organisme d'autorégulation fondè par le GSCGI
Association Romande des intermediares financiers
Swiss Federal Department of Finance
Commission fédérale des banques
Swiss Federal Banking Commission
Japonya:
Financial Services Agency
Kanada:
British Columbia Securities Commission
Ontario Securities Commission
---------------------------------------------------------------
Yukaridaki firmalar Turkiye'deki BDDK benzeri denetleme kurumlaridir.
Asil konuya gelirsek bu denetime tabi kurumlarda bile hangi sartlarda PARAnizi geri alacaginizdir.
Aslina bakarsaniz bunun sadece bir tek yolu var. O da kullanmis oldugunuz platform ,server da donma sonucu veya baska bir hile ile paranizi kaybetmenizdir ki bunun olma ihtimali cok dusuktur. Cunku eger o firmalar boyle birsey yaparsa ve kanitlanirsa cok buyuk paranizi geri vermeleri disinda cok ciddi maddi cezalara carptirilir.
Gelelim CTASAN gibi FOREX hakkinda hicbirsey bilmeyen kendisine edilen 2 telefona kanip , sonra hemen zengin olma pesinden kosup denetimi birakin kuruldugu yerlerin adini bile duymadigimiz adalarda olan firmalari sectikten sonra gelip burada bos bos konusup ,hukuk,kural,kanunun tek bir harfinden bile anlamayip baskalarina bosuna umut dagitan kisilere kanmayin.
Su var ,keske kaybettiklerinizi alabilseniz ama ne yazik ki boyle bir sansiniz yok. Eger yukaridaki soyledigim sartlara uymuyor ise durumunuz.
Ayrica FOREX kumar degildir.Dunyada gunde nakit likidite bazli donen en buyuk piyasadir...(Gunluk 3-4 trilyon dolar) Para birimlerini etkileyen yuzlerce sebep varken ,yukari cikinca kesin iner diyip satip,asagi inince kesin yukari cikar diyip alirsaniz yukaridaki CTAsan gibi olursunuz...
Benden bu kadar .Sebebim ise;
Cahil ile sohbet etmek güctur bilene, cünkü cahil ne gelirse soyler diline
Saygilar ,sevgiler.
Davaniz umarim gonlunuzce olur Forexzedeler.
merhaba esmee
Desteğin için teşekkür ederim benim bu şikayeti buraya yazmamdaki amaç benim gibi başka mağdurlarında olduğuna inanmam ve onlarla irtibata geçmek istememdi.Demekki kolay para kazanıldığına inanıyorsun ki insanları yanlış yönlendiriyorsun.31.08.2011 itibariyle şuan benim kullandığım platform artık işlem yapmama izin vermiyor.Buda forex brokerinin gereken piyasa koşullarını sağlayamadığı anlamına gelmektedir.Bu düzenlemeden ötürü çok kişinin mağdur olduğuna inaniyorum.Konu ile ilgili SPk üzerindende araştımalarımı yaparak gereken ulusal gerekse uluslarası aksiyonları almak istiyorum.Patronlarına benden selam... Gerekirse uluslararası tahkime de gideceğim.Şimdiden duyrulur..Ama insanların kafalarını bence çok bulandırma.Bu iş mayorka adalarına da uzansa buradaki mağdurlarla birlikte hareket edersem o bağlı bulunduğun forex brokerliğini masa başında hukuki olarak talan ederim.Bu iş için ülkede kanuni açıklar varsa birileri bu kanuni açıkların bedelini ödemeli. Uluslararası ateşeklikle bayram sonrası irtibata geçip öncelikle ateşelik üzerinden şikayet oluşturacağım..Bilgi edinmeni rica eder iyi bayramlar dilerim
mrb arkadaslar herkeze ıyı bayramlar. bu forexten yuzde yuz paralar gerı alınabılıyo sıze yardımcı olurum kaç gundur gıremedım sıze özel msj attım herkeze ordan bana ulasabılırsınız ıyı aksam
sayın ctasan
özel mesajınız bana gelmemiş...özel mesaj hakkım olmadığı için dawnstar ve size ulaşamıyorum..