müftülüğe başvurun elinizdeki delillerle birlikte
mutlaka değerlendirilecektir. Ayrıca bir imam hatıpli olarak çok çok üzüldüm diyebilirim
Printable View
müftülüğe başvurun elinizdeki delillerle birlikte
mutlaka değerlendirilecektir. Ayrıca bir imam hatıpli olarak çok çok üzüldüm diyebilirim
Teşekkür ederin boşanmaya sunulan kanıtlarlar hepsini müftülüğe vericez ozaman gorevden alınıyormuş araştırıyorum bayaqidir saolun. Birde bu imam olmamdan çok imam olanın kisiliqiyle ilgili. Üzülmeyin herkes hakettgini bulucak artık buna bukadar eminim :)
Merhaba bu konuyu acmıştım yorum yazmadiqim surede bayağı gelismeler oldu babami cemaatten bayağı sikayet eden olmuş babam 1 aydır izinliymis camiye gittiğinde de onu gören cemaat zina eden adamın arkasinda namaz kilinmaz dıyıp camiyi terketmiş babam 15 gün daha izin almış ve halktan da arkası sağlam olanlar bir sekilde babami sürdürmenin pesinde o ise o sürdürülmeden tayinini baska yere alma pesinde fakat babam bilgisayar kasasını kırıp bilgisayarı atmış boşanma davasina kadar olan süreçte ve bugün dava günüydü babam aglayip zirlamis hakimde bu sefer de boşamamış anneme attıgı msjda askım canım
Gözbebeğim hakim
Bile dayanamadı yuvamızın yıkılmasına gibi msjlar yazmis ama son 3 gündür sürekli tehtit halinde attıgı msjlar hep duruor beni ve kardesimi öldürmekle tehtit ediyor annemi ayrıca bilgisayar konuşmaları için de sen konuştun benim adima dıyıp beni suçluyor kanitlayamazsiniz diyerek uste çıkıyor ama boşanma direk bu sebep üzerinden çok şiddetli geçimsizlik, annemin insanların icinde babam tarafından hakarete uğraması , evin sorumluluklarının babam tarafından onemsenmemesi , aile birliğinin temelden sarsilip yürütülmeyecek hal alması , çocuklarla ilgilisizlik , dövme, tehtit, vb sebepler ile açıldı birde davalının meslegnin ahlaki boyutuna uygun hareket etmemesi de vardı. Babam bize hic bı hak talep etmezsek anlaşmalı bosanscagini soylemisdi şimdi ise siz anlaşmalı bosanmadiniz bende davayı uzatabilecegim kadar uzaticam diyor. Sizce ne kadar uzar ?
Adam imam sonuçta, kıyamete kadar uzatabilir belkide :)
Okadar çok mü uzar ;(
:"( burdaki hesap kisa sursede orda kini sonra düşünsek :) babam hakime
Annemin onu çok sevdiğini annemin kardesime tahammül edemeyip gittiğini kardesimin kötü cocuk olduğunu durduk yere babama bıçak çektiğini soylmeis ayrica herkes babamla annemin çok mutlu olduğunu goruor kiskaniormus ve
annem hastaymis basını dinlemeye gitmiş babam bile boşanmaya hala sasiormus. Tazminat almayalım die de arkadas ve akrabalarından senet almış 80 milyarlik borcum var diye ama senetlerin tarihi ve dolum süresi yok. Bizim avukatta iddialarının hepsini sunmamış 24 Şubat'a ertelenmiş mahkeme anneme 250 tl tedbir nafakası bağlanmış kardesimin de babam bizim yanimiza 1 aralikta geldigini iddia ettiginden ona nafaka bağlanmamış ama kardesim 2 aydir benim okuduğum sehirde annem ve benimle birlikte. Sahit olarakda kardesim ve ben konusacakmisiz