Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya pet şişe attım, 6 ay statlara giriş yasağı aldım
Bence macta agır tahrik var volkanın topu poposuyla kurtarmaası baslı basına bir olay ve buda taraftarları kıskırıtıcı tahrik edici bir hareket oldugundan bence cezanız düşebilir diye düşünüyorm ama yaptıgınız olay yanlıs bunuda söylemekten kendimi alamıyorum.
Cevap: Galatasaray-Fenerbahçe maçında sahaya pet şişe attım, 6 ay statlara giriş yasağı aldım
Merhaba,
Bu sonuçta spor ve maç yani. Orada bir hakaret veya tahrik edici birşey olamaz. Taraftarın ayrıca tahrik olması diye birşey yok. Sonuçta arkadaşımız;
1. Çevreyi kirletiyor.
2. Bu bir suça giriyor. (Adam orada futbol oynarken ona engel oluyor.)
3. Arkadaşımız bunu tahrik ve hakaret olarak adlandırıyor ama birde alex adına düşünürsek adamda darp var. :)
Bu maddeleri sıralarsak bitmez. Şimdi kısacası verilen ceza bence az bile ama sonuçta bu cezalar kişilerin bunları birdaha yapmaması için verilir. Arkadaşımıza ders olmuştur ve bir daha bence aynısını yapmayacaktır.
Ayrıca tabiki arkadaşımızın itiraz hakkı söz konusu. Bence itiraz etsin ve gelecek sonucu hem görsün hemde bizlerle paylaşsın ki bizimde bu gibi durumlarda ne gibi yaptırımlar uygulanıyor öğrenmiş olalım.
Geçmiş olsun diyelim!...
Saygılar,
volkan topu poposuyla durdurdu diye alexe şişemi atıyorsun, maç bu olucak öle hareketler, o an gerildin diye volkanımı doğrayacan dönerci olsan töbe töbe, dengeli hareketler edelim bence 6 ay az bi sezon men almalıydın