bence istemeleri hata
Printable View
bence istemeleri hata
Öncelikle belirtmek isterim ki daha öncede belirtmiştim site kurallarına uymayanların tekradan üye olmalarını engellemek adına kişilere ahlaki kurallara uyma konusunda baskı olması adına istenmesine karşı değilim ve bu sitedeki demokrasiyi özgürlüğüde seviyorum burada belli bir guruba imtiyaz ayrıcalık verildiği de ortadadır ancak bu imtiyaz belli bir gurubu koruma kayırma noktasında da değildir zira burada sisleme karşı düşüncelerimizi dahi özgürce ifade edebiliyoruz,
Diğer hukuk siteleri gibi belli bir gurubun sözcüsü gibi görünmüyor benim gözüme düşünce ve yazılarda farklı renkler var benim gibi cahilide var konuya hakimide var taraflısı var tarafsızı var kısaca benim hukuk sitem AB standartlarını hedeflemeli demiyorum AB hukuki netin özgürlük standartlarını hedeflemeli. Bu kısa açıklamadan sonra iyi niyetten ne kastetdiğiniz konusunda yorum yapacağım sizin gözünüzde belkide üçüncü çoğulların gözünde çarpıtmış olmaktan korkuyorum okuma konusuna gelince ilk yazımı eklemeden önce okumuştum daha sonra dikkatimden kaçmış başta şahsınızdan olmak üzre özürlerimi ilgilerinize sunarım :)
Ne yazacağımı şaşırdım. Bu yazının üzerine laf ekleyebilmek mümkün değil. Nezaketiniz için tebrik ve teşekkür ediyorum.