Farklı şehirlerde de olsanız ayın bir-iki gün görme hakkı veriyor hakimler.
Sizin ilamda buna ilişkin hükümyok mu? Varsa bence her yıl sadece temmuzu bekleyeceğenize ilamda yazılı günlerde de görüşmeyi deneyin.
Printable View
geçmiş olsun maalesef aynı dert bende de var icra tutanakları ile hapis cezası alır ayrıca o belgelerle velayet davası aç yükek olasılık alırsın kızını geçmiş olsun...
Bana velayetini alabilecegim bir yargıtay kararaı örnegi verebilirmisiniz..Emsal teskil eden ..Lütfen
İcra memurlarıyla gittiğinde tutanak tutuluyor, onunla icra mahkemesine dava açacaksın yılmayıp her tutanakla ayrı ayrı aç bakalım.Aynı şeyi eşimde yaptı ceza alınca aklı başına gelir
Durmunuza üzüldüm,sorun eşinizde değil bence.İş nafaka ödemesine gelince devlet erkeğin yakasına anında yapışıyor ama hakkınız olan çocuğunuzu görmek isteyipte göremediğinizde devlet buna müdahale etmiyor savsaklıyor.Devletin ve kanunların kadın yanlılığı yüzünden baba şevkatine muhtaç olan çocuğa olan oluyor ama devletin umrunda olan tek şey boşanan kadın nafakasını alıyormu tamam gerisini boşver diyor. Malesef ülkemizde anayasa dahil hertürlü yasa değiştirlmekle uğraşılıyor ama bir tek medeni kanuna dokunulup haksızlığa son verilmiyor.
bende kızımın velayetine henuz karar verılmedıgı halde şizofren hastası ve intihar raporları olup kızımı uc kez kızımı darbeden annesi tarafından kaçırılan kızımı giremıyorum..93 gun oldu..napmalıyım.kızım için çıldırıyorum