Sorunsuz olarak çıktı alıyorum.
Printable View
Merhaba Esin Hn.
Konuyu halledip halletmediğinizi bilemiyorum.
Ama kısaca nasıl yapacağınızı anlatayım. Bende bu konudan mağdur olmuştum. :)
Öncelikle HP nin web sayfasından ilgili yazıcının win 7 göre olan driverini indirmeniz gerekli. Ondan sonra ağdaki o yazıcıyı sizin kendi bilgisayarınıza kurulum talimatları ile bağlayıp kurmanız gerekli. Kurulumu yaptıktan sonra printerı bağlı bulunması gereken bilşgisayara bağlayın ve ağ üzerinden tekrar yapamadığınız kurulum işlemini sorunsuzca halledebilirsiniz.
Saygılarımla,
Hakan Ergin
sn. Esin hnm.
Size yazabilmek için üye oldum. :)
Her ne kadar yeni yazıcı almış olsanız da, benim çözüm önerimi denemenizi isterim.
-Yazıcının bağlı olduğu bilgisayara hp'nin sitesinden yazıcının 64 bit Windows 7 sürücüsünü indirin. Bu sürücü dosyasını winrar programıyla bir klasöre açın.
-Başlat/Aygıtlar ve Yazıcılar tıklayıp yazıcınıza sağ tıklayarak Yazıcı Özelliklerini seçin. Burada paylaşım sekmesine geldiğinizde altta Ek Sürücüler adında bir düğme göreceksiniz. O düğmeye tıkladığınızda açılan pencerede x64 kutucuğunu işaretleyecek ve gelen pencerede ise daha önce winrarla açtığınız klasörü bulup içindeki yazıcınızla ilgili .inf dosyasını tıklayacaksınız.
Daha sonra notebook bilgisayarınızdan normal ağ yazıcısı şeklinde kurabilirsiniz.
Ben sorunumu bu şekilde hallettim.
Kolay gelsin.
İlginiz ve yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Ağ yazıcısını da yenilemiş bulunduğumuzdan, bu önerileri deneme gereği de, şansı da kalmadı. Ancak daha önce de ifade ettiğim gibi, bu sorunu yaşayanlar için, sayenizde harika bir kullanım klavuzu hazırlanmış oldu. Tekrar teşekkürler.
Çok uzun yıllarını bilişim sektörüne vermiş bir Uzman olarak bu tür teknik sorunlarınızın çözümü için güvenebileceğiniz teknik birinden uzaktan yardım ( Uzak bağlantı ) almak , hem daha pratik hemde işleyiş açısından daha sağlıklı, en azından bir yerde yanlışlık yaptım mı kaygınız olmaz .Ayrıca çözüm için harcayacağınız zaman 15dk geçmezdi.Diyeceksiniz ki teknik konularda danışabileceğim birileri yoktu sanırım bu yazınız sayesinde bi hayli oldu :).Gerçi yeri olmasada , sizin nezdinizde site sakinlerinin yaşadıkları teknik sorunlar ve soruları için elimden geldiği ölçüde yardıma hazır olduğumu bildirmek isterim.
Saygılarımla,