Siz açıp baktığınıza göre "katılma" suretiyle nasıl olabildiğini de biliyor olmalısınız.
Bizimle paylaşmak istemez misiniz?
Hatta konu hakkında elinizde yargıtay kararı varsa paylaşımınız pekçok dava için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Printable View
Siz açıp baktığınıza göre "katılma" suretiyle nasıl olabildiğini de biliyor olmalısınız.
Bizimle paylaşmak istemez misiniz?
Hatta konu hakkında elinizde yargıtay kararı varsa paylaşımınız pekçok dava için faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
İş Mütelaya varır.
Çok ayrıntıya girmemek lazım.
Genel olarak yorum yapıp tartışma benim yaptığım.
Hem sonra hafızam da çok zayıf benim,maddeleri hatırlayamıyorum.
Kanunu nereye koymuş olduğumu da unuttum sanki.
Ölmeden önce dava açmışsa gerekli
Açmamışsa ?
Merhabalar. Ben iş yerimde çalışırken ehliyetsiz bir kaza yaptım. Ehliyetsiz olduğumu patronum biliyordu ve beni bu şekilde aracın başına çıkardı. O günde bu talihsiz olay başıma geldi. Ehliyetsiz olduğum içinde kasko bu hasarları karşılamadı. Patronumda bu hasarların parasını benden istedi . Red edince bana dava açacağını söledi. Kamu davası açıp benden o parayı alacağını söylüyor. benim bunu verebilecek gücüm yok çok zor durumdayım. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim .
Olayda ölüm veya yaralanma 3.bir kişiye zarar verilmesi durumu yoksa kamu davası açılmaz.Ehliyetsiz olarak trafiğe çıkmanız -patronun istediği için bile olsa para cezası ödemenizi gerektirecek. Patronunuzun olası bir dava açması durumunda avukatınızdan hukuki yardım almanızı öneririm.Durumunuz avukata vekalet vermeye uygun değil bulunduğun ilin barosundan -maddi durumunuzu belgelemek şartıyla-adli müzaheret kurumundan yararlanarak adınıza vekil tayin ettirebilirsiniz.