Cevap: Kadınlarda aldatıyor ama neden
[QUOTE=dardayım;316680]
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
bu cümlede kasıt sizin kadınsı dürtülerinizin Yorumsuz kalmanız yönünde sizi tetiklediği anlamında idi.
Dürtüler sadece kadınlarda değil tabii erkeklerde de var. üstelik kadınlarda olandan daha çabuk harekete geçen ve aktif olan dürtüler.
Ama aklı selim doğru düşünen doğru yaşayan sadık eşini ailesini çocuklarını seven eşler gayri ahlaki beraberliklerden her halükarda uzak duracak erdemede sahiptirler..
Bu gün okudum paylaşayım yine gazetelerde yazıyordu. bayramda sevgilisi ile arabada gezerken karısı ve kızıyla karşılaşan çılgın adam, arabanın önüne "baba baba" diyerek atlayan çocuğuna araba ile çarpıp kaçtı. Etrtesi sabah çocuğunu görmeye hastahaneye gelen baba polis tarafından tutuklandı"
işte erdemli olmakla sapık dürtülerine engel olamamak arasındaki ince çizgi hocam..
Pardon ama dürtü'nün cinsiyeti olur mu?
Cevap: Kadınlar da aldatıyor ama neden
Alıntı:
Evet durumu biliyorum; Her şeyin özünde yatan -bizim gibi toplumlarda özellikle-
bastırılmış kadınlık ve kışkırtılmış erkeklik değil mi?
Kışkırtılmış erkeklik.... doğru diyorsunuz her fırsatta onur gurur timsali yapılan daha çocukken erkek olmanın haklı (!) gururu,amcalara teyzelere edep yerlerini gösterttirilerek kabartılan erkek çocukları, kız arkadaşı var diye koltuk altlarında karpuzlarla gezerek hava atan babaların onore (!) edici teşvikleri, içki masalarına eş dost sohbetlerine meze edilen eski sevgili ve kırık aşk hikayeleri, genelevlerde başlayan erkekliğe ilk adım atış maceraları vs. örnekler çok..
bunun tam karşısında ise kız olduğu için ezilen, herkes tarafından erkek kardeşin hizmetinde olması gerektiği düşünülen, adet oldu diye hor görülen mundar denilen, erkek arkadaş kavramını bile anamayan hatta hatırına bile getiremeyen, öncelikli görevinin erkeğe her anlamda hizmet olduğu öğretilen ve kadınlığını yaşamaması gerektiği beynine kazınan bastılrımış kız çocukları..
bu kadar keskin tezatların olduğu yerde birde erkek kadını elinin kiri olarak görürse, diğer yandan kadının içinde de varsa kişisel sapkınlığa yatkınlık.. breh breh kim tutar .. söylermisiniz..
Gerçi ne her erkek böyle nede her kadın.. son derece sağlıklı yetişenlerde yapıyor bunu..
sorarsanız bahaneler bellii..
Bu beden benim bedenim kimseye hesap vermem...
Çok merak ettim bir başka erkek nasıl hissettiriyor..
Ama arkadaşımında vardı sevgilisi.. o çok keyifli ve mutluydu..
Bana kocamdan başkasıda hala güzelsin hala çekicisin desin istedim..
Duygusal bir boşluktaydım yaptım..
bahaneler uzar gider.. Ne yazıkki sadece bizim coğrafyamızın değil dünyadaki her toplumun sorunlarındna bir tanesi sadakatszilik. sadecde ahzmetmekte biz zorlanıyoruz. Onlar daha large lar.. hepsi bu..
[QUOTE=Av.Ferda Aydın;316682]
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Pardon ama dürtü'nün cinsiyeti olur mu?
Olmazmı hocam aşkolsun.. Bir kadının dürtülerinin cinsi nev-i ile erkeğinkiler bir olabilirmi..
Hatta basit tanımlama ile.. kadını dürtüleri demirdöküm soba gibisir geç ısınıp geç soğurken erkeğin dürtüleri odun sobasına benzer hemen ısınıp hemen soğur..
farkın aslı.. kadının dürtüleri sindirerek ısıtırken.. erkeğinkiler harlı ateşe benzer yakar ve yanar geçer..
[QUOTE=dardayım;316691]
Alıntı:
Olmazmı hocam aşkolsun.. Bir erkeğin dürtülerinin cinsi nev-i ile erkeğinkiler bir olabilirmi..
Hatta basit tanımlama ile.. kadını dürtüleri demirdöküm soba gibisir geç ısınıp geç soğurken erkeğin dürtüleri odun sobasına benzer hemen ısınıp hemen soğur..
farkın aslı.. kadının dürtüleri sindirerek ısıtırken.. erkeğinkiler harlı ateşe benzer yakar ve yanar geçer..
Kişilerin; dürtü dediğiniz açıkçası cinsellik de içeren kavramları; edindikleri kültürleri ve kendilerini adapte ettikleri eğitim noktası ile ilgilidir..
[QUOTE=Av.Ferda Aydın;316696]
Alıntı:
Kişilerin; dürtü dediğiniz açıkçası cinsellik de içeren kavramları; edindikleri kültürleri ve kendilerini adapte ettikleri eğitim noktası ile ilgilidir..
Buna katılıyorum ama kastım sadece cinsellik ve cinsellik adına edindikleri kültür ve adaptasyonalrı değildi.. düşünsel, duygusal yanlarınıda kastetmiştim..
[QUOTE=dardayım;316698]
Alıntı:
Buna katılıyorum ama kastım sadece cinsellik ve cinsellik adına edindikleri kültür ve adaptasyonalrı değildi.. düşünsel, duygusal yanlarınıda kastetmiştim..
Tabi ki yaşamda her şey iç içe; Ama bulunduğumuz site'de fikir üretiyor ve yazıyorsak bu her şey'den önce kalite'mizi de belirtmiyor mu?:))
[QUOTE=Av.Ferda Aydın;316700]
Alıntı:
Tabi ki yaşamda her şey iç içe; Ama bulunduğumuz site'de fikir üretiyor ve yazıyorsak bu her şey'den önce kalite'mizi de belirtmiyor mu?:))
MUTABIKIZ... Hocam..