Cevap: Aldatıldığımı eşimin bilgisayarına keylogger kurarak öğrendim
Alıntı:
lektem71 rumuzlu üyeden alıntı
Ben hakim olsam sadece görüşme saatine falan bakıp da sağlıklı bir hükme varmaya çalışmazdım. Belki de o iki kişi kavga ediyordu. Belki, biri diğerine "hayatımı mahvettin, yuvamı yıktın, yeter bırak yakamı" falan diyordu. Bunu bilemeyiz ki. :alala
Hakimde zaten sadece bu kayıtlara bakıp karar vermiyor sn. üye. Bu kayıtlar iki kişi arasındaki münasebetin varlığını destekleyici delildir. Arama-aranma tarih, saat ve sıklığına dikkat çekmekle bu görüşmelerin hayatın olağan akışına ters olduğu iddia edilebilir. Yada iki kişiden biri hayır ben o kişiyi tanımam, görüşmedim eşim bana iftira atıyo derse al sana görüşme kaydı şimdi izah et bakalım denir.
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
Hakimde zaten sadece bu kayıtlara bakıp karar vermiyor sn. üye. Bu kayıtlar iki kişi arasındaki münasebetin varlığını destekleyici delildir. Arama-aranma tarih, saat ve sıklığına dikkat çekmekle bu görüşmelerin hayatın olağan akışına ters olduğu iddia edilebilir. Ya da iki kişiden biri hayır ben o kişiyi tanımam, görüşmedim eşim bana iftira atıyo derse al sana görüşme kaydı şimdi izah et bakalım denir.
Ağız birliği yapıp "Zor bir dönemden geçiyordum. Arkadaşım olan o kişiyle uzun uzun dertleşiyorduk" derlerse aksini kim ispatlayabilir?
Alıntı:
Ağız birliği yapıp "Zor bir dönemden geçiyordum. Arkadaşım olan o kişiyle uzun uzun dertleşiyorduk" derlerse aksini kim ispatlayabilir?
Evli bir insanın gece yarıları uzun uzun 3. bir şahısla telefon görüşmesi yada mesajlaşması evlik mahkemeye yansıdığında kişiyi kusurlu duruma getiren bir fiildir. İster dertleşsin, ister cilveleşsin farketmez. Görüşmelerin saatleri, sıklığı hakim tarafından mutlaka dikkate alınır.
Alıntı:
Evli bir insanın gece yarıları uzun uzun 3. bir şahısla telefon görüşmesi yada mesajlaşması evlik mahkemeye yansıdığında kişiyi kusurlu duruma getiren bir fiildir. İster dertleşsin, ister cilveleşsin farketmez. Görüşmelerin saatleri, sıklığı hakim tarafından mutlaka dikkate alınır.
Evlenmek hiç akıl kârı değil o hâlde. :) Herkesle ilişkini keseceksin demektir. Yoksa yandın.
Alıntı:
Evlenmek hiç akıl kârı değil o hâlde. :) Herkesle ilişkini keseceksin demektir. Yoksa yandın.
Evlenmek bir akittir, kurallarına uymayan sonucuna katlanır.
Alıntı:
Evlenmek bir akittir, kurallarına uymayan sonucuna katlanır.
Evlilik, birtakım kurallarla yürütülebilecek kadar basit bir olgu değil ki!? Benim kayınpederim lak diye ayağındaki çorabı çıkarıp benim yemek masama koymuştu sırıtarak. Ne yapabilirsiniz o durumda? Hangi kuralları uygulamaya sokarsınız?
O kadar basit değil bu işler.
ben de eşimi bikac gun once yakaladım
ıspat için tek bir delil var ve yetersiz keylogger programını nasıl kurabilirim
Alıntı:
zeynep_1980 rumuzlu üyeden alıntı
Programı internetten indiriyorsunuz. Birçok çeşiti var. Bilen biriis aracılığı ile kurmanızda fayda var. Lisansını satın almalısınız. 30 dolar civarında. Programı kurduktan sonra lisans anahtarını da girdiğinizde lisans tam sürüm modda çalışmaya devam ediyor. Kendisini gizliyor. Hiç bir program bulamıyor. Belli tuş kombinasyonları ile sadece kuran kişi erişebiliyor. Programın ayarları içerisinde belirteceğiniz bir e-mail adresine yine belirteceğiniz zaman aralıkları ile raporlar gönderiyor. Bu raporlarda. Klavyede yazılan tüm metinler, girilen şifreler, girilen siteler, belli zaman aralıkları ile alınmış ekran fotoğraları var.
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Programı internetten indiriyorsunuz. Birçok çeşiti var. Bilen biriis aracılığı ile kurmanızda fayda var. Lisansını satın almalısınız. 30 dolar civarında. Programı kurduktan sonra lisans anahtarını da girdiğinizde lisans tam sürüm modda çalışmaya devam ediyor. Kendisini gizliyor. Hiç bir program bulamıyor. Belli tuş kombinasyonları ile sadece kuran kişi erişebiliyor. Programın ayarları içerisinde belirteceğiniz bir e-mail adresine yine belirteceğiniz zaman aralıkları ile raporlar gönderiyor. Bu raporlarda. Klavyede yazılan tüm metinler, girilen şifreler, girilen siteler, belli zaman aralıkları ile alınmış ekran fotoğraları var.
O keylogger'ın tuttuğu kayıtlar elle değiştirilebiliyorsa bunun bir anlamı olmaz. Program bir ton şey kaydeder, siz de araya "Aşkım seni seviyorum. Karımı/kocamı boşayıp seninle evleneceğim" gibi bir cümle sıkıştırırsınız, mahkemeye sunarsız teorik olarak. Akıllı bir hakim bunu delil kabul etmez.
Alıntı:
zeynep_1980 rumuzlu üyeden alıntı
Dikkat edin de eşiniz sizden önce bir keylogger koyup bu foruma gönderdiğiniz mesajı okumamış olsun.
Not: Ardamax Keylogger, ücretsiz bir program.