Cevap: Mersin'de polis merkezine hainlerin saldırısı
D!NO 34'e;
Peki sen hiç düşündün mü?Bir erkek evlat sahibi oluyorsun zorluklarla büyütüyorsun,okutuyorsun 20 yaşına gelince kendi insiyatifinle değil mecburen askere gönderiyorsun.Belki aldığı 100 tl lik maaşını sen çalışmıyorsun,işsizsin geçinemiyorsun diye sana gönderiyor.Birgün bir bakıyorsun televizyon bile olmayan evinde radyodan dinliyebiliyorsun ,oğlun ölmüş,öldürülmüş.Ne için?Kızın var diyelim üniversiteye girmesi en büyük hayalin.Zar zor dersaneye gönderiyorsun sınavına iyi hazılanabilsin,bunca zamandır harcadığın emeklerin sonucunu gör diye...Sonra ne mi oluyor otobüsünün duracağı duraktan gözünden bile sakındığın kızını almaya gidiyorsun ama daha 17 yaşında,yanmış.
Sen belki İzmir'de ailenin senin deyiminle(ki ben katılmıyorum nedenlerini anlatıcam)linç edilmesinden kurtarabiliyorsun ama ne o ana,ne de o baba evlatlarını ölümden kurtaramadı.Ne yapsınlar şimdi onlar dağa mı çıksınlar yada geride kalan evlatlarınında başlarına böyle birşeyler mi gelmesini beklesinler.
Ege'nin köylerini hiç gördün mü bilmem.İzmir'in köylerini....Ben Mardin'i,Diyarbakır'ı,Tunceli'yi,Adıyaman'ı,Urfa'y ı karış karış bilirim.Ege'nin köylerini umarım görme imkanın olur.Bir çoğunun yolu yoktur,suyu yoktur,okulu bile yoktur.Buralarda da var bir sürü ayağında ayakkabısı olmayan çocuk ama hiçbiri polise taş atmıyor,kimseyi öldürmüyor,silahlanıp dağa çıkmıyor.Neden diye hiç düşündün mü?
23 yaşında ki Aydın,neden ağlamayım onun için hayatının baharında öldü.Tıpkı 17 yaşında ki Serap gibi bence her ikisi de çocuk yaşta.
İnandığın şeyi hiç düşündün mü?Gönül verdiğin uğrunda kendini yaktığın şeyi...Sen sana hala onun sahip çıkacağına inanıyorsan çok yanılıyorsun.Düzen böyledir;sen senin çocukların demokrasi der,insan hakları der,bunun uğruna ölür,öldürülür,seni bu yola sokanlar, hakkımı savunuyor dediğin partinin vekilleri Milano'daki yazlığında tatil yapar.Sen yaşamını sürdürmek için,evine ekmek götürebilmek için sabahtan akşama çalışırsın.Belki Hakkari'deki aileni görmeye bile gidemezsin.O Çeşme 'de ki evinde dinlenir.Senin yaşadığın yerlere yatırım yapar mı?İş alanı açar mı?Bir düşün....Ama oğlunu dağa çağırır TC devleti seni yok sayıyor der,seni düşünmüyor der... Acaba o seni düşünüyor mu?
Cevap: Mersin'de polis merkezine hainlerin saldırısı
Acaba o saldırganların kaç kere kimlik kontrolünden sonra kürt olduğu anlaşıldıktan sonra karakola çekilip kürtsen kesin itiraf edecek bir suç işlemişsindir mantığıyla işkenceye maruz kaldıklarını düşündünüz mü?
Ya kendinzi bizim yerimize koymadan bizi anlayamazsınız bunu yapmanızda imkansız çünkü size göre biz 2. Sınıf bir ırkız sizin ırkınız yücedir sizden yüce yoktur size göre.
Halbuki biz bizi tek destekleyen partimiz kapatıldıktan sonra hakkaride cehaletle galyana gelip gençliğin etkisiyle silahına el konulan linç edilmek istenen biri memur diğeri emniyet müdürü iki polisi kendimizi siper ederek etten duvar örerek ırkımızdan taşlar yiyerek canını kurtarmış insanlarız bölede aydın bölede kültürlü bölede adaletli bir ırkız.
Biz Avrupa okullarında tarıh derslerınde gelmiş geçmiş en adaletli komutan olarak ismi anılan selahattini eyubinın torunlarıyız adaletli olmak zorunayız.
Belki yarın öbür gün kapatılan parti teröre yakınlığından kapandı sizde o partiye üyeydiniz o halde sizde teröristsiniz mantığıyla o polis ve emniyet müdürü tarafından göz altına alınacaz ve kürtsün o halde mutlaka itiraf eecek bir kaç suç işlemişsindir mantığıyla işkence görecez ama olsun biz pişman değiliz insanlığımızdan.
Halbuki intikam peşinde olsak İzmir'de çoluk çocuğumuz la beraber arabamız taşlanırken hangi polis kendini siper etti hangi polis taşlayanlardan birini gözaltına aldı ifadesıne başvurulan br tane saldırgan varmı mantığıyla gitsek bir taşta biz atardık o polislere özellikle hukukçu arkadaşlara sesleniyorum sizler huukçusnuz kime yakışsa ırkçılık size yakışmıyor en azından lütfen olaylara tarafsız yaklaşalım.
Ben vurulan 7 askerimizede ağladım mitingte vurulan üniversite öğrencisine sizler gibi aserler şehittir o genç mutlaka haketmiştir diye düşünmedim.
Türkiye'de Türk Bayrağı Asmak Provakasyon mu?
Fırat Haber Ajansı internet sitesindeki haberi aynen olduğu gibi yazıyorum.
''Faşist İzmir''de 'bayrak' provokasyonu ANF18:21 / 15 Aralık 2009 İZMİR - Kürtlere yönelik saldırın en fazla yaşandığı İzmir’in Bahçelievler Semti'nde oturan bir grup faşist İnönü Caddesi'ne dev Türk bayrağı astı. Saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan faşistler PKK, DTP aleyhine sloganlar attı.
Akşam saatlerinde, Bahçelievler Camisi önünde toplanan yaklaşık bir grup faşist tekbir ve sloganlar eşliğinde, omuzlarında taşıdıkları dev bir Türk bayrağını İnönü Caddesi'ndeki, karşılıklı iki apartmanın arasına astı. Askerler için saygı duruşunda bulunup, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okuyan faşistlerin gösterisini polis herhangi bir müdahalede bulunmadı.
ANF NEWS AGENCY