İyi niyetli görüşünüze bende katılıyorum. Umalım ki site yönetimi o yazılan mesajları koruma altına almış olsunlar. Bu arada size ait kısa mesaj bölümünü sık sık kontrol edin.. Yönetimden mesaj almış olabilirsiniz..
Printable View
Diğer eşin açtığı başlığa bende yanıt vermiştim ancak şu an konu kaldırılmış görünüyor. Girmeye çalıştığımda bunlar çıkıyor:
swan, Bu Sayfaya giriş yetkiniz yok. Bunun olası sebepleri aşağıda sıralanmıştır:
Üyeliğinizi Aktifleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Girişin özel yetkiye bağlı olduğu bir alana girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Hukukçulara özel forumlar, sadece Yöneticilerin girebildiği alanlar gibi... Özel bölümlere giriş yetkisi için sitede araştırma yapmanızı, özel guruplara giriş hakkında bilgi edinmenizi öneririz.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız. Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.
Site yönetiminin hassasiyet göstereceğini umuyorum, nede olsa bir hukuk sitesi.