Çocuklar büyümüş, reşit olmuştur muhtemelen. Konunun tarihine dikkat ettiniz mi? :)
Printable View
Günaydın, sizce sadece bunu okuyacak olan o çocuklar ile mi ilgili olacak ?
Bu rezil durumun halen bir sürü babayı daha ilgilendireceğinide siz düşünmediniz sanırım.
Fakat berbat türkçem den olacak ki yeterli yazmamışım ve bu önemli konuyu daha nice babaların okuyup fikir sahibi olmalarını ifade edememişim.
Sanırım bu tarz forumlara da insanlar zaman zaman çok değişik dilimlerde ulaşıp fikir alışverişi yapıyor :)
Kimi üyeler de binlerce cevap yazarken arada birkaç espri yapma ihtiyacı hissediyor da olabilir mi? :)
Sizi mutlu edecekse tabiki olmuş olabilirler, yada babasiz büyümenin getirdiği saygısızlıkla forumlara da girip yorum yapmış olabilirler.
Konuyu önemsemeyenlere bu konuları yaşamalarını dilerim !
Belki o zaman daha anlayışlı olabilirler.
Belki daha da şanslı olup onlarla dalga geçmeye çalışan olmaz ?:alala
- - - Updated - - -
Tabiki en doğal hakları !
Fakat insanların yaşadığı sorunlar ile espri yapanlar için ne düşünülür ?
Bu doğru mu sizce ?
Yada espri anlayışı ne olmalı.
Mesala dinle yapılan karikatürler de espri mi sizce ?
Türkçe anlatımınız oldukça iyi sn.Atalays bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Ama Türkçe anlayışınızla ilgili ( belki sabah mahmurluğundandır bilemem ) bir sıkıntı olduğu ortada.
Yazım sn.Eker e yazılmış bir yazıdır, sizin verdiğiniz yanıtta geçen konuyu barındırsa da, sizin dışınızda olan bir yazıydı,
tıpkı sizin dışında bir isme ithafen yazılan bir yazıya yorum yaptığınız gibi, ben de aynı şeyi yaptım. Sİzin dışınızdaki bir konuya, bir soru sordum.
Tepkinizi anlıyor ve saygı duyuyorum ;
ama
Sizi mutlu edecekse tabiki olmuş olabilirler, yada babasiz büyümenin getirdiği saygısızlıkla forumlara da girip yorum yapmış olabilirler.
şu söyleminizi dile getirirken, biraz daha düşünceli davranmış olmanızı dilerdim.
İyi forumlar
sevgili ve çok değerli site üyeleri bende üst komşumun gürültüsünden yana şikayetçiyim 3 yıldan beri kayınpederim evlerinde sürekli gürültüye maruz bırakılıyordu bende abartıyorlar sanıyordum bir haftadır ramazan dolayısıyla evlerinde kalıyoruz üst komşuya uyarmak amacıyla cıktım karşıma polis çıktı adam polismiş git beni nereye şikayet edersen et ben polisim hiç bir şey yapamazsın''beni devrelerime mi şikayet edecen hadi uza bana kendini vurdurtma sizin evdende ses geliyo ben kapına dayanıyormuyum dedi ben kime başvurmalıyım gerçektende adamı araştırdım paralel yapıdan hocaefendi dedikleri kişinin cemaatinden yüksek dereceli biriymiş kime sorduysam ugraşma daha öncede oldu savcıda onlardan halk deyimiyle it iti ısırmaz dediler zaten gürültüyü yapan polisin hanımı sabah saat 3 te süpürge sesleri topuklu ayakkabıyla tepinmeler sonses müzik çalmalar kalorifer peteklerine vurmalar yere nesne çarpmalar bir haftanın içerisinde cinnet geçirecek duruma geldim allah rızası için bir yol gösterin
Merhaba bir konuda yardıma ihticacım var. 1 yasşındaki bebeiğimin yürüme sesinden alt komşumuz rahatsız. sürekli kapıma dayanıyor ama ne dayanmak.yumruklayarak,bağırarak. ardından da polis çağırıyor. Gelen memurlarada söyledik yapabileceğimiz ne var? bir yaşında bebek sonucta. Ama adamın sürekli kapıma gelmesinden ve polis çağırmasından rahatsızım artık. bu tacizden kurtulma yolum var mı?
Bebeğiniz gerçekten gürültülü yürüyorsa bebek olması ona bu hakkı tanımaz. Neticede siz bebek değilsiniz ve başkalarını rahatsız etmemek için önlem almak zorundasınız. Komşunuzun kapıyı yumruklayıp bağırması sizi ne kadar rahatsız ediyorsa, bebeğinizin ayak sesleri de onu o kadar rahatsız ediyor olamaz mı? Bebeğinizin yürüdüğü yerlere halı döşemeyi düşündünüz mü? Yapabileceğimiz ne var diye soruyorsunuz. Ben size bir şey söyleyeyim. Bir evin zemin katını tutup oraya taşınabilirsiniz, hiç olmazsa bebeğiniz büyüyüp gürültüsüz yürümeyi öğreninceye kadar.
Bende halı, özellikle bu iş için üretilen türleri varsa onlardan diyorum.. (kalın halıflex olabilir)