Cevap: Evime haciz öncesi son uyarı mektubu geldi
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Önce itiraz haklarınızı kullanmalısınız. İcra dosyasında kefil sıfatı ile imza eşinize ait değilse gerekli itiraz yolunu tüketip bunu ispatlaması gerekir. Bu yolu tüketmeden açacağınız davada kefil olmadığınız iddiadan öteye gitmeyecektir.
teşekkürler, şuan yola çıkıyorum şişli 6. icradan dosyanın örneğini alıp inceleyeceğim,
eğer imza bize ait değilse kefilin biz olmadığımız kanısına varırsak, itirazı şişli 6. icraya mı yapacağım yoksa hukuk bürosuna mı ?
ayrıca yazılı mı ?, tşk, Saygılar
Alıntı:
mavigece78 rumuzlu üyeden alıntı
teşekkürler, şuan yola çıkıyorum şişli 6. icradan dosyanın örneğini alıp inceleyeceğim,
eğer imza bize ait değilse kefilin biz olmadığımız kanısına varırsak, itirazı şişli 6. icraya mı yapacağım yoksa hukuk bürosuna mı ?
ayrıca yazılı mı ?, tşk, Saygılar
ayrıca bu itiraz süreci ne kadar zaman alır, Saygılar
sabah saat 9 gibi yola çıktım, şuan saat 12:15 istabulu altüst ettim ama şişli 6. icrayı bulamadım, beynim döndü :Dlevent, beşiktaş, bebek dolaşmadığım yer kalmadı ,
bugün işi halledemedim, işallah yarın veya cuma günü bir arkadaşla gideceğim, Saygılar
Alıntı:
sabah saat 9 gibi yola çıktım, şuan saat 12:15 istabulu altüst ettim ama şişli 6. icrayı bulamadım, beynim döndü :Dlevent, beşiktaş, bebek dolaşmadığım yer kalmadı ,
bugün işi halledemedim, işallah yarın veya cuma günü bir arkadaşla gideceğim, Saygılar
Şişli icra dairelerinin adresini şöyle kolayca bulursunuz: Şişli Camii civarı. Hasat sokak. ŞİŞLİ
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Şişli icra dairelerinin adresini şöyle kolayca bulursunuz: Şişli Camii civarı. Hasat sokak. ŞİŞLİ
tşk ederim, ancak ben istanbul trafiğinde biraz zayıfım, yani otobüsle felan gitsem kesin bulurdum, ancak ben kendi arabamla gittiğim için bulamadım.
Bir arkadaşım otobandan tarif etti yolu, otobandan şişli diye ayrılacaktım , ancak içinde şişli yazan bir tabela göremedim :D.
Ben Gaziosmanpaşa - Arnavutköyde ikamet ediyorum, sizce en kolay nasıl ulaşabilirim . Saygılar
Bu yazıyı saklayın bundan sonra size herhangi bir işlem yapılırsa tazminat hakkınız doğar. Bu aşamada yapacağınız işler emek ve masraf ziyaından başka bir şeye yaramaz.
Basit bir görüşmeyle halledilebilecek bir durum için ne kadar uğraşıldığının farkında mısınız?
Tşk ederim, ancak şu aşamada ben tazminat davası açamazmıyım, ve kazanma şansım nedir, ?
sizce de bunlar haketmediler mi ?
tc vatandaşını böylesine rencide etmek bu kadar kolay mı ?
ben düşünmesem bile çevremdekiler, bu olayı çok farklı boyutlarda düşündüler, yine çevremde itibarımız zedelendi, biz herne kadar yanlışlık olduğunu söylesek de , zaten gerçek borçlu olan da böyle söylemezmiydi.
ve ben eşim iki tane çocuk ordan oraya sürklendik bir hiç uğruna, buna değermiydi,
kısacası yani şimdi ben tazminat davası için beklemelimiyim, daha dava hakkım doğmadı mı ?
Saygılar
Alıntı:
tşk ederim, ancak şu aşamada ben tazminat davası açamazmıyım, ve kazanma şansım nedir, ?
sizce de bunlar haketmediler mi ?
tc vatandaşını böylesine rencide etmek bu kadar kolay mı ?
ben düşünmesem bile çevremdekiler, bu olayı çok farklı boyutlarda düşündüler, yine çevremde itibarımız zedelendi, biz herne kadar yanlışlık olduğunu söylesek de , zaten gerçek borçlu olan da böyle söylemezmiydi.
ve ben eşim iki tane çocuk ordan oraya sürklendik bir hiç uğruna, buna değermiydi,
kısacası yani şimdi ben tazminat davası için beklemelimiyim, daha dava hakkım doğmadı mı ?
Saygılar
1- Zarar kastı yoktur, yanlışlıktır,
2- Maddi zarar yoktur...
3- Hatadan dönülmüştür...
Bu maddeler çerçevesinde tazminat hakkınız olmadığını düşünmekteyim.
Çevreye rezil olma konusuna gelince, yukarıda sunduğunuz belgeyi bir komşunuza gösterseniz, diğerleri de haberdar olur. Dolayısıyla avukatın size verdiği belge iade-i itibar belgesidir.
Pardon diye bişi duymadınız heralde :))