Cevap: Acer firması Tuketici hakları
Kardeş bence parayı verirler ama geç verirler. Sen mahkeme sonucunu bekle.
Çünkü verseler bile pararayı kesmek için bahane arıyorlar. Sen mahkeme sonucunu bekle.
Cevap: Acer firması Tuketici hakları
arkadaşım ben mahkemeye verdikten 10 gün sonra adamlar aradı hatta 6 defa aradı beni bilgilendirmek için yazışmalar yapıyolarmış 3.4 gün içinde yazışmalar tamamlanır dedi
saten adamlar mahkemeye gitmek istemiyo çünkü mahkemeye giderse onlara pahalıya mal olcagını biliyorlar saten adam aradığında ben dedim 03.30 da mahkeme var eğer 10 gün kalana kadar param gelmezse mahkemeden vazgeçmem dedim hatta sen kesintiler yaparlar dedinya bence yapmazlar yaparlarsa mahkemeden vazgeçmem
birde sana bir sorum var mahkemeden vaz geçmem için nasl bir dilekçe vermem lazım:)
Cevap: Notebookumun gecikmiş tamirini değil ücretin iadesini istiyorum
bilgisayarımı aldığım firma kapalı olduğu için ithalatçı firmaya garanti kapsamında tamir edilmesi için gönderdim. bilgisayarım 34 iş günü içinde tamir edilemedi. aldığım site kapandı. ithalatçı firma ise mali zorlukları nedeniyle ücret iade edebilecek durumda olmadıklarını bildirdi. ben buna inanıyorum hatta bilgisayarımın beklemem halinde tamir edilmiş olarak gelebileceği ümidimide yitirdim. muhatap olduğum firma il dışında olduğu için taleplerim sözlü olarak yapılmakta.
elimda belge olarak faturam ve kargo evrakları var
bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Cevap: Notebookumun gecikmiş tamirini değil ücretin iadesini istiyorum
Alıntı:
necatibey rumuzlu üyeden alıntı
bilgisayarımı aldığım firma kapalı olduğu için ithalatçı firmaya garanti kapsamında tamir edilmesi için gönderdim. bilgisayarım 34 iş günü içinde tamir edilemedi. aldığım site kapandı. ithalatçı firma ise mali zorlukları nedeniyle ücret iade edebilecek durumda olmadıklarını bildirdi. ben buna inanıyorum hatta bilgisayarımın beklemem halinde tamir edilmiş olarak gelebileceği ümidimide yitirdim. muhatap olduğum firma il dışında olduğu için taleplerim sözlü olarak yapılmakta.
elimda belge olarak faturam ve kargo evrakları var
bu durumda ne yapmamı tavsiye edersiniz?
yapman gereken ilk şey ne biliyormusun 30 iş günü geçtiği anda 900 tl altındaysa tüketici mahkemesine üstündeyse mahkemeye dava açmak benim öğle oldu çünkü mahkemeye bi verdim firmayı adam 6 kere aradı mahkemeden vaz geçmem için çünkü mahkemeye gidersem adama pahalıya mağal olcak tabi
bnce ilk iş mahkemeye gidip dava aç sana sadece 20 tl mal oluyo bence hemen yap