Re: Yeni Bir İlişki Boşanmayi Etkiler mi?
ben durumlara kadın erkek ilişkisi olarak bakmıyorum hiçbirzaman.. kadın yada erkek herhangi haklı konumda olabiliyor gerçekten iyi niyetini ve vicdanını bir kenera atmış kadınlar da var erkeklerde.. yasa kadınlardan yana demek çok doğru değil.. yasa haklıdan yana iddiasını ispat edenden yana.. bazen prosüdürler ve yasadaki açıklardan dolayı aksamalar gecikmeler olsada yasa kadın yada erkek diye cinsiyet ayrımı yapmıyor.. iki cinsiyet için sadece küçük bir ayrıntı var ve kadınlar bunu çok iyi biliyor. gözyaşı duygusömürüsü ve acitasyon .. birde erkekler için olanı var tabi...:) erkekler genelde pek yasaya uygun hukuka uygun davranmadıkları için dik kafalılık yapıp şiddete,saldırıya sığındıkları için hukuki açıdan haksız duruma çok çabuk düşüyorlar. her zaman savunduğum birşey var bunu tekrar belirtmek isterim hukuk santranç gibidir. strateji ,mantık matematik ve sabır sizi zafere taşır..
Alıntı:
queen_u rumuzlu üyeden alıntı
3,5 aylık başarısız bir evliliğim oldu..Çok denedim sorunları çözmek, yoluan sokmak için ama olmadı ve sonunda baba evine dönüp boşanma davası açtım.(Geçmişimden herşeyimi değiştirdim maillerim telefon numaralarım vs.) şimdi dava devam ediyor fakat kafamı kurcalayan bir konu var...Yeni tanıştığım biriyle görüşmeye başladım, görüşmelerim sadece telefonda şuan için,ve kimse bu görüşmeleri bilmiyor.Dava sürecini etkiler mi? Ve yeni aldığım hatla konuştuğum için bu hattın numarasının öğrenilip, dinleme yapılması ne kadar mümkündür.(eVLİLİĞİM SIRASINDA ASLA ALDATMA SÖZ KONUSU DEĞİLDİ VE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYİ TANIMIYORDUM
Eşiniz sizi takip etsede şu anda sadece telefon ile görüştüğünüzü söylemişsiniz.Boşanma sürecinde dikkatli olmanız gerek.Anlattıklarınıza görede dikkatli davranıyorsunuz.
Buna çok benzeyen bir olay hatırlıyorum.Aysun hanım diye bir bayan vardı,başka bir sitede yazılarını görmüştüm,bir an acaba aynı kişi burayada mesajmı yazmış diye garipsedim.
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Bende aldatılan bayanım ve davam halen devam etmekte.Ama şu varki kesin kanıt isteniyor içgüdüsel bişey olmuyor buda o kadar zor ki tedbirli davranıyor.Tapuya gidip evin üstüne şerh koydurabiliyorsunuz.dava açılmadan yapabilirsiniz yalnız bir takım belgeler gerekiyor.Aracada koydurabilirsiniz eğer şerh konursa bunları devir edemez satamaz.Dava açıldığında tedbir nafakası sizin için ve çocuk için bağlanır.
içinize şüphe düşürüp karşı tarafıda kendiniz hakkında şüphelendirecek durumlara girmemenizi tavsiye ederim .vesvasil hannas'Sincice kalplere vesvese ve kuşku düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden.
müsterih olun diyeceğim ama sizin anneniz havvada vesveseli bir kadındı.
sabah programlarını daha az izlemeye çalışın derim.Şerh konulmuş bir ev ve araba belkide tamamen masum olan eşinizin size bakışını değiştirebilir gereksiz yere kalp kırmış olursunuz .
Alıntı:
NEJAT_123 rumuzlu üyeden alıntı
Eşiniz sizi takip etsede şu anda sadece telefon ile görüştüğünüzü söylemişsiniz.Boşanma sürecinde dikkatli olmanız gerek.Anlattıklarınıza görede dikkatli davranıyorsunuz.
Buna çok benzeyen bir olay hatırlıyorum.Aysun hanım diye bir bayan vardı,başka bir sitede yazılarını görmüştüm,bir an acaba aynı kişi burayada mesajmı yazmış diye garipsedim.
Nejat bey aynı kişiler değiliz demek sadece bazı şeyleri yaşayan ben değilim.başka siteye yazmadım...Ve yazdıklarım yaşadıklarımın çok ufak bir kısmı...Allah düşmanıma bile yaşatmasın...
Alıntı:
NEJAT_123 rumuzlu üyeden alıntı
Eşim her dkk karşıma çıkacak gibi, dışarı zaten çıkmıyorum işten ayrıldım yeni işe başlama cesaretide gösteremiyorum.Çünkü eşim normal bir insan gibi davranmıyor.Ve boşanma süresince de bunu kabullenmesi sanırım zor olacak...Mahkemenin b
tmesini herşeyden çok istiyorum.Keşke insanlar sorunsuz evlilik yaşadıkları gibi anlaşamayınca sorun çıkarmayıp kabullenip ayrılabilselerde...
Alıntı:
queen_u rumuzlu üyeden alıntı
Eşim her dkk karşıma çıkacak gibi, dışarı zaten çıkmıyorum işten ayrıldım yeni işe başlama cesaretide gösteremiyorum.Çünkü eşim normal bir insan gibi davranmıyor.Ve boşanma süresince de bunu kabullenmesi sanırım zor olacak...Mahkemenin bitmesini herşeyden çok istiyorum.Keşke insanlar sorunsuz evlilik yaşadıkları gibi anlaşamayınca sorun çıkarmayıp kabullenip ayrılabilselerde...
Olabilir tabii,benzer şeyler toplumda yaşanıyor.herkes olaylara kendi tarafından haklı gözüyle bakıyor.anlaşamadıktan sonra ve anlattığınıza göre birşeylerde yaşanmamışsa haklıyı-haksızı aramakta yersiz.
Bence normal hayatınıza biran önce dönmelisiniz.konuşmanızdan eşinizi aklınızdan çıkaramadığınızı anladım.sonuçta bu süreç uzunda olsa bitecek.işyerinizden kendi isteğinizle ayrılmışsınız herhalde.yine işe başlasanız bir şeylerle meşgul olmuş olursunuz.yeni bir iş,yeni insanlar kafanızı dağıtmanıza iyi gelir.eşiniz sizin onu istemediğinizi,artık olmayacağını anlamıştır mutlaka,başka ne isteyebilirki?veya sizmi ondan bişeyler istiyorsunuz,bu sebeple sizi bırakmayadabilir.insanlar ayrıldıklarında birbirlerine birşey vermek istemezler,buda boşanmayı uzatır,zorlaştırır.uzlaşma yoluna gitmenizi tavsiye ederim.yoksa boşansanızda davalar uzar gider.uzamasıda sizi daha çok yıpratır.gündelik hayatta sürekli davanızı düşünürsünüz......
[QUOTE=tturcica;259193][B]
içinize şüphe düşürüp karşı tarafıda kendiniz hakkında şüphelendirecek durumlara girmemenizi tavsiye ederim .vesvasil hannas'Sincice kalplere vesvese ve kuşku düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden...
insanların içine kuşkular kuruntular sokar o... cinlerden de olur insanlardan da...
çok haklısınız... ÇOKKK.....
Alıntı:
tturcica rumuzlu üyeden alıntı
içinize şüphe düşürüp karşı tarafıda kendiniz hakkında şüphelendirecek durumlara girmemenizi tavsiye ederim .vesvasil hannas'Sincice kalplere vesvese ve kuşku düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden.
müsterih olun diyeceğim ama sizin anneniz havvada vesveseli bir kadındı.
sabah programlarını daha az izlemeye çalışın derim.Şerh konulmuş bir ev ve araba belkide tamamen masum olan eşinizin size bakışını değiştirebilir gereksiz yere kalp kırmış olursunuz .
Masum olsa yada olmsa şerh bi tedbir içindi.Bu bilgileri bir çok avukatdan danışarak öğrendim ve avukatım uyguladı.Karşı tarafın kusurlarını burda anlatmak uzun olur.Güvenli bir ilşki olsaydı şu an çekişmeli boşanma davam olmazdı..Sırf yazı yazmak için yazmayın derim.Bu arada sabah programlarını izleyen sizsiniz galiba...Ben hayatımın gerçeğinden söz ediyorum...
[QUOTE=erendoga;259226]
Alıntı:
tturcica rumuzlu üyeden alıntı
[B]
içinize şüphe düşürüp karşı tarafıda kendiniz hakkında şüphelendirecek durumlara girmemenizi tavsiye ederim .vesvasil hannas'Sincice kalplere vesvese ve kuşku düşürüp duran' vesvesecinin şerrinden...
insanların içine kuşkular kuruntular sokar o... cinlerden de olur insanlardan da...
çok haklısınız... ÇOKKK.....
Hangi konuda haklı anlayamadım.Üyenin bana verdiği bu cevap için neden hak verdiniz?Tartışmak için değil bilgi almak için burdayız.Eğer bi bilgide ben yazdıysam devam eden bir davam var ve bu davama bakan bir avukatım yaşadıklarımdan tecrübeyle örnek verdim.Zaten gerginiz ve burda bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz.Lütfen uğraşmayalım bu konularla...
[QUOTE=zehrabetül;259426]
Alıntı:
erendoga rumuzlu üyeden alıntı
Hangi konuda haklı anlayamadım.Üyenin bana verdiği bu cevap için neden hak verdiniz?Tartışmak için değil bilgi almak için burdayız.Eğer bi bilgide ben yazdıysam devam eden bir davam var ve bu davama bakan bir avukatım yaşadıklarımdan tecrübeyle örnek verdim.Zaten gerginiz ve burda bişeyler paylaşmaya çalışıyoruz.Lütfen uğraşmayalım bu konularla...
BUNUN NE OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ...???
kişi size ima etmiş olabilir ama o söz nas suresinden BİR BÖLÜMDÜR O söz (bir koruyucu duanın içinde geçer... ) ben de devamını yazdım.. ben her akşam uyumadan önce o duayıokuyorum size de tavsiye ederim .. okuyun emin olun içinizdeki tüm sıkıntılardan uğursuzluklardan arınacaksınız. ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN.. SÖZÜM SİZE İMALI BİRŞEY YAZMAK DEĞİLDİ.. :) yanlış anlaşıldım pardon.. sizde kendinizce çok haklısınız.. ben de olsam aynısını yapardım ama kişide bir taraftan kendince haklı.. ben orada yazan söze istinaden yazdımdıı..