Esgulhan Hanım.. 'Syn Hakim' En son beraber yaşanılan yerin orası olduğu için bu şekilde'de yetkili Mahkeme'nin orasının olduğuna karar kılar,,
Bu kararın sizi zor duruma düşürdüğü anlaşılıyor ama '' Verilen karar doğrudur''
Printable View
bu durumda ben duruşmalara katılamam haklı olduğum halde davanın işleyişinde davalara katılmanın ne kadar önemi var ailem asla oraya gitmeme izin vermez avukat gider o da masrafları bana yıkar benim bunu karşılayacak gücüm yok.avukatı ankaradan tuttum sonuçta ailemin yanından bi avukat tutmam gerekiyordu.gidiş geliş masrafını karşı tarafın ödemesi mümkün olabilirmi yani öyle bi talepte bulunabilirmiyim.
Davanıza gitmeniz sizin yararınıza. Davayı kazanmak istiyorsanız davanızı takip etmelisiniz. Bu forumda davasını takip etmeyip kusursuz olduğu halde kusurlu diye karar çıkan bazı kişiler okudum. Davayı takip etmeniz sizin için çok önemli. Etmezseniz siz zararlı çıkabilirsiniz.
Gidiş geliş masraflarını karşı tarafa ödetemezsiniz. Kanunda böyle birşey yok.
yani davayı açan ben olduğum halde davalara katılmazsam davayı kaybedermiyim...
Sitedeki forumları tek tek okumanızı ve davalarında yaptıkları yanlışlardan dolayı nasıl madur olduklarını anlatan forum üyelerine rastlayabilirsiniz.
Biz davanıza gitmeyin avukatınız gitsin yeter dersek ve sizde bizim bu önerimize güvenerek böyle yapsanız ve davanızı takip etmediğiniz için boşanma davasında kusurlu bulunup ne tazminat ve nafaka alsanız, bize kızmaz mısınız?
Eğer maduriyetiniz varsa madur olan sizsiniz, avukatınız değil. O yüzden davanıza sahip çıkmak da size düşer.
Siz davayı açmazdan önce nüfusunuzu, ikametgahınızı ailenizin yanına aldırıp öyle boşanma davası açtırsaydınız itirazınız işe yarayabilirdi.
Ama artık çok geç.