kadınınki ahlaki bozukluk
bir nevi sosyopatizm
bugün apartopar gitmiş elden muzekkereler çıkartırmış tapuya trafiğe şuraya buraya
adliyede daha önce kardeşinin cinayet davasında beraber oldugu savcıya güveniyor
ona diyorum evi al sana 3-5 kuruşta tazminat vereyim borclarınada destek elimden geldiğince yardım edeyim kabul etmiyr
daha daha daha diyor
biz tanıştıgımızda cep telefonu ve sağa sola gönderdiği çıplak resimleri dışında birşeyi olmayan kadındı
şu anda yürüdüğü eşyanın dokundugu kumandanın oturdugu evin oraya buraya koştura koştura rezil ettiği evliliğin benim sayemde oldugunu istediği rakamları ben oldugum için istediğini ben olmazsam bankanın anında eve el koyacağını eve haciz geleceğini boşandıgımızda artık uğraşabileceği bir evliliği olmayacağını bilmiyor
şu anda dibi olmayan bir karanlık çukura düşerken benim oralara emaneten yapıştırdıgım şeylere tutunmaya çalıştıgını bilmiyor
ben çalışmazsam işsiz olsam bir kuruş tazminat almayacağını istesem hayatımı hiç çalışmadan 2-3 yıl tehir edeceğimi düşünemiyor galiba
gözünü hırs bürümüş daha daha daha diyor ..
bu suratle duvara toslayacak allah yardım etsin
kadının ben bilirim diyeninden çok korkarım
kendimden korkarım diyecek kadın
benim ne kadar sabırlı oldugumu bilmiyor
o istediği şeylerin benim hangi emeklerimle elde edildiğini yıktıgı hayaller için ne kadar beklediğimi
bilmiyor noel baba yılbaşı ağacının dibine bıraktı sanıyor
sabrın yay gibi oldugunu ve ne kadar gerersen yayı o denli şiddetli atacağını bilmiyor garibim
benim sadece birkaç tane değer yargım kaldıgını onlarında bir çukura dizilmiş sivri kazıklar gibi oldugunu blmiyor
oynasın bakalım çizdiğim dairede
sonunda o daireyi bir yerden kendisi kırıp gidecek zaten bu evlilik için bu kadar cümle bile çok aslında
evlilik değil geçim kapısı olarak görüyor zaten kadın
yaşı oldu otuz kusur kucağında bir çocuk insan üzülüyorda ya
artık benim gözümde annede değil ..bir kadın boşandıgı zaman başkaları ne derse desin çocuklu ise artık çocuk bakıcısıdır
annelik kavramı benim gözümde anne -baba-çocuk üçlüsündendir ..terazinin bir gözünde anne varsa diğerinde baba vardır
anneliği tartan bir baba olmazsa annelik kavramı isterse 100 gram olsun isterse bir ton anlamsızlaşır
artık benim oğluma en iyi bakacak bakıcıdan öte değil ... bu saatten sonra ne yaşadıgıda önemli değil ..
ayda 300 ytl ye benim oğluma en iyi bakacak bakıcı oldu o istediği kadar ben anneyim desin birisi birgün himm çocogunuzun babası dediğinde jeton düşecek
bu tabiatın kanunu ..bundan sıyrılabilmek için yılan kadar sogukkanlı olmak gerekir ..
medeni kanun 1930 yıllarda oldu tam tarihi bilmiyorum ..daha önceden insanlar evlenmiyordu ..dini nikah islamiyetle oldu islamiyetten önce insanlar evlenmiyormuydu .. kağıtta evli olmak boşanmak bunlar sosyal çerçevede anlamlı ..tabiatın karşısında sen nesin bu önemli
alternatif yaşam peşinde olmak ..ona kaybettiren şey bu .. o halen başka yaşam yaşacağını düşünüyor
alternatif yaşamıda çocugu ile benden aldıgı evde aldıı nafaka ile mutlu mesut bir hayat sürmek ..sağa solada yalan dolan eşim yurtdışında eşim şu eşim bu diyerek geçiştirmek ama yok böyle birşey .. o bugünün bedeni bugünün yargıları ile düşünüyor .. bir kadına verilebilecek en büyük cezayı bilmiyor daha.. o cezayı kendi kendine verecek..bu cezanın karşılıgı ne para ne mal nede mülk..insan atom bombasının patlamasını bir kez görür sonra kör olur .. o artık o patlamayı gördü .. ben hyatıma devam edeceğim gideceğim güzel bir evlilik yapacağım ona vereceğim 3-5 kuruşu misli misli kazanacağım yine ev alacam ..yine çocugum olacak allahın izni ile .. tabiat bin yıl öncede 5 bin yıl öncede şimdide erkeğe avcılıgı uygun görmüş.. kadınada evinde çocuğuna bakmasını toplayıcılıgı lojistiği uygun görmüş .. o avcı olmuş aklınca ama doğuştan yok böyle bir yeteneği maalesef .. eline yüzüne bulaştırdı .. ben hayatıma devam edip gideceğim ..o yönünü kaybetti kaybolup gidecek şayet ailesi sahip çıkmzsa ..aslında bulundugu ilden ev alıp oraya onu yerleştirme sebebimde buydu ..ailesine zimmetledim onu ..onuda değil çocugumu .. o benim zurriyetim .. o kadın benim gibi birisi ile evliliği beceremedi büyük konuşmayayım ama dahada beceremez ..sağda solda harcanmasın bari.. aslında evde onun eşyalarda onun ve istediği zaman ihtiyacını karşılayacak bir arkadaşı dostu da oldu ama o kiminle evlendiğini anlayamadı ..bende artık anlatmak için uğraşmayacağım ..çünkü niyet bozuk..alternatif yaşam peşinde olan kaybeder ..boşanıp birşeyler elde etme çabasıda benim gözümde alternatif yaşam peşinde koşmanın dikalasıdır ..kaybeden o olur