Re: Tüketici Hakiminin Yanlış Kararı
Sayın Erdoğan Kırcalı
Siz bana KM ile yazdığını bunun yasak olduğunu KM ile yazdınız.
Bende kendisi ile KM ile yazışmadığımızı bana sitede yer alan "mail gönder" linki aracılığı ile mail adresini gönderdiğini, kendisine buraya yazdığım mailleri aynen siteye de dönüp yazdığımı anlattım. Bunu yapmaktaki amacımın diğer site üyelerininde bu ilginç karardan yaralanması olduğunu ilettim.
Memnuniyetle dileğiniz yapıyorum Lütfen KM ınızı kontrol ediniz.
Toplam 5 dosya bulunuyor
Herkesden özür dilerim böyle anlaşmazlıklara sebep vermek istemezdim fakat siteye yeni üye oldum kurallar hakkında bilgim yoktu ayrıca okadar çaresiz duruma düştümki bu konuyla ilgilenen birini görünce çok sevindim herşeyin sebebi bu şaşkınlığımdır.Ayrıca ilk baştan avukata gittim benim bu davanın çok net olduğunu bir avukata ihtiyacım olmadığını zaten tüketici mahkemelerinin böyle net bir ayıplı mal hakkında tüketiciyi koruyacağını söyledi.Benimde bu konularda hiç fikrim olmadığından avukattan vazgeçtim.Ayrıca ilk açtığım mahkeme 1 buçuk yıl sürdü bu sürede hakim hep bizim haklı olduğumuzu söylüyordu,ama ne olduysa tam tersi karar verdi.
Sayın Erdoğan Kırcalı
Hem ben hemde Yiğit 35 ilgili kararları yazdı hatta siteye ekledi.
Ancak sizden ulaştığı yada okuduğunuza dair bir bilgi gelmedi.
Sayın Ulaş Değirmenci ulaştı teyidini ve yorumunu KM ile iletti.
Tüm iyi niyetim ile yaklaştığım konu hakkında haksız eleştiriniz sonrası, teşekkürü geçtim ama en azından bir yanıt beklemek hakkım vardır sanıyorum.
Konunun hukuk bölümü size ilginç gelmedi sanıyorum.
ne yazıkki tükoder böyle bir olayda yüzde yüz haklı olduğumu söylemişti fakan ben yinede bir avukata gerek olup olmadığını sorduğum halde bizde avukat çok ama senin davanda gerek yok demişlerdi işte sonuç:((
Avukat a gerek yok demek bir başka cahillik örneğidir. Bir usul hatası ile yüzdeyüz denilen dava kaybedilip büyük zarar doğabilir.
Bu forumu açan Yigit35 rumuzlu arkadaşımız 30.01.2009 tarihinde açtığı 4. davayı davayı kazanmıştır.