Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Teşekkür ederim.Gerçi kendisi meslektaşım ve 1500 YTL civarında geliri var.Çocuk için vereceğim nafaka dışında nafaka olmaz sanırım.
Yardımlarınız gerçekten çok işime yaradı.Tekrar teşekkür ederim.
Printable View
Tavsiyelerinizi dikkate alacağım.Teşekkür ederim.Gerçi kendisi meslektaşım ve 1500 YTL civarında geliri var.Çocuk için vereceğim nafaka dışında nafaka olmaz sanırım.
Yardımlarınız gerçekten çok işime yaradı.Tekrar teşekkür ederim.
İyi geceler..Biraz daha kalırsam yarın da idare hukukuyla ilgili başınızı ağrıtacağım yoksa .Göreve geç gelen memurun durumuyla ilgili olarak:)
Gittim.
:)
Bir kimse yazılı olarak nasıl dinlenir?
Başkasının vereceği yazılı dilekçenin dikkate alınacağını zannetmiyorum.
Siz bir kişiyi şahit gösterirseniz o mahkemeye gelmek zorundadır. Gelmezse polis zoruyla getirtilir. Ama şahitlik yapmak zorunda değildir. Gelir, "bu konuda birşey bilmiyorum" der ve gider.
Arkadaşlar bir sorum daha olacak.10 günlük itiraz dilekçesi yazma süresi var biliyorsunuz.1 Aralıkta elime tebligat ulaştı. Normal şartlarda 10 Aralıkta bu süre doluyor.Ancak araya bayram tatili giriyor.Bayram tatili süresi bu 10 günlük süreye dahil midir?Ayrıca bu 10 günlük süre iş günü olarak mı hesaplanır?Yani cumartesi pazarları dahil midir bu süreye?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kendi soruma kendim cevap vermiş olacağım.Bir üstteki mesajı yazdıktan kısa bir süre sonra avukatım aradı ve bürosuna gittim.Daha doğrusu kendisiyle ilk kez konuşma imaknım oldu.Bu süreye cumartesi-pazarlar dahilmiş.Bayram tatili dahil değilmiş.Bayram sonu idari tatil olduğu için bu da 10 günlük süreye dahilmiş.
Avukatım 12 Aralık demişti.
Son gün tatile denk gelirse, son gün ilk iş günü olur.
12 aralık cuma'nın tatil olduğunu düşünerek 15 aralık pazartesi demiştim.
12 aralık cuma günü tatil değilse son gün 12 aralıktır.
Son gün idari tatil olduğu için 12 Aralık dedi sanırım avukatım