Re: Bu millet onurlu mudur?
Alıntı:
c_selin rumuzlu üyeden alıntı
Kod:
marita rumuzlu üyeden alıntı
Birilerini eleştirmek isteyenler bunu "millet" üzerinden yapmasınlar,rica ediyorum.
Bu başlığı açan Sayın milo’yu tanımıyorum.Fakat soruyu onur sorgulaması yapmak için sormadığının,bilakis büyük bir üzüntüyle sorduğunun farkındayım.Aksi takdirde bu milletin hiçbir değeriyle derdi olduğunu sanmıyorum.
Bu niyeti sezmiş olmanızı isterdim.
Kod:
marita rumuzlu üyeden alıntı
İster hakları olduğu için,ister oy toplamayı amaçladıkları için....sebeb ne olursa olsun....insanlarımızı muhtaç etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Ne verilenin ,ne alınanın hesabı yada niyeti sorgulanamaz.
Ve eğer okuduysa, bu cümle konuyu açan kişiyi çok daha fazla üzmüş olmalı.
Sayın c_Selin ,sayın milo 'nun bu konuyu açma niyetini elbette sezmeyi bırakın,anladım...Yapmış olduğum yorum ile kişileri üzmek veya kırmak gibi bir niyetim yoktu.Bu şekilde algılamanıza şaşırdım doğrusu.:( ...Öyle bir izlenim oluştu ise, "sessiz" kalan kesime katılma hakkımı kullanayım...:mahcup:
Genel olarak konularda ,olaylarla ilgili kendi fikrimi ,görüşümü beyan ediyorum.Yuvarlak veya "anlayan anlar hesabında" cümleler kurmaktan yana değilim.Kişiselleştirerek konuyu açan veya yorumlayan insanlara asla sözüm olamaz.
Eğer burda herhangi bir başlık yada konu açılıyorsa,amaç birilerinin bu konu hakkında düşüncelerini almaksa,farklı görüşlerde olacaktır.Yazılanlar "tartışma" bazındadır.Katılıyorumdur yada katılmıyorumdur.Eleştirme hakkımız herzaman olacaktır.Sistemi,yönetimi,yasaları,grupları,vs.vs . her şekilde eleştirebiliriz,eleştirebilirim diye düşünüyorum.
Fakat kişinin kendisini "üzmek" sözkonusu olamaz tarafımdan.
Saygılarımla
Re: Bu millet onurlu mudur?
Sayın marita,
"üzüntü duyma" kısmı yanlış anlaşıldı sanırım.
Ben üyeyi kasıtlı,kişisel ve farklı bir nedenle üzmüş olabileceğinizden söz etmemiştim."Ne verilenin ne alınanın hesabı ya da niyeti sorgulanmaz" şeklinde düşünülüyor oluşu,üyenin bu soruyu sorarken duyduğu üzüntüyü katlamış olabilir diye düşünerek söylemiştim.
Saygılarımla