Cevap: 1 yıl dolmadan boşanma ve takılar
Arkadaşlar hepinizin bu konu hakkında başından geçenleri dikkatlice okudum evlilik kurumu malesefki artık günümüz ülkesinde basitleşmiş ve çıkar menfaat evliliğine dönüşmüş bir nebze bende sizlerle başımdan gecen evliliği anlatıyım
23,08,2011 tarihinde evlilik yaşadım ismi lazım değil şahıs almanyada yaşıyor ve türk vatandaşıdır kendisi 1 yıl flört akabinde nikah nişan ve düğünümüz oldu düğünde olaylar olaylar takı töreninde keseye toplanan altınların yere düşmesi kaybolduğu iddası ailemin altın çaldılar diye suçlanması v.s v.s olayın içerisine bodoslama atılan ben oldum karşı tarafa durumu izah etmek zorunda kaldım hep ama karşı taraf altında altın demekten öteye gidemediler olay gunu takı merasımı çok kalabalık olduğu için validemin arkadaşları takıları takmaktan ziyade valideme teslim edip sen çocuklara teslim edersin demişler ve teslimde aldım benim kuşağıma takılan altınları ailem karşı tarafında geline takılan altınları annesi aldı neyse aradan zaman geçti ve takılan altınlarda sahte altın olduğu muhabbeti açıldı ya banane takana ben mi dedim sahte altın tak diye sonra onlar bizdeki bana takılan altınları baskıyla bir şekilde isteyip aldılar ve almanyaya geri döndüler aradan birkaç ay geçtikten sonra ismi lazım değil kişiye ulaşamaz oldum telefonlarıma bakmıyor ve hiçbirşekilde dönüş yapmıyordu ve bir gün nasıl olduysa telefonumu açtı ve benim piskolojim bozuldu numarasına yatıp ayrılmak istedi ve dava açacağını Aileme karşı erkek olduğum halde söylenen laflara ben utandım hırsızlık damgası yapıstırdı dava açacağım deyip avukat tutmuş ve Almanyadan yazı geldi ben ondan bir hafta önce boşanma davası açtım bu süreçte beni sosyal ağlardan sürekli küfürler hakaretler yazıyordu ve bunlarıda delil olarak kullanıp maddi manevi tazminat davası açtım süreç 3 celse sürdü 4. celsede çekişmeli boşanma kararı verildi ve maddi manevi tazminat davasınıda kazandım konu temyize intikal etti ve karşı taraf temyize bile itiraz etmedi ve kararın tebliği için avukatım demiyorum çünkü bana bu dava öncesinde ne vaatler verdi ama parasını alıp dava sonucundan sonra hiç oralı olmadı ben 3 yıldır bu işin pesindeydim ama ne yazık kı tazminat belirlenen bedeli karşı taraftan alamıyorum dosyam hala açık her yıl gidip dilekce veriyorum ama bir yol kat edemedim hala yerimde sayıyorum almanyada yıllarını vermiş birkaç kişi ile görüştüm onlarda savcılığa git ve suç duyurusunda bulun veyahut arama kararı çıkar diyorlar avukat efendi de türkiyede mal varlığı olmaz ise hiçbirşey alamayız diyor ben bile avukat harcımı almaktan vaz geçtim diyor alıp almadığını ben bilmiyorum ki belkide para bir şekilde geldi veyahut gelmese bile neden bana dava öncesi verdiğin olumlu vaatleri yerine getirmiyorsun son görüşmemizde sen boşanmak için bana başvurdun ve boşandın diyor inanın ne yapıcağımı bilmiyorum kanunun beni haklı görüp şahsıma karar veriyor ama ben bu ödemeyi hiçbirşekilde karşı taraftan talep edemiyorum 2013 yılında karar çıktı 2017 yılından beri bu süreç muamma duruyor