Re: Kredi ve kredi kartı borçlarımın toplamı 85 bin ytl'ye ulaştı
Alıntı:
erol37 rumuzlu üyeden alıntı
Allah yardımcınız olsun.
sagol varol. allah gönlüne göre versin
Hocam maaşınıza ödemek için ipotek koydurtturun 4 te biri 10 yıl sure ile ödersiniz bu kadar..saygılar
Alıntı:
erol37 rumuzlu üyeden alıntı
Hocam maaşınıza ödemek için ipotek koydurtturun 4 te biri 10 yıl sure ile ödersiniz bu kadar..saygılar
nasıl yaptırıcaz nereye başvurucaz konuyu biraz açarmısın
Re: Kredi ve kredi kartı borçlarımın toplamı 85 bin YTL'ye ulaştı
bankalarla anlaşma yoluna gidin onlara durumunuzu anlatın ödeyebileceğiniz taksitlere böldürün
Borcu olan arkadaşlara Allah kolaylık versin inşallah bi aksilik olmadan kazasız belasız borçsuz günlere kavuşursunuz..yorum yapan arkadaşlarada bir çift sözüm olucak eger başınıza böyle bir bela gelmediyse ukalalık yaparak akıl vermenin(olumlu anlamda yardım etmekten bahsetmiyorum) alemi yok belli ki empati de kuramıyorsunuz eger başkasının durumunu düşünerek kendinizi onun yerine koysaydınız moral olarak ne durumda oldugunu anlardınız.neyse borcu olan arkadaşlara nacizane tavsiyem(ne kadar faydası olur bilemem ama) zorluk çekerek dert çekerek öyle yada böyle geçer.biliyorum uyumak zor başka bişey dusunmek zor ama geçicegini öyle ya da böyle inşallah az dertle geçicegini düşünün..Allah yardımıcınız olsun
öncelikle gecmiş olsun sevgili kardesim.
benim de daha önceden aynı sorunlarım vardı 2003 -2007 arasında.. hep kredi kartı işlemleriyle ugrastım.
sonucta yine borcum var ama halloluyor kendini üzme.üzünce de sonuc değişmiyor.sana ufak bir önerim olucak. Kredi kartı kanunu ve faiz oranlarını iyice oku. fazla gelen miktar varsa,mantıklı sebebe dayandırarak itiraz et. sana gelen icra da mal beyanı yada itiraz diyor ya işte ozaman itiraz edecen.
ben ödediğim bir miktarı hesaptan düşmediler diye itiraz etmiştim 3500 ytl olan borcumu 2000 ytl odedim icra mudurlugune itiraz etmiştim.
ayrıca, 5500 denen borcumu avukat arkadas sagolsun iyi niyetiyle 4000 ytl odeyerek kapadım. yoksa 5500 odeyecektim.
ve son önerim ise ödedindiğine dair bir belge al.
haa itirazında haksız cıkarsan, yuzde 40 a kadar fazla odeme durumu da olabilir fakat genelde çok çok kötü niyetli olmadıkca olmaz bu durum. ama bu sana yaklasık altı ay süre kazandırır. haksız miktar varsa itiraz etmeni öneririm. yıllık faiz oranına bak..
tekrar gecmiş olsun.. hayat bu,mutlu oldugun kadar yasıyorsun sonucta..allah yardımcın olsun...
Cevap: Kredi ve kredi kartı borçlarımın toplamı 85 bin YTL'ye ulaştı
Merhablar size tek önerim ülkeden
kaçın, yada asla üstünüze 1 dikili fidan bile almayın! asla avukatlarla antlaşıp borcu tahattüt için imza atmayın,şimdiden geçmiş olsun.....
Cevap: Kredi ve kredi kartı borçlarımın toplamı 85 bin YTL'ye ulaştı
Alıntı:
OMERKANIE rumuzlu üyeden alıntı
Merhablar size tek önerim ülkeden
kaçın, yada asla üstünüze 1 dikili fidan bile almayın! asla avukatlarla antlaşıp borcu tahattüt için imza atmayın,şimdiden geçmiş olsun.....
Buna ne denir? At hırsızlığı mı? Kullan kartı, ye iç, ailene de utanmadan yedir, sonra da kaç. Burası hukuk sitesi beyim, çakallığı, at hırsızlığını övmez. Namuslu vatandaşlar içindir burası. Nasıl yediysen öyle çıkaracaksın. Ama tek bir şartla! O da fahiş yani abartılı banka faizi ödemeden. Hükümet adamsa buna bir çözüm bulsun. Bir kere borçlu olanın tüm geleceği ipotek altına alınmasın. Buna eyvallah. Ama ben zırnık ödemem sıvışayım diyenler ise en büyük ahlaksızlardır. Biz kredi faizi öderken sizin kaçıp da ödemediklerinizi de bize şarj ediyorlar. Benim hakkımı sana helal etmem.