sayın reprezant.. sizi alkışlıyorum... çok haklısınız.. daha ne yaptığı bile bilmeyen insanlarla uğraşıyoruz.. ama hata bizde nerden bulduk böyle insanları.. gençlik hatası.. :) duramadık bekleyemedik.. başımıza bela ettik:):)
Printable View
sayın reprezant.. sizi alkışlıyorum... çok haklısınız.. daha ne yaptığı bile bilmeyen insanlarla uğraşıyoruz.. ama hata bizde nerden bulduk böyle insanları.. gençlik hatası.. :) duramadık bekleyemedik.. başımıza bela ettik:):)
anlamıyorum .. biz zaten konuşma çabalarını aştık.. eminim ki diğer arkadaşlarda bu çaba içine girmişlerdir.. karşınızdaki insan sadece zarar vermeye ve oyun oynamaya çalışıyorsa konuştuklarınız anlattıklarınınz karşınızdakinin anlayabildiği kadardır.. ve karşımızdakiler anlamıyorlarsa kendimizi yormanın anlamı yok.. böyle insanlar ajitasyon yapmayı sever entrikalar ve dizi film tadında aksiyon içinde olmaya bayılırlar.. ancak bu şekilde kendilerini ispat edip göstebildiklerini sanarlar... alttan almak sadece kendimizi kandırmaktır.. soruyorum size evde işte özel hayatımda sosyal hayatımda herkesi alttan alıp idare edeceksem beni kim idare edecek...:)
eren... Al bendende o kadar.Yıllardan beri merak edip duruyorum.Aradaş çevremde,aile ortamında,iş ortamında sürekli alttan alıyorum.Bu böyle nereye kadar sürecek bakalım
gerizekalı insanlar sülük insanlar hayatımızın her yerinde mutlaka bizi bi şekilde buluyor. şimdi hayatımın gerçek aşkıını sevgisini buldum. ama bi türlü evlenemiyoruz. bu salak sülük yakamdan düşmeden ii ce depresyona girdim.. salak sülük 404 japon yapıştırıcısı... ne biçim gurur var sende ? senin ailende? düşün artık yakamdan..
Reprazant.. Kaç yaşındasın bilmiyorum. Mesleğinide, senide tanımam ancak burası insanların sorunlarına çözüm aradığı saygın bir yer, içinizdeki kini öfkeyi, nefreti yada adına her ne diyorsanız ulu orta kusabilecğeiniz bir yer değil. Sizlerin yaşadığının katbe kat fazlasını yaşamış onca insan var ama her nedense burayı ağlama duvarına ve içinizdeki öfkeyi uluorta kusabileceğiniz bir yere çevirmek için de sizden başka çabalayan yok. Sizin ayrılmakta güçlük çektiiniz yada sorunlarınız olan eşinize mesaj gönderebileceğiniz bir ilan sitesi değil burası. Aciz ve zor durumda olabilirsiniz. Ancak tepkilerinizin yeri burası değil.. Lütfen daha saygın olun.. Tekrar geçmiş olsun..
.
Boşanma süreci psikolojik olarak da yıpratıcı bir süreç. Bu belirgin bir durum ancak bu tür mesajlarınızı burdan göndermeye çalıştığınız kişi okuyabilecek durumda değilse sadece kendinizi rahatlatmak için yazılmış bir mesajdır yukarıdaki ve bir hukuk sitesinde bence de çok uygun görünmüyor. İnsanız, kendimizi iyi hissetmediğimiz ya da ilişkilerin bozulduğu zamanlar elbet öfkemizle hoş olmayan şeyler söyleyebiliriz. Ancak şu yukarda okuduklarımı yine de çok hoş karşılayamıyorum. Siz boşanmaya çalıştığınız eşinizle hiç mi güzel şeyler yaşamadınız. Bitirirken bile adam gibi bitirmesini bilebilmeli insanlar. Bu tarz bir söyleme karşı tarafın da gülümseyerek evet diyebileceğini zannetmiyorum.. Sanıyorum karşı taraf sizi cezalandırma davranışına girmiş. Bu şekilde ancak birbirinizi yıpratırsınız.
Sayın mağdur erkek arkadaşlarım.
Haksızlık kadın ya da erkek olarak düşünülüp yapılmıyor sanırım. çünkü bir bayan olarak çektiklerimi ben bilirim. herşey insanlar için, hepimiz yaşadıklarımızı hak etmediğimizi düşünüyor olabiliriz ve eminim ki hak etmiyoruzda ama ne kadar istemesekte yaşıyoruz. en kısa zamanda ve en zararsız şekilde bu durumlardan kurtuluruz umarım.
unutmayalım ki öfkeyle kalkan zararla oturur.
Senin çaresizliğini ben biliyorum. Senin bilmediğin ise SABRIN ne olduğu.. Ama emin ol öğreneceksin.. Hayat bunu kolay yoldan yapamadığında ZOR yoldan öğretiyor. Tek fark var ZOR la olduğunda canın daha çok yanacak.. Tekrar geçmiş olsun sana.. Zira bu geçmiş olsunlara çook ihtiyacın olacak gibi görünüyor..
.