Cevap: Uyuşturucu Madde (Esrar)
Aynı Şey Benim Basımada Geldi Almaya gitmistim Kimseyi Göremeyince Geri Dönerken Yakalanmıstık 3. içişimdi ustumde hiç bişey yoktu karakola goturduler ordan narkotıge ordan adlıye ıfademızı aldılar gonderdıler 2 kısıydık yanımdakı arkadasıma mahkeme kagıdı geldı ama bana gelmedı bende gıdecekmıyım kafam cok karısık yardım edersenız dua edecegım sıze (o gunden sonra kullanmadım bıda saten)!
biri yardim etsin kimse yokmu :@
merhabalar,yaklaşık 5 ay önce 18 gram esrar maddesi ile polis memurlarına yakandım, fakat hayatım boyunca bir kere askerde 1-2 nefes içmiştim, asker öncesi ve sonrası yaşamsal problemlerim nedeniyle piskolojik tedavide görüyordum, bunlarında etkisiyle boşlukta olduğum bi zaman aklıma geldi ve almak istedim satıcıya verdiğim 60 tlye karsılık bana büyük bi kağıt içinde verdi ve 2 dkka geçmediki yapılan arama sonucu bulundu ve karakola götürüldüm... mahkemem yarın ve ne olacagını bilmiyorum 1-2 arkadasım dısında kimseye anlatamadım. ailem ayrı annemle yaşıyorum ve ben bakıyorum onlara bilmiyorlar bilseler mahfolurlar acaba ne gibi bir ceza alırım piskolojim tamamen tükenmiş durumda... lütfen yardımcı olun....
Alıntı:
masummm rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,iki gün önce polis memurlarının üst araması yapması üzerine üzerimden çıkan 6gr esrardan dolayı karakola götürüldüm polisler tutanak tuttu ve ifademi aldılar.Benim bu maddeyi 3.veya5.kullanışım bağımlısı değilim.Paraylada almadım.Karakolda 4saat tutulduktan sonra bırakıldım.İfademi alan memur 5ila6bin ytl ceza geleceğini ve mahkemenin 2yıl süreceğini söyledi.Bana herhangi bir mahkeme kağıdı vs gelmedi.Bana yardımcı olurmusunuz akibetim konusunda.Şimdi ne olacak?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar bu mahkeme kagıdı askerde oldugum için elime yeni ulaştı savcının karşısına çıktım ve bana denetimli serbestlik verdi fakat ben öyle bir insanım ki resmen belayı çekiyorum istemeden sanırım..
Bundan 4-5 ay evvel bir araba aldım ve arabayı aldığım gün içerisinde polisler gbt ye aldı bizi araçta 4 arkadaş müzik dinliyorduk. Bu olaydan dolayı gbt çıktı bende, üst araması yapıldı hiç bir şey çıkmadı üzerimizde zaten bir şey yapmıyorduk sadece çekirdek yeyip müzik dinliyor sohbet ediyorduk.Aracı aramaya başladılar yeni aldığımı belirttim vs derken aracın arka koltugunu söktüler ve altından esrara benzer bir kaç parça bir şeyler çıkarttılar ben evrakları gösterdim aracı yeni aldığımı ve onları oraya dökmemin imkansız olduğunu anlatmaya çalıştım. Memurlar zaten oraya dökemezsin ama bulduk araç senin üzerine karakola gelmen gerek dediler yine ifadem alındı bir süre karakolda tutuldum ve mahkeme kağıdı geldi.
Mahkeme bu ay içerisinde ve sizden bu konuda yardım istiyorum ne yapmam gerek bu maddenin bana ait olmadığını nasıl kanıtlayabilirim ifademde de belirttim zaten. Avukat talep edebilir miyim devletten, hangi yolları izlemem gerekiyor bu konuda çok endişeliyim çünkü denetimli serbestlik aldım bir önceki olaydan dolayı ama dediğim gibi istemeden gelip yine aynı olay beni buldu ben masumum fakat bunu nasıl ispat edebilirim lütfen yardım edin.
Saygılar
Bu arada eklemeyi unutmuşum araçtan 0.5gram yani yarım gram kadar çıktı. O da koyduklari posetin agirligidir buyuk ihtimal.