admin? yazık bu kadar insanı sahipsiz bırakmayın. sponsor bulmaya
çalışalım. böyle siteler paralı olmazlar
Printable View
admin? yazık bu kadar insanı sahipsiz bırakmayın. sponsor bulmaya
çalışalım. böyle siteler paralı olmazlar
Evet sevgili üyelerimiz, biz de prensip olarak siteyi kapatmama kararı aldıysak da şu anda Hosting firmasından gelen maili aşağıya aynen yazıyorum (Teknik bir soru sormuştum cevabı) ;
CEVAP:
Öyle güzel bir anda TICKET oluşturdunuz ki, inanamazsınız. Gerçi ben çok sevindim, tam da sie mail atacaktım. haberler inanılmayacak kadar kötü çünnkü. Biz sürekli serverlar üzerinde sorunlar yaşıyorduk. Farketmişsinizdir. yaklaşık 45 gündür devam eden inceleme, kovalama, EV1 ve ThePlanet ile yapılan telefon görüşemelri sonucunda yaklaşık 4 Tech eleman şu kararı aldı.
Yazıdaki ONE USER hukuki.net oluyor. Sizi acilen dedicated server'a taşımalıyız. Ben de size uygun bir server arayacağım.
çok üzüldüm,
kırkyılınbaşı yararlanabileceğim,sorularıma cevap bulabileceğim geniş
kapsamlı bir site bulmanın sevincini yaşayamadan kapanacağının üsüntüsünü duymaya başladım. ilk okuduğumda herhalde şaka yapıyorlar dedim. niye güzel ve yararlı olan şeyler hep son buluyor anlamıyorum. kapanma nedeninide çok merak ediyorum doğrusu.inşallah kararınızı değiştirirsiniz.
Arkadaşlar sitenin kapanmaması için gereken herşey yapılacaktır. En azından şahsen ben elimden geleni yapmaya çalışacağım ki tüm yönetici ve yetkili arkadaşlarda bu yönde çalışıyor...
Sayın Arkadaşlar;
Elimizden geleni yapıyoruz. Hepinize vermekte olduğunuz maddi manevi destek için teşekkür ederiz. Şu an kaynak arayışları içerisindeyiz.Bazı yardım sever arkadaşlarımız maddi yardımlarıyla havuzda bir miktar toplanmış durumda.Eğer sizde maddi olarak destek verip bağış yapmak isterseniz(unutmayın bu konuda hiç kimsenin zorunluluğu/yükümlülüğü yok) https://www.hukuki.net/sponsor.asp linkinden maddi destek verebilirsiniz.
Ayrıca lütfen fikir düşünce öneri ve tekliflerinizi burada bizimle paylaşmaya devam ediniz...
Saygılarımla...
Bu cok üzücü karara engel olmak icin bende elimden geleni yapmaya hazirim. Avukat felan degilim ama hukuka ilgim var ve burdan cok yararlandim, Admin arkadas tan bu konuyu tekrar düsünmesini talep ediyorum. Konu maddiyattan kaynaklaniyorsa eminim bir cok arkadas ta benim gibi sitenin yasamasi icin elinden gelen fedakarligi gösterecektir. Bence kapanma kararinin geri alinip üyelere yardim cagrisinda bulunulmasi daha dogru olur.
Hukuki net in yasamasi dilegi ile
Saim Özbicer
:D :(:(:( kelimelerle ifade edemeyecegim kadar cok üzgünüm nedense hep başarılı adım atanların sonu hüsran oluyor umarım ki site kapanmayarak beni ve benim gibi düşünenleri yanıltırsınız bütün kalbimle yanılmış olmayı umarım ve bu site yine bir çok başarıya adım atmış olur
Merhaba!
Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum..örneklerinden çok farklı ve kesinlikle özel bir site
Emeği geçen herkese teşekkür etmek istedim ama;
Bağış yap!..site kapanıyor..çağrıları açık söyleyim ki kulağımı tırmaladı ..hoş gelmedi..
Av.Oya
sitenin kapanmaması için sizin bir öneriniz var mı ?Alıntı:
Bağış yap!..site kapanıyor..çağrıları açık söyleyim ki kulağımı tırmaladı ..hoş gelmedi..
Av.Oya
Ekleyen: hareki*-*11/05/2005*:* 10:59:20
varsa bizimle de paylaşırmısınız
kapanmamalıdır