Onca yıldan sonra o kadarcık değişim, çağa uymak da olsun artık Sayın Eriş, katılan katılsın, buradaki cenaze merasimi de bitsin bence... :)
Bir daha demem çünkü bir kez demiştim bknz alıntıya...
Saygılar,
Printable View
Siz de yanıtlarımı okumadan yorum yapmışsınız Sayın erenalp, iyi ki konunun ne olduğunu anlamışsınız, önemli olan bu olsa da, yine de dikkatli bir okuyucu olmanızı öneririm.
Ne diye alınganlık yapayım ki?!
Asıl interneti doğru kullanmayanlar; kullanmak istemeyenler; bencil ; paylaşmayı bilmeyen; sağa sola sataşmakla kazanç elde edeceğini sanan; kötü emelleri için kullananlar alınsın, utansın...
(espri anlayışınıza da hayran kalmamak elde değil)
Bu haberi tv de izlemiştim sanırım. Kocası eşinin ona hastayken kötü davrandığı için arkadaşına öldükten sonra eşine bunları yapmasını söylemiş. Valla bana çok saçma geldi. Hukuku bu tip şeylerle oyalamasalar daha iyi olur düşüncesindeyim.
AHİRETTEN Mesaj Var
Öteki dünyadan mesaj gelse şaşır mısınız?
ABD'nin New York kentinde, 3 yıl önce hayata veda eden ve çok sevdiği cep telefonuyla defnedilen bir avukata, sevenleri hala sesli mesaj bırakmayı sürdürüyor.
New York medyasının haberlerine göre, 3 yıl önce pankreas kanserinden ölen John Jacobs'ı, ailesi tam şarj edilmiş cep telefonuyla toprağa verdi.
Müteveffa gibi avukat olan eşi Marian Seltzer, kendisi ve sevenlerinin John Jacobs'a sesli mesaj gönderebilmeleri için cep telefonuyla toprağa verdiği kocasının aylık 55 dolarlık faturasını ödemeye devam ediyor.
Düzenli mesaj bırakan Seltzer ve iki oğlu, numarayı aradıklarında şunu dinliyorlar:
"Merhaba. John Jacobs'ın sesli mesaj kaydına ulaştınız. Bip sesinden sonra mesajınızı bırakın ve ben sizi geri arayacağım."
"Bazı insanlar tanrıyla konuşur. Ben mütevffa kocamla konuşuyorum" diyen Seltzer, eşinin sesli mesaj kaydına sürekli spor haberlerini ve oğullarının nasıl olduğunu bildiriyor.
http://www.haberciler.com/news_detail.php?id=1028295
Hukukta Şimdi bu suç bilişim suçuna giriyor öylemi..?
Size olmuş bir vakayı anlatayım..
Kasabanın birinde Öldükten sonra neler oluyor sual melekleri ne gibi sorular soruyor diye meraklanan birkaç kişi meraklarını gidermek için ölen bir kişinin mezarına pille çalışan bir ses kaydedici teypi kayıt eder vaziyette çaktırmadan kefenin arasına saklarlar defin işi tamamlanır ölü mezara gömülür..Aradan iki gün geçtikten sonra bu kişiler mezarlığa gider ve mezarı açarlar merakla teypi ararlar ama oda ne teyp toz haline gelmiş hemen mezarı apar topar kapatır..Büyük hayalleri suya vaziyette ahiret sırrını çözememişlerdir.. Ama seneler sonra yaplan kulaktan kulağa dolaşmaya başlamıştır..
İnsanoğlu 5(beş) evreden geçecektir..
1- Kalübela....: Ruhların yaratıldığı An ve yer..
2- Fiziksel alem...Dünya Alemi..Yaşayanların yaşadıkları an..süre..
3- Berzah Alemi.. Kabir alemi...Kabirde sual Vardır..(His vardır hareket yoktur)
4- Mahşer Alemi...Bütün Cinlerin ve İnsanların Yeniden Dirildiği ve toplandığı yer
5- Mizan ve Sırattan sonra İnsanların (Sonsuz)Ebedi kalacağı Cennet ve
Cehennem..
İman ve İslamın şartlarını kabül etmeyenler ebedi cehennemlik kalbinde zerre kadar iman olanlarda Cehennemde cezalarını çektikten sonra cennete gireceklerdir..