Re: Gül, Ermenistan'a gidiyor
Basın Ermenistan tarafından bize bazı jestlerin yapıldığını söylemişti. Bunlardan biri de Soykırım Anıtının Cumartesi günü ışıklandırılmadığı idi.
Meğer bu olayın aslı astarı yokmuş, asparagasmış.
Cengiz ÇANDAR'ın yazısı için http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...sp?yazarid=215 adresine bakabilirsiniz.
Sn. Cumhurbaşkanı'nın Ermenistan ziyareti AB-D operasyonudur. Devamı gelecektir.
Ermenistan Kars Anlaşması nı tanıyacak mı?
Soykırım masalından vazgeçecek mi?
Azerbaycan işgaline son verecek mi?
Alıntı:
32844 rumuzlu üyeden alıntı
Basın Ermenistan tarafından bize bazı jestlerin yapıldığını söylemişti. Bunlardan biri de Soykırım Anıtının Cumartesi günü ışıklandırılmadığı idi.
Meğer bu olayın aslı astarı yokmuş, asparagasmış.
Cengiz ÇANDAR'ın yazısı için
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...sp?yazarid=215 adresine bakabilirsiniz.
Yapılan bir jestte sahadaki rüzgar panellerini kaldırmışlar...Püfür, püfür...
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Umarım dönmez.
sayın Tangör Evren , yorumunuzu okuyunca gerçekten çok üzüldüm...
Cumhurbaşkanı ne demektir ? YÜCE MİLLETİMİZ İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞI makamı ne ifade etmektedir ? C U M H U R B A Ş K A N I ne demektir ? ve siz yetmiş milyon ASİL YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI MAKAMINA bu ifadeyi nasıl kullanıyorsunuz ? ne kadar tasvip etmesiniz de , o makamda bulunan kişi , biliniz ki öncelikle YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞIDIR biiir... GİTTİĞİ YERDE BİR SUİKASTE UĞRARSA ne olur biliyor musunuz ? BİZ TÜRKİYE VE TÜRKLER OLARAK , bütün TÜRKİ CUMHURİYETLER DE DAHİL 3. Dünya Savaşını başlatmamız gerekir . Çünkü O demek BİZ demektir... anladınız mı? bu ikiiii.... ayrıca kim olursa olsun oradaki kişi en başta ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü ve diğer bütün mukaddesatımızı temsil eder ....bu da üüüüç. O , aynı zamanda hepimizin BAŞKUMANDANIDIR , çünkü aslen topyekun asker olan YÜCE TÜRK MİLLETİNİN TÜM ORDULARININ BAŞKOMUTANIDIR .. ..bu da dööört.... lütfen siz devam edin...
Meğer ABD Gül'e Ermenistan ile Azerbaycan ı barıştırma rolü vermiş. Yani Ermenistan işgal ettiği Azerbaycan topraklarının üstüne yatacak.
Müsaadenizle soru sormak istiyorum ;
Kurulduğundan bugüne kadar herhangi bir ERMENİSTAN lideri Türkiyeyi ziyaret etti mi ?
Sayın Cumhurbaşkanımızın bu gidişi ULUSLARARASI ilişkiler bakımından RESMİ bir ziyaret midir ?
Uluslararası toplantılar hariç etmemiştir.
Hukuken resmi olmadığı söylense de fiilen bal gibi resmi ziyarettir.:)
Alıntı:
erenalp rumuzlu üyeden alıntı
sayın Tangör Evren , yorumunuzu okuyunca gerçekten çok üzüldüm...
Cumhurbaşkanı ne demektir ? YÜCE MİLLETİMİZ İÇİN CUMHURBAŞKANLIĞI makamı ne ifade etmektedir ? C U M H U R B A Ş K A N I ne demektir ? ve siz yetmiş milyon ASİL YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞI MAKAMINA bu ifadeyi nasıl kullanıyorsunuz ? ne kadar tasvip etmesiniz de , o makamda bulunan kişi , biliniz ki öncelikle YÜCE TÜRK MİLLETİNİN BAŞIDIR biiir... GİTTİĞİ YERDE BİR SUİKASTE UĞRARSA ne olur biliyor musunuz ? BİZ TÜRKİYE VE TÜRKLER OLARAK , bütün TÜRKİ CUMHURİYETLER DE DAHİL 3. Dünya Savaşını başlatmamız gerekir . Çünkü O demek BİZ demektir... anladınız mı? bu ikiiii.... ayrıca kim olursa olsun oradaki kişi en başta ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü ve diğer bütün mukaddesatımızı temsil eder ....bu da üüüüç. O , aynı zamanda hepimizin BAŞKUMANDANIDIR , çünkü aslen topyekun asker olan YÜCE TÜRK MİLLETİNİN TÜM ORDULARININ BAŞKOMUTANIDIR .. ..bu da dööört.... lütfen siz devam edin...
Umarım dönmez demiştim amma maalesef döndü. Kader ne yapalım.
Cumhurbaşkanlığı makamı hakkında eksikte olsa yazdıklarınızdan dolayı zaten inşallah dönmez demiştim. Çünkü kendileri hiç bir zaman TC cumhurbaşkanı olamadı olamayacak. İşin acısı bunu en iyi kendisi biliyor.
NE MUTLU TÜRKÜM demekten imtina eden CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
LAİKLİĞİN ODAĞI HALİNE GELMEYE YOL AÇAN kanunu imzalayan CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
KENDİSİNE KRAL DİYEN ARAP BEDEVİSİNİN DİZLERİNİN DİBİNDE OTURAN BİR CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
http://www9.gazetevatan.com/newpics/...0185139352.jpg
BU RESME ÇOK DİKKATLİ BAK ERENALP ,
Özel koltukta oturan bir bedevi. Öylesine koltukta oturan sözde Türkiye nin Cumhurbaşkanı. Arkada kendi narsizmini kanıtlayan resmi ve bayrağı... Ayıp olmasın diye sıkıştırılmış bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAYRAĞI... Bu kral bozması bedevi ki ANITKABİR e gitmeye lütfetmiyor. Sen hangi köyün davulunu çalıyorsun ? ''oradaki kişi en başta ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü ve diğer bütün mukaddesatımızı temsil eder (miş miş) sen kimi kandırıyorsun ? Birde terbiyesiz adam 10 kasım da geliyor . Havaalanında çöl bedevisini uçak kapısında karşılıyan adam mı benim Cumhurbaşkanım ? Ağır gel okadar da değil.
Cumhurbaşkanlığı makamı hiç bir devirde bu kadar ayağa düşüp bu kadar prestij kaybetmedi. Ermenistan a bile ABD nin ve Ab nin emriyle gittiği yazıldı çizildi gık demedi. Yalan yanlış önüne gelen tüm kanunları onayladı. Türkiye aleyhine ne varsa kabul etti.
Ben size bir şey diyeyim sayın erenalp bunlar sayesinde Türkiye ilk defa Yüce divana servis kaldıran ülke de olacak o kadar çok sanık var ki...
BAŞKOMUTANMIŞ TSK ya abuk sabuk hakaret edilinir saldırılırken ağzını açıp gık demeyen başkomutan mı olur ? Badem bıtıklarıyla sinsi sinsi gülen kişiden hiç bir şeyin komutanı olmaz. Makamdan geliyor. Bende zaten o kişiyi kastettim makama saygım sonsuz. Çünkü Orası ATATÜRK ÜN MAKAMI ŞİMDİ KAZARA İLGİSİZ BİRİSİ OTURUYOR ACI KADER.
Benim cumhurbaşkanım martaval okuyup okuyup bol bol sallayıp türban diye tutturup ondan sonra bırak türban mayo bile giyilmeyen özekl ihlale lerde adı hep geçenlerin tatil köyüne GİTMEZ.
Yoksuzluğu ayyuka çıkmış özel kişilerin yatlarında dolaşmaz.
Yani özetle bu kimin cumhurbaşkanı ise alsın hayrını görsün benim değil. Zaten kendileri cumhur a değil reayaya cemaate inanır hangi cumhurbaşkanı ?
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Umarım dönmez demiştim amma maalesef döndü. Kader ne yapalım.
Cumhurbaşkanlığı makamı hakkında eksikte olsa yazdıklarınızdan dolayı zaten inşallah dönmez demiştim. Çünkü kendileri hiç bir zaman TC cumhurbaşkanı olamadı olamayacak. İşin acısı bunu en iyi kendisi biliyor.
NE MUTLU TÜRKÜM demekten imtina eden CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
LAİKLİĞİN ODAĞI HALİNE GELMEYE YOL AÇAN kanunu imzalayan CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
KENDİSİNE KRAL DİYEN ARAP BEDEVİSİNİN DİZLERİNİN DİBİNDE OTURAN BİR CUMHURBAŞKANI OLUR MU?
http://www9.gazetevatan.com/newpics/...0185139352.jpg
BU RESME ÇOK DİKKATLİ BAK ERENALP ,
Özel koltukta oturan bir bedevi. Öylesine koltukta oturan sözde Türkiye nin Cumhurbaşkanı. Arkada kendi narsizmini kanıtlayan resmi ve bayrağı... Ayıp olmasın diye sıkıştırılmış bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAYRAĞI... Bu kral bozması bedevi ki ANITKABİR e gitmeye lütfetmiyor. Sen hangi köyün davulunu çalıyorsun ? ''oradaki kişi en başta ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ü ve diğer bütün mukaddesatımızı temsil eder (miş miş) sen kimi kandırıyorsun ? Birde terbiyesiz adam 10 kasım da geliyor . Havaalanında çöl bedevisini uçak kapısında karşılıyan adam mı benim Cumhurbaşkanım ? Ağır gel okadar da değil.
Cumhurbaşkanlığı makamı hiç bir devirde bu kadar ayağa düşüp bu kadar prestij kaybetmedi. Ermenistan a bile ABD nin ve Ab nin emriyle gittiği yazıldı çizildi gık demedi. Yalan yanlış önüne gelen tüm kanunları onayladı. Türkiye aleyhine ne varsa kabul etti.
Ben size bir şey diyeyim sayın erenalp bunlar sayesinde Türkiye ilk defa Yüce divana servis kaldıran ülke de olacak o kadar çok sanık var ki...
BAŞKOMUTANMIŞ TSK ya abuk sabuk hakaret edilinir saldırılırken ağzını açıp gık demeyen başkomutan mı olur ? Badem bıtıklarıyla sinsi sinsi gülen kişiden hiç bir şeyin komutanı olmaz. Makamdan geliyor. Bende zaten o kişiyi kastettim makama saygım sonsuz. Çünkü Orası ATATÜRK ÜN MAKAMI ŞİMDİ KAZARA İLGİSİZ BİRİSİ OTURUYOR ACI KADER.
Benim cumhurbaşkanım martaval okuyup okuyup bol bol sallayıp türban diye tutturup ondan sonra bırak türban mayo bile giyilmeyen özekl ihlale lerde adı hep geçenlerin tatil köyüne GİTMEZ.
Yoksuzluğu ayyuka çıkmış özel kişilerin yatlarında dolaşmaz.
Yani özetle bu kimin cumhurbaşkanı ise alsın hayrını görsün benim değil. Zaten kendileri cumhur a değil reayaya cemaate inanır hangi cumhurbaşkanı ?
Sn. Tangör Evren,
Üstadım,
Gerçi bana değil sn. erenalp'e yazmışsınız ama kendimi tutamadım. Yalnız değilsin. Sn. Abdullah Gül benim de Cumhurbaşkanım değil. Duygularıma tercüman olmuşsunuz. Anlatmak istesem ancak bu kadar olurdu. Cuk oturmuş. Ağzına sağlık. Hergün bu vatanın evlatları toprağa düşerken sen bu başkomutanlık makamında bulunan zatın lütfedip bir açıklamasına rastlıyor musun? Besleme basının iç sayfalarında iki santim yer bulamayan şehit haberleri içimi burkuyor. Hoş...Şehit lafına bile ifrit olan vatansızlara ne anlatıyoruz ki..................
Geçenlerde arkadaşlar bana bir fotoğraf gösterdi ama yazısı yok. Bu ne dediler ? Baktım baktım bir tekne yanında maviye siyaha benzer bir şey. Bu yat desek olmaz. Yanındakini sordukları besbelli. Yata da dikkat etmemişim. Baktım baktım yanıtı yapıştırdım.
'' Fok...''
Hepsi kıkırdadı. Bende ters ters baktım. Demekki fok değildi. Ben kendimce kopya çekmek için yata baktım. Fotoğraf uzaktan çekildiği için nette değil. Amma birden birisini net tanıdım. Badem bıyıklı emanetçi 11. yi tanıdım. Bu zat malumunuz ilk atanmış sonrada usulen seçilmiş birisidir. Meclisten gelen doğru yanlış yalan yanlış ne varsa imzalamakla görevlidir. Hatta bazen bir ülkeden bir ülkeye leylek misali giderken kanun imzalamak için kısa süreliğine Esenboğa havalimanına inerek imza atmıştır. Gerçi bu imza normalde tam bir kepazeliktir ama AKP nin aslını gösterdiği için ses eden olmamıştır ve mealen '' irtikap, ihtilas, zimmet ve rüşvet suçlarını işlemeyen kişilerden bir halt olmayacağının hükme bağlanmasıdır.'' Kendi yaptıklarının açık bir kanun a çevrilmesidir aslında ya neyse...
Anında düşündüm. Bu 11. ise o da tatilde Ege de olduğuna göre Ege de Fok olmadığına göre bu Fok değil... Ama bir şeye de benzetemedim. Sonra dediler ki tamam şimdi oku...
Okudum ki 11. nin eşi olan hanımmış. Alla Allah dedim geçtim.....
Sonra bu haber aklımdayken koskoca !! cumhurbaşkanlığı özel kaleminden bu konuda önce yalanlama , sonra kabul red arası bir yazı en sonda kabulle birlikte fırça geldi... Bu fırça da yaklaşık şöyle bir şeydi. '' Cumhurbaşkanının özel hayatına saygı göstermek her vatandaşın hakkı ve görevidir...'' Açık söylemek gerekirse açıklamadan hiç hoşlanmadım ama eşinin görüntülenmesine tepki göstermesine hak verdim... şekli dinciliğe uygun değil...
Amma bulunduğu makamın ailesine gösterdiği sahiplenmeden daha önce sahiplenmesi gereken değerleri unutuyor. Ailesinin özel hayatı önemli amma BENİM ŞEHİDİM ÖNEMLİ DEĞİL. BU BURAM BURAM KOKUYOR. Zaten şehit cenazelerinde de yapmacık tavırları beni çileden çıkartıyor.
Bütün bu gerçeklere rağmen halkımızın Aziz Nesin in oranına taş çıkartma yarışı ise inanılır gibi değil. Yazık oysa o hafta içinde başkomutanı olduğunu iddia ettiği TSK 13 şehit vermiştir. Bu arada beş köy korucusu ve 7 sivil vatandaşımızda katledilmiştir. Bir takım medyada TSK aleyhine iğrenç denecek kadar iftira kampanyası hakaret gırla gitmektedir. Badem bıyıklı 11. bunlara sessiz kalmış bir açıklama yapmamıştır.
Daha fazla konuşmak istemiyorum. Bu 11. benimle ilgili birisi değil. Beni hiç bir şekilde temsil etmemektedir. Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu tespit edilmiştir. 1 trilyon zanlısıdır. Hatta hakkında iki çok ağır dedikodu dolaşmaktadır.
Ülkeye bakın 11. zanlı 60. zanlı hemde kaç suçtan vay be...