Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-mail kayıtları ve bunların içerikleri
Benim sormak istediğim birsey var. Yardımcı olursanız sevinirim.Temmuz ayında mahkemece telefon kayıtlarının geriye dönük bilgisi istendi aradan iki duruşma yani yaklaşık altı ay geçti ama halen hiçbir cevap geldi şimdi tekrardan müzakere yazıldı acaba cevabın gelmesi ne kadar sürer?
Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-Mail kayıtları ve bunların içerikleri
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
evet GSM hattı benim üzerime kayıtlı idi. belli bir tarih aralığı vermiştik biz.. 2008 mayıs ayındaki duruşmada müzekkere yazmak için izin aldık hakimden. 2007 mayıs ayından itibaren başlamak üzere adıma kayıtlı olan / şüphelendiğimiz GSM numaralarının 2007 eylülüne kadar olan dökümlerini ilgili GSM operatöründen istedik.. onlarda gönderdiler...
Dardayım arkadaşım, benim de mahkemem vardı temmuzda biz de istedik ama aralık oldu halen gelmedi şimdi bi daha istiyoruz yaklaşık olarak cevabın (olumlu yada olumsuz) gelmesi ne kadar sürüyor. Teşekkür ederim
Re: Sadakatsizlik - Telefon - MSN- SMS- E-Mail kayıtları ve bunların içerikleri
Alıntı:
ankara75 rumuzlu üyeden alıntı
Dardayım arkadaşım, benim de mahkemem vardı temmuzda biz de istedik ama aralık oldu halen gelmedi şimdi bi daha istiyoruz yaklaşık olarak cevabın (olumlu yada olumsuz) gelmesi ne kadar sürüyor. Teşekkür ederim
ilk istediğimizde 2007 ekimi idi.. bize ilk yanıt şubat yada mart 2008 de geldi.. ikinci müzekkere mayıs 2008 de yazıldı, ağustos 2008 gibi geldi. tabii GSM operatörü farkı olabilir. beklemek lazım..
Cevabınız teşekkür ederim.
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Savcılığa başvuru nedeniniz ne olacak, "eşimin telefonunda bir başka hat yakaladım" mı diyeceksiniz. Bu bir suç değil. Aile mahkemesine başvurursunuz tabii boşanmak istiyorsanız. Ancak siz kişisel olarak bu bilgilere ulaşmak (iyimser düşünüyorum) bu hat üzerindeki görüşmeleri vs bilmek ve şüphelerinizin doğruluğundan emin olmak istiyorsunuz. Sonra gerekeni (boşanma için dava açmak) yapmak istiyorsunuz.. Üzgünüm bu şekilde olmuyor. Şüphelerinizi dava dilekçenizde belirtirsiniz, iddialarınızı ispatlarsınız. Savcılık siz istediniz diye sizin için telefon görüşme detaylarını size vermez. yada hiç bir başvuruda bulunmaz şüphelerinizin doğruluğunu ispatlayacak başka maddi deliller elde edersiniz, sonra boşanma davası (tabii boşanmak istiyorsanız) açarsınız..
Geçmiş olsun.
.
iyigünler belki konunuzla alakalı değil ama bir konu hakkında bilgi alacaktım.eşim boşanma davasında kendisiyle ilgili konuşmalarımı cd ye çekmiş ne türlü kanıt bilmiyorum.bu cd hakimde.eşim vede bana ait kendisine yolladığım aşk sevgi sözcüklü mesajlarımı not etmiş vede numaramı bunları el yazısıyla kağıda döküp dilekçe boşanma dilekçesine cevap olarak yazmış.hakime sunmuş.benim özel mesajlarımı nasıl hakime verebilir yada cd ye sesimi çekebilir.benim hertürlü mahkeme yada mahrem konuşmalarım bile var.ben bu konu hakkında suç duyurusunda bulunabilirmiyim.zaten önceden biliyordum ama kanıtım yoktu.bu kanıt hakimde var.ne yapmam gerek.eve gelen akrabalarıma bile bizim evde yatılı kaldıkları için onu bile suç duyurusunda bulunmuş.vay efendim kızkardeşlerim eşleriyle bizim eve gelip yatılı kalmışlar.annemin ev burası ve ben kızımla karyolada yattığım için eve misafir gelince misafire veriliyor karyola.benim yattığım bir yatakta kızkardeşim ve eşi yatamazmış.bunu dilekçeye yazmış.benim çok mahrem mesajlarımı bile yazmış.vede telefon numaramı yazmış hakime.benim bu adam hakkında ne gibi işlem yapmam gerek.bana yol gösteren biri yokmu.boşanma davasını açan kendisi .davası da hep red ediliyor
Benim evlendigim bayan da sizin eşiniz gibi yazmış kocam kocalık yapmıyor diye oysa çoçuk olmasın diye et ete degmedi 5 ay sonra kaçıp gitti annesi ile 7 ayda dava açtı para istiyo napcaz aynı şey
Alıntı:
yaralihukukcu rumuzlu üyeden alıntı
Benim evlendigim bayan da sizin eşiniz gibi yazmış kocam kocalık yapmıyor diye oysa çoçuk olmasın diye et ete degmedi 5 ay sonra kaçıp gitti annesi ile 7 ayda dava açtı para istiyo napcaz aynı şey
Eyvah eyvah senin durumun tüm evlenip ayrılanlardan kötüymüş.::rolleyes:
Siz cocuk olmasın kimsenin tenine zarar gelmesin diye yanyana oturun şimdide nafaka öde aman allahım bu yara adamı öldürür işte,el ele deymeden nafaka öde aman allahım hadi diğerleri gene bir yılı dolduruyor eli eline değiyor ya, seninki hepten kötü.:)
Alıntı:
yaralihukukcu rumuzlu üyeden alıntı
çok yazık size ya.ben bayan olarak utandım yani bu bayanın yaptığından.eğer hakedeceksen doğru haket.bu ne biçim davranışki kadınların adını lekeliyorlar.sen kocanla beraber olma ve sonra kaç nafaka iste.size hanımlık yapsada emeği geçse yada çocuğunuz olsa neyse yani.bizim kadın milletinin içindende kötüleri var.bunları aynı kefeye koymayalım arkadaşlar.çürükleri ayırmak gerek yoksa ötekilere de kokusu bulaşır.yazık yani size.sizin saflığınızdan faydalanmış o bayan.aynı bizim saflığımızdan yararlanan koca milleti gibi.ALLAH kolaylık versin size
mesajlarda filan ne yazdıgındamı geliyor
ooo o zaman ben yaşadım
mesajlarda hakaretin bini bir para
şununla böyle ilişkim var şu beni hlen seviyorlar şunlar bunlar havada uçuşuyordu ben telimi kaybederim çalınır filan rezil oluruz diye siliyordum mesajları