Re: 16 yaşındaki kız arkadaşım şikayetçi oldu
herşeyi dürüstçe anlattım,aramızda cinsel ilişki olmadı,zaten adli tıp raporunda kızlık zarında yırtılma olmadığı yazılı.neden şikayetçi olduğunu ben hiç ama hiç anlamıyorum:( tek bildiğim ifadesinde defalarca"evlenme vaadiyle beni kandırdı,kızlığımı bozdu şikayetçiyim" demesi.annesinin mantığı ise,gezdim dolaştım diye evlenmem gerektiği.bunuda karakolda aileme söylemişler.ayrıca pikniğe gittiğimizden ifadesinde bahsetmemiş,onu ifademde ben kendim söyledim.5 aydır gezdiğim dolaştığım birine hiç dokunmamış zaten olamam. ama ben asla bu kadar ileri gitmedim gitmem de :( benim kafama takılan her dediklerine inanacaklarsa ben yanarım,bu kadarını yapan herşeyi zorla yaptı da der.ama zorla oldu demesine hakim inanır mı
16 yaşında bir kızla gezip tozdum ,hiç dokunmamış olamam diyen 20 yaşında birinin şansı bu konuda çok fazla değil.
Kendinizi savunmanız için bir avukatla birlikte davanıza devam etmeniz sadece sizin yararınıza olacaktır.
erdoğan bey sanki yadırgar ve suçlar gibi yazıyorsunuz,20 yaşında birinin 16 yaşında biriyle gezmesi yada flört etmesi sizce çok mu illegal birşey anlamadım ki :( gazetelerde okuyorduk, 52 yaşında biriyle 16 yaşında sevgilileri, onlarla aynı kefeye mi koyulucam mahkeme de? sanırım siz internetteki arkadaşlık sitelerinden habersizsiniz
Hukuki anlamda söylenecek her şey söylenmiştir.
Daha fazlasını ancak dosyayı inceleyen avukat söyleyebilir.
Ancak avukat da "kesin şöyle olur" diye garanti veremez, ihtimallerden bahsedebilir. Çünkü avukatın garanti vermesi avukatlık meslek kurallarına aykırıdır.
evet, kesin birşey söylemiyor zaten.o hep işin en kötü kısmını düşünmekte. vicdanen rahat olmasan herhalde şimdiye kaçmıştım :(
Demiyim diyorum ama dayanamayacagım söyleyecegim artık.16 yasında bir cocugun piknikte erkek arkadasıyla özel anlar yasaması bana cok ters geldi.Hadi onuda gectim hangi kız tecavüze ugradım diye kendine iftira atarki?Sen belki cidden birsey yapmadın ama sunu unutma arkadasım insanın basına ne gelirse arkadastan gelir.Heleki böyle cinsel konularda arkadasın reşit degilse..Kız erkek farketmez.Sen 16 o 20 yasında olsa cinsel birseyler yasamıs olsanız o sana tecavüz etmis durumda oluyor.Bakire cıkmıs zaten endise edecek bir durum yok o zaman.Sen hala neden korkuyorsunki?
Alıntı:
pınar1907 rumuzlu üyeden alıntı
Demiyim diyorum ama dayanamayacagım söyleyecegim artık.16 yasında bir cocugun piknikte erkek arkadasıyla özel anlar yasaması bana cok ters geldi.Hadi onuda gectim hangi kız tecavüze ugradım diye kendine iftira atarki?Sen belki cidden birsey yapmadın ama sunu unutma arkadasım insanın basına ne gelirse arkadastan gelir.Heleki böyle cinsel konularda arkadasın reşit degilse..Kız erkek farketmez.Sen 16 o 20 yasında olsa cinsel birseyler yasamıs olsanız o sana tecavüz etmis durumda oluyor.Bakire cıkmıs zaten endise edecek bir durum yok o zaman.Sen hala neden korkuyorsunki?
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
yani 16 yaşında biriyle gezmek bu ükede bu zamanda çok ayıplanacak birşey mi ? gerçi görmediğiniz için belkide böyle düşünüyor olabilirsiniz, şimi ben bu bayanla havuza gitmek içinde plan yapmıştım. iyi kide gitmemişim,heralde beni taşa tutarlardı :(
bakınız,
İran yolundaki, Türkiye....
abilerim benden 4 yaş küçük biriyle flört etmem,elinden tutup gezmem,birbirimizi sevmmiz,pikniğe gitmem ve orda aramızda yakınlaşma olması gerçekten toplumda rahatsızlık veren bir durum haline mi geldi :( eğer böyle düşünenler varsa linkini verdiğim VİDEO izlensin.umarım İBRET olur,kendimden utanır oldum.. :(
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=324591
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
bakınız, İran yolundaki, Türkiye....
Konu hukuki çerçevenin dışına kaymaya başladı.
Cinsel taciz her batı ülkesinde suçtur. Reşit olmamış kişiye taciz daha büyük suçtur.
Ayrıca bu konuda enteresan tartışmalar Batı ülkelerinde de oluyor. Mesela İtalyan mahkemesi "kot pantolon giyen yetişkin kadına tecavüz edilemeyeceğine, kadının kendi rızasıyla birlikte olduğuna" hükmetmişti.
İtalyan kadın dernekleri ayaklandı, kadın milletvekilleri kot pantolon giydi, vs. karar protesto edildi ve yanılmıyorsam düzeltildi.
Kadın "hayır" diyorsa bu açık ve net "hayır"dır.
Kadın 18 yaşını doldurmadıysa "evet" demesi de yeterli değildir.