tahsin58 rumuzlu üyeden alıntı
Aşağıda ki gazete haberi sizin gibilere kapak olsun ...Ödeme emri tebliğ edilemezse....Çorum İcra Ceza Mahkemesi tarafından hakkında dava açılan Abdullah İçfındık’ın borcunu ödeyememesi halinde 3 aylık hapis cezası istendiği.......
Valilikten yardım istedi, gözaltına alındı 15 Ekim 2008
Kemal KARADAĞ/ÇORUM, (DHA)
ÇORUM’da, Valilik tarafından düzenlenen Halk Günü'ne katılan ve kredi kartı borcunu ödemek için Vali Yardımcısı Fatih Damatlar'dan yardım isteyip “Bu nedenle aranıyorum” diyen 32 yaşındaki Abdullah İçfındık, gözaltına alındı. Yapılan araştırmada aranmadığı ortaya çıkan İçfındık serbest bırakıldı.
Valiliğin İl Genel Meclis binasında düzenlenen Halk Günü toplantısına katılan Abdullah İçfındık, toplantıya başkanlık eden Vali Yardımcısı Fatih Damatlar’a kredi kartı borcu olduğunu söyleyerek yardım istedi. Vali Yardımcısı Damatlar’a, “Sayın Valim 7 bin YTL’lik kredi kartı borcum var. Ödeyemezsem haciz gelecek. Bu borcu ödeyecek gücüm yok. Bu nedenle aranıyorum. Bana yardım edin” dedi. Bunun üzerine Vali Damatlar, İçfındık'ın gözaltına alınması talimatı verdi. Toplantıda hazır bulunan polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Abdullah İçfındık, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Çorum İcra Ceza Mahkemesi tarafından hakkında dava açılan Abdullah İçfındık’ın borcunu ödeyememesi halinde 3 aylık hapis cezası istendiği ancak herhangi bir yakalama ya da arama emrinin bulunmadığı anlaşıldı. Mahkemenin devam etmesi ve kesinleşmiş bir cezanın bulunmaması nedeniyle İçfındık serbest bırakıldı.