- 

Re: Duruşmaya Gitmemek 
		Sayın Av.Tayfun Ercan
 Efendim Ben Şimdi İlk Mahkemede İfademi Vermiştim,Serbest Kalmıştım,Bu 27/11/2008 Tarihinde Olan Mahkemeye Gitmesem Bişi Olmaz Dimi,Ben Dİyarbakırda SÜrekli Yaşıyorum,Ben Diyarbakırdaki Mahkemeye Gitsem Desem Savunmamın Burada ALınmasını İstiyorum Olurmu?

- 

Diyarbakırdaki mahkemeye gitseniz olmaz.
 İzmirdeki mahkemeye savunmanızın Diyarbakırda alınması için dilekçe göndermelisiniz.

- 

Bu sayfaya münhasır olarak büyük harflerle ilgili bir problem mi var? 

- 

mustocan ;
 diyarbakır nöbetçi ağır ceza mahkemesine git.diyarbakır adliyesinin personeli sana yardımcı olur. izmirde yargılandığın çocuk ağır ceza mahkemesine hitaben dilekçe yaz.dilekçedende zorunlu olarak diyarbakırda bulunduğunu ve duruşmalara katılamayacağına dair bir dilekçe yaz.bunu mahkeme kanaliyla yaparsan izmirdeki duruşmalara katılmaktan vareste(kurtulmuş) tutulursun.

- 

Mahkeme 
		Merhaba Benım 27/11/2008 Tarihinde İzmir 1.Çocuk AĞır Ceza Mahkemesinde Mahkemem Varmış,Ben Diyarbakırda Yaşıyorum,İzmire Gidemem,Ben İfademi Dİlekçe İle Yolluyabilirmiyim Mahkemeye? 

- 

Mahkeme 
		Merhaba Benım 27/11/2008 Tarihinde İzmir 1.Çocuk AĞır Ceza Mahkemesinde Mahkemem Varmış,Ben Diyarbakırda Yaşıyorum,İzmire Gidemem,Ben İfademi Dİlekçe İle Yolluyabilirmiyim Mahkemeye? 

- 

Mahkeme 

- 

Mahkeme 
		Merhaba Benım 27/11/2008 Tarihinde İzmir 1.Çocuk AĞır Ceza Mahkemesinde Mahkemem Varmış,Ben Diyarbakırda Yaşıyorum,İzmire Gidemem,Ben İfademi Dİlekçe İle Yolluyabilir miyim Mahkemeye? 

- 

Re: Mahkeme 
		İzmir deki mahkemeye dilekçe ile başvurarak sorgunuzun Diyarbakır mahkemelerinde yapılmasını talep ediniz. 

- 

Re: Mahkeme 
		Aynı soruna yanıt vermiştik mistocan. tekrar yapmamalısın