Bu konuyla ilgili daha önce aldığınız cevap sahiplerinin hakkı olan asgari saygı hakkı adına , siteye yazarken üslubunuza dikkat etmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
Printable View
Bence Erdoğan bey sizin biraz daha saygılı olmanız gerekir. Yöneticisiniz diye tüm siteyi azardan geçirmeye hakkınız yok.
Herkesle dalga geçen alaya alan bir uslubunuz var. 5 ayda yargıtay onay vermemişse burda yargıtayı savunmak çok luzumsuz diye düşünüyorum.
Sn.caner34, yargıtayı nerede savunmuşum?
yiğit bey
yargıtayın beş aydır davayı görüşmemiş olmaması tabi ki sizin için sıkıntı verici benim davam da 2 ay içersinde sonuç gelmişti neden bu kadar uzadığını tahmin edemiyorum ama size bir kaç yavsiyede bulunabilirim
yargıtayın dosya sorgulama ekranına güvenmeyin yılda sadece bir defa güncelleniyor
eğer dosyanızın akibetini öğrenmek istiyorsanız uyap tan bakın
belki dosyanız yargıtaya gitmemiş de olabilir mahkeme kalemine bakın kalemde bekliyor da olabilir
Daire Adı: 9. Hukuk Dairesi
Esas No: 2009/
Geliş Tarihi: 02/01/2009
Mahkemesi: İstanbul 7. İş Mahkemesi
Mahkeme Esas No: 2008/31x
Mahkeme Karar No: 2008/53x
Mahkeme Karar Tarihi: 17/10/2008
Dava Türü: İşe İade İstemli
DOSYA SONUÇ BİLGİLERİ
Karar No: 2009/29375
Karar BOZMA
Karar Tarihi 26/10/2009
Kapatma Tarihi 24/12/2009
bugün yargıtayın dosya sorgulama ekranına girdiğimde karşıma yukardaki gibi bir yazı çıktı
karar olarak bozma yazıyor ve dosya kapatma tarihide 24/12/2009
uyap a baktığımda dosya yargıtayda, 7. iş mahkemesini aradığımda dosya postadır şeklinde cevap geliyor
bildiğim kadarıyla yargıtay kararlarına itiraz edilebiliyor fakat dosya 24/12/2009 da kapatıldığına göre benim itiraz hakkım ortadan kalkmış mı oluyor?
dava dosyasının postada gecikmiş olmasından ve 2 aydır 7.iş mahkemesine gelmemesinin cezasını ben mi ödemeliyim?
yargıtay kararına ne kadar sürede, ve ne şekilde itiraz edilmeli?
bana yardımcı olacak kimse yok mu?
Bozma kararını yazıyorum
iş güvencesi hukukuda işçinin sözleşmeye aykırı davranışta bulunduğundan şüphe ediliyor ve taraflar iş ilişkisinin devamı için gerekli olna güvenin yıkılması veya ağır zedelenmesinedeniyle iş sözleşmesi fesih edilmişse şüphe feshinden bahsedilir
davalı tarafça yapılan feshin, geçerli bir fesih türü olan şüphe feshi olduğu anlaşılmaktadır.
hükmün bozularak ortadan kaldırılmasına
davanın rediine
şeklinde bir kara verilmiştir, şüphe feshini ilk kez duyuyorum
şüphe feshinde kıdem ve ihbar tazminatı alınabiliyormu?
işsizlik sigortasından yaralanmak mümkünmü