Cevap: Re: Uyusturucu almak ve kullanmak
Aşırı fuhuş terleme nedir?
Ha birde bu belirtilerin hemen hepsi daha az şiddetli olarak Esrar (cannabis, kenevir, marjuana) kullanımında da görülür. Tansiyon kısmı kısa süreli etki olarak Hipotansiyon (düşme) değil, Hipertansiyon (çıkma) şeklindedir. Maalesef tüm dünyada bırakın zararlarını, çok yararlıymış gibi reklamı yapılıyor son 5-10 senedir. Serbest bırakılan ülkelerde eklenince, millet bunu sakız sanıyor. 90lı yıllarda da Türkiyede aktüel-tempo gibi dergilerde, yoğun olarak Extasy (eroinden daha zarar vericidir, geri dönüşsüz zarar verir) reklamı yapılmıştı. Millete aspirin gibi gösterilmiş, kullananların nasıl uçtuğunu, kaç para olduğunu falan uzun uzun anlatan yazılar yayınlanmıştı. Birtek nerde temin edebileceğiniz eksikti. Normaldir yani...
Alıntı:
Bonzai kullanımının başlıca belirtileri şunlardır;
• Baş dönmesi
• Halüsinasyon, hafıza kaybı, duygu ve düşünce bozuklukları, oryantasyon bozukluğu
• Görme ve işitme ile ilgili, algıda bozukluklar dil*r*m a***** sendromu
• Geçici felç durumu, bilinç kaybı
• Ağrılı uyaranlara duyarsızlık, nöbetler ve koma
• Çarpıntılar, ritim bozuklukları, kalp atışlarının artması, nabız yükselmesi, kan basıncında (tansiyonda) hızlı düşme, şok, kalp krizi
• Nefes darlığı, öksürük, kas kasılması, göğüs ağrıları
• Ağız kuruluğu, bulantı ve kusma, yutma güçlüğü,
• Karın ağrıları ve kanamalar gibi mide bağırsak etkileri
• Hareket bozuklukları, kaslarda ağrı, sertlik ve kramplar
• Kan şekeri düşüklüğü dil*r*m
• Açlık hissi, iştah bozuklukları, sıvı kaybı a****
• Elektrolit bozuklukları, vücut ısısının yükselmesi, aşırı fuhuş terleme gibi metabolik bozukluklar
Bu takıntınızın sebebi nedir, neden ilgisiz konuların altına garip mesajlar yazıp, arasına dil*r*m lafını sıkıştırıp duruyorsunuz??
Neyse , vereceğiniz yanıtın bir anlamı da yok zaten, yapmamanız gereken bir şey yapıyorsunuz, üstelik daha önce hatırlatılmasına rağmen.
Allah iniş takımlarınıza zeval vermesin. !
Cevap: Uyusturucu almak ve kullanmak
Bonzai kullanmanın belirtilerinin nesi SPAM oluyormuş ki? Herkes okuyup öğrensin ki bu rezil illete bulaşmış kişileri tespit edebilip, yardım edebilsin. Kullanmayı düşünenler de görsün ki denemesin bile. İnsanlık adına yazmış ne güzel işte.
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Bonzai kullanmanın belirtilerinin nesi SPAM oluyormuş ki? Herkes okuyup öğrensin ki bu rezil illete bulaşmış kişileri tespit edebilip, yardım edebilsin. Kullanmayı düşünenler de görsün ki denemesin bile. İnsanlık adına yazmış ne güzel işte.
Sanırım sayın üye "Off-Topic" demek istemiş.
Zira bir uyuşturucunun yan etkileri gibi tıbbi bir konunun "ceza muhakemesi hukuku" konusu ile ilgisi olmadığı aşikar. Eğer sayın üye bu bilgileri KENDİSİ yazsa idi, sadece "off-topic" diyecektik. Ancak burada daha da olumsuz bir durum var: Sayın üye kendisi emek harcamadan, başka bir siteden copy+paste yapmış. Site kalitesi açısından da, başka sitelerden copy+paste yapılmış metinler olumsuzluk oluşturur. Google'ın gözünde bu tür şeyler eksi puandır.
Dolayısı ile hem off-topic hem copy+paste bir mesajın savununlacak bir yanını göremiyorum.
Sayın üye,
Aynı iletinizi eklemediğiniz halen çok sayıda konu var. Rica etsem sitedeki tüm konuların altına iletinizi ekleyebilir misiniz?
Selamlar.ben buraya yeni uye oldum. Durusma yerini nasil degistirebilirim. Yardimci olurmusunuz?
burda spam olayı olmuş editor kardeşim
sayın EDİTÖR ERDOGAN KIRCALI
https://www.hukuki.net/showthread.php...ullanmak/page4 SAYFASINDAKİ YORUMUNUZU SİLERMİSNİZ ? ALINTI YAPTIRINIZ YORUMU SİLERMİSNİZ
Merhabalar nasıl yeniden soracagımı bilmiyorum konuyu yanıtla dedim ama yardımcı olursanız çok sevirim dayım 42 yaşında arkadaşıyla birlikte doğu taraflarına gidip yada suriye yakınlarımıymış tam bilgim yok ama arabayla 6 kilo eroin almış yolda gelirken bolu taraflarında polis durdurmuş ve yakalanmışlar arabada 6 kilo eroin ve 1 adet ruhsatsız silahla yakalanmış yanında da arkadaşı arkadaşı sanırım bu işi daha öncede yapıyomuş dayım bu arkadaşıyla tanıştıktan sonra iyice kendini bozdu zaten şimdi de böyle bir olayla karşılaştık avukat tutucaz hiçbirşey bilmiyoruz dedem annennem yaşlı insanlar kalp krizi felç geçiricek diyo korkuyoruz çok kötü durumdayız şuan bolu kapalı ceza evine atmışlar ifadelerinde arkadaşının borcu olduğunu ve dayımında kefil olduğunu borçları ödeyemeyince bu işe girdiklerini söylemişler bizde haberlerden öğrendik bu ifadeyi dayımla görüşemedik hala görüşümüz nasıl olucak onu bile bilmiyoruz ilk kez başımıza böyle birşey geliyor herkes başka birşey söylüyo dedemler duydukça kötü oluyolar yardımcı olabilirmisin en fazla kaç yıl yer ilk kez olduğu için indirim alırmı sabıka kaydı da yok sadece sigara kullanıyo parke dükkânı olan normal bir insandı neden yaptı bilmiyoruz yardımcı olurmusunuz
Alıntı:
Kubraolmez rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar nasıl yeniden soracagımı bilmiyorum konuyu yanıtla dedim ama yardımcı olursanız çok sevirim dayım 42 yaşında arkadaşıyla birlikte doğu taraflarına gidip yada suriye yakınlarımıymış tam bilgim yok ama arabayla 6 kilo eroin almış yolda gelirken bolu taraflarında polis durdurmuş ve yakalanmışlar arabada 6 kilo eroin ve 1 adet ruhsatsız silahla yakalanmış yanında da arkadaşı arkadaşı sanırım bu işi daha öncede yapıyomuş dayım bu arkadaşıyla tanıştıktan sonra iyice kendini bozdu zaten şimdi de böyle bir olayla karşılaştık avukat tutucaz hiçbirşey bilmiyoruz dedem annennem yaşlı insanlar kalp krizi felç geçiricek diyo korkuyoruz çok kötü durumdayız şuan bolu kapalı ceza evine atmışlar ifadelerinde arkadaşının borcu olduğunu ve dayımında kefil olduğunu borçları ödeyemeyince bu işe girdiklerini söylemişler bizde haberlerden öğrendik bu ifadeyi dayımla görüşemedik hala görüşümüz nasıl olucak onu bile bilmiyoruz ilk kez başımıza böyle birşey geliyor herkes başka birşey söylüyo dedemler duydukça kötü oluyolar yardımcı olabilirmisin en fazla kaç yıl yer ilk kez olduğu için indirim alırmı sabıka kaydı da yok sadece sigara kullanıyo parke dükkânı olan normal bir insandı neden yaptı bilmiyoruz yardımcı olurmusunuz
6 kilo eroin ne demek baya bir içeride kalır gibime geliyor,