mirabilis19... teşekkür
doğru sölüyosunuz irlik içinde sağlık yönergesi malsef eski bi TSKSYY var ve hiç güncellenmemiş durumda... Napalım, hayırlısı diyelim artık,,,, iyi günler
Printable View
mirabilis19... teşekkür
doğru sölüyosunuz irlik içinde sağlık yönergesi malsef eski bi TSKSYY var ve hiç güncellenmemiş durumda... Napalım, hayırlısı diyelim artık,,,, iyi günler
Aslında söylediğiniz herşey uygulandı ve en son GATA'da raporumu aldım, idarenin beni daha önce yanlış sevketmesi sözkonusu, yazdıklarınız herşeyi açıklıyor, Bizim birlikte aynı yerde görev yaptığımız başka bi arkadaş benim aynı durumuma düştü, oda aynı itiraz etti yalnız 2006 yılında itirazına cevap TSK şağlık komutanlığından geldi, banada aynı yerden gelmişti ve bu cevaba istinaden Erzurum asker hastanesine gitmiştim, sonrasında yanlış sevkettik seni diyerek yeniden D.bakıra sevkettiler, bu defa cevap MSB sağlıktan gelmişti, açıukcası öylesine bi durumki benim elimde avucumda ne kadar birikimim varsa sürekli hastaneye gitmekten bişey kalmadı, neyseki adalet arayışı gibi bi hakkımız varki hak yenilemiyor, bundan sonrası AYİM'e kaldı ve sonucu gerçekten sizin söylemlerinize rağmen kestiremiyorum, yanlış anlamayın ama mahkeme denince her insan gibi benimde aklıma çelişkiler gelmekte... cevabınız için sağolun... Çok sevdiğim mesleğimden hiçde sevmediğim bi şekilde uzaklaştırıldım....