http://img177.exs.cx/img177/1562/ata8fx.jpg
Atatürk'ün kurduğu parti MHP'ydi, yalnızca adı farklıydı...
http://www.bilimarastirmavakfi.com
Printable View
http://img177.exs.cx/img177/1562/ata8fx.jpg
Atatürk'ün kurduğu parti MHP'ydi, yalnızca adı farklıydı...
http://www.bilimarastirmavakfi.com
kendi ülkemizde birlik halindeyiz ya dünyadakileride birleştiririz inşallah
kendi ülkemizde birlik halindeyiz ya dünyadakileride birleştiririz inşallah
herkeze iyi günler..bazı arkadaşlar mhp ye duyulan ilgiden rahatsız..neden sormak lazım..misyonerliğe karşı halkın bir tepkisi olamazmı...topraklarımızı parsel parsel satanlara tepki olamazmı...yabancılara televizyon satışına tepki olamazmı...sürekli dışarıdan emir alan başbakana tepki olamazmı...milli duruşundan taviz vermedikleri için olamazmı...ırak türklerini yalnız bırakmadıkları için olamazmı...ab vatandaşlarının artık bizimle dalga geçtikleri bir zamanda olmamızdan olamazmı...mhp ye oy vermek için çok sebep var..ayrıca bahçeli gidince mhp için çok daha güzel günler olacak ve önümüzde seçimlerde bahçeli mutlaka gidecek...yada kendine çeki düzen verecek..mhp kesinlikle meclise girmelidir..mhp diyorum..
herkeze iyi günler..bazı arkadaşlar mhp ye duyulan ilgiden rahatsız..neden sormak lazım..misyonerliğe karşı halkın bir tepkisi olamazmı...topraklarımızı parsel parsel satanlara tepki olamazmı...yabancılara televizyon satışına tepki olamazmı...sürekli dışarıdan emir alan başbakana tepki olamazmı...milli duruşundan taviz vermedikleri için olamazmı...ırak türklerini yalnız bırakmadıkları için olamazmı...ab vatandaşlarının artık bizimle dalga geçtikleri bir zamanda olmamızdan olamazmı...mhp ye oy vermek için çok sebep var..ayrıca bahçeli gidince mhp için çok daha güzel günler olacak ve önümüzde seçimlerde bahçeli mutlaka gidecek...yada kendine çeki düzen verecek..mhp kesinlikle meclise girmelidir..mhp diyorum..
bahçeli kadar taş düşsün kafana emi...ne alıp veremediğiniz var adamla.hem neden böyle zırt pırt yeni kayıt yapıp bir mesaj yazıp çekip gidiyorsunuz.yüreğiniz varsa forumda kalın ve sürekli yazın..yani bir taş atıyorsunuz kuyuya kırk tane akıllı burada birbirini yiyor ondan sonra...akıllı olun akıllı olmadığınız için hep kaybdiyorsunuz ve kaybetmeye mahkumsunuz...ah o iktidar hırsı yok mu?.birileri sizleri sürekli kullanıyor..birilerinin oyuncağı olmayı bırakın artık..ben 35 sene önce bırakmıştım.
bahçeli kadar taş düşsün kafana emi...ne alıp veremediğiniz var adamla.hem neden böyle zırt pırt yeni kayıt yapıp bir mesaj yazıp çekip gidiyorsunuz.yüreğiniz varsa forumda kalın ve sürekli yazın..yani bir taş atıyorsunuz kuyuya kırk tane akıllı burada birbirini yiyor ondan sonra...akıllı olun akıllı olmadığınız için hep kaybdiyorsunuz ve kaybetmeye mahkumsunuz...ah o iktidar hırsı yok mu?.birileri sizleri sürekli kullanıyor..birilerinin oyuncağı olmayı bırakın artık..ben 35 sene önce bırakmıştım.
İZMİR (İHA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından dün gece bir operasyon başlatıldığı, aralarında Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de bulunduğu 30 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Gözaltına alınan Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de aralarında bulunduğu 30 kişinin ''Çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak, haraç almak, çek senet tahsilatı yapmak'' ile suçlandığı iddia edilirken, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
Bu arada operasyonla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.
İZMİR (İHA) - İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri tarafından dün gece bir operasyon başlatıldığı, aralarında Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de bulunduğu 30 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Gözaltına alınan Ülkü Ocakları Ege Bölge Başkanı Abidin Bilgin'in de aralarında bulunduğu 30 kişinin ''Çıkar amaçlı suç örgütü oluşturmak, haraç almak, çek senet tahsilatı yapmak'' ile suçlandığı iddia edilirken, operasyonun devam ettiği öğrenildi.
Bu arada operasyonla ilgili şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.
ha bu arada ben külliyen chp li falan değilim.öyle bir yanlış anlamanın önüne geçeyim..sevgitohumu diyor ki: memleketi parsel parsel satanlara tepki-ya boşver parsel parsel haracını yiyenlere mi oy verelim..Tok açın halinden anlamaz..avukat arkadaşlar kusuruma bakmasın...chp liyim solcuyum diyen avukatlar da kulaklarını iyi açsınlar..çok perişan ve moralsiz parasız olarak kapılarına duçar olduğum biliumum solcu avukatlar beni tanımalarına ve iyi referanslarım olmasına rağmen değil davama girmek para veremediğim için (param olmadığını ama mutlaka vereceğimi söylediğim halde) beni bürolarından kovmuşlardır evet kovmuşlardır.(bu kovmuşlardır kelimesini büyük harfle yazmak isterdim fakat onların nitelemesini yazarken dahi harfin büyük yazılmasını kendime ar sayarım) ...tok açın halinden anlamaz tabii..oğlu amerikada okuyan avukatımız 2 yıl vekaletim kendinde durduğu halde dava dilekçemi dahi yazmamış solculuklarının parasal ölçütünün minimum düzeyini dahi karşılayamadığım için kusura bakma diyerek kapıyı göstermişlerdir...belki de benden ve benim davalarımdan çekinmişlerdir.bilemiyorum.bu yüzden arkadaşlar aklınızı başınıza alın takım tutar gibi parti tutmayın..sonradan üzülür ve zarar görürsünüz..akıllı olun derim..