Rüya tabirleride var hatta bizzat benim tarafımdan yazılmıştır. Hatta isimlere göre aşk yeme içme gezme rehberi bile var. Siz isteyin rumuzlara görede sallarım ben hiç sorun değil yeterki konu söyleyin...
Printable View
Forumun yapısı ve içeriği, "yardım isteyen" ve "yardım eden" insanların diyaloglarıyla kurulu oldugu için, yardım eden kesimin bir nebze ego tatmini yaşaması belki de normaldir de ben garipsemiş olabilirim.
Ancak bu döngü değişmeyeceği için bunu tartışma haline getirmek bana ve sizlere sanırım birşey kazandırmayacaktır.
Yukarıda bana ait alıntıyı Sn C_Selin'e "özel" olarak göndersem de, burada iyi niyetle paylaştıgı için teşekkür ederim. Bu arada kullanıcı adım "FISCHER", ama fisher ile aynı anlama gelmektedir :)
Bu forumdan ayrılmam ne benim ne de forum için bir değişiklik yaratmayacak olsa da ayrıca İbrahim Beye de teşekkür eder saygılar sunarım.
Son birkaç gün içerisinde bana Km ile gelen ve yazdıgım bir yazı dizisiyle ilgili soru soranlara naçhizane yardımcı olabilmek için forumun sadece milletlerarası hukuk kısmını takip etmeyi sürdüreceğim.
Saygılar.
Sayın FİSCHER;
Mesajınızı özel yolla göndermiş olabilirsiniz ancak içerik iyiniyetli bir biçimde duyulan bir rahatsızlığı dile getiriyordu,okuyan üyelerin belki daha dikkatli olmayı deneyebileceklerini düşünerek foruma ekledim.
Kullanıcı adınızı yanlış yazdığım içinse afedersiniz.
Sayın C_Selin, ben sizin iyi niyetinize ve samimiyetinize son derece güveniyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim... Benim açımdan hiçbir sorun yok.
Kullanıcı adım diğer forumlarda da bazen fisher olarak anılıyor, ben kanıksadım artık durumu, hiç önemli değil:)
Saygılar,görüşmek üzere...
Merhaba demek istedim :)
tanışma alanı burası mı tam bilemiyorum ama ben deniyorum sanırım :)
saygılarımla...
biraz güç oldu ama sonunda sesimi duyurabildim :)
merhaba Ferda Hanım :)
Merhaba Ufuk'cuğum,tekrar hoşgeldin.:)
Güzel bir forum alanı olmuş. Paylaşmak güzel birşey. Özelliklede konu hukuk olunca herkes yazamıyor. Hazırlayanlara teşekkür ederim.
Burada gereğinden fazla ''DENEME'' var sanırım. Forumlara buyurun arkadaşlar forumlara....
EE commodore1tr sanada pes 6000 i geçmişsin iletinde olmadı burayı mı karıştıracaksın ? Sen ne deniyorsun ? Git akla zarar yazılarını yaz. Hani ne oldu Çanakkale ? Kadınlar ? Dağdaki Çaban vede ayaklar ?