Avukatlardan rica ediyorum birisi yardım edebilirmi lütfen..
Printable View
Avukatlardan rica ediyorum birisi yardım edebilirmi lütfen..
Ne yazıkki okuluma gndermişler karakol tarafından nasıl böle bişi yapıolar ellerinde ispat yok mahkeme kararı yok ne diye okuluma gönderiolar okul benim adıma sorusturma açmış...Hayat bu kadar basit olmamalı bu yüzden atılıcammı okuldan simdi
Bu siteyi bence boş yere açmışssınız hiçbirinizin yardım ettiği bile yok okuldan 3 aylık uzaklaştırma alıyorum sicilimde hersey yazıcak artık nasıl iş bulurum bilmem. şimdi de lütfen kelimlerinizi düzgün kullanın yoksa cevap alamazsınız diye bi msj atmayın zaten 4 aydır cevap alamadım onun yerine siteden atın..
iyi günler ben 1 hafta önce ilk ve son kullandığım uyzuturucudan dolayı kendi üniversitemin acil bölümüne kaldırıldım yoğun bakımda 3 gün kadar yattım üzerimden herhangi birsey çıkmadı narkotiklerede ifademdede ilk kez olduğunu söyledim olayın olus asamasında satın alma olmadığını belirttim bunun üzerine bana dawa açılma durumum nedir gerçektende ağır bir uyusturucu olsada ilk kullanısımdı ve şimdi bana mahkeme açılma olasılığı nedir ve açılırsa ne ceza alırım bunun aslında intihar için yapmama rağmen arkadaslar dahil kimseye birsey söylemedim polis ifademde dahil ne yapabilirim dawa açılırsa sonucu ne olur dawa açlılırsa burdaki frumlardan birinde okudum 1 yıl denetim serbestliği sonra mahlkemenin düşmesine seklinde karar wardı yani 1 yıl sonra temiz scil bu sekilde bir sansım warmı ama en çok aile kısmı çok ürkütüyor kesin dawa açılırmı çok tesekkürler
yardımcı olabilirseniz sevinirim
Sayın Ardatkn TCK 191 .maddesine göre uyusturucu kullanan kisilere mahkeme esnasında hastaneye gönderilerek bağımlı olup olmadığının tesbiti istenmektedir.Eğer baağımlı ise tedavi ve denetimli serbestlik kararı ara karar olarak verilmekte .Bu tedbire uyulmadığı takdirde yargılamaya devam edilerek hapıs cezası verilebilmektedir.Ara karar niteliğinde olan tedavi ve denetimli serbestlik kararları adli sicile islenmemekte tedbire uygun hareket edilip dosyanız denetimli serbestlik subesince infazı tamamlanmıstır ibaresi ile mahkemenize gönderildiğin de dava düsmektedir.size verilen karar 191-5 den mı verilmis 191-6-7 den verilip esasdan mı kapatılmıs isin ince ayrıntısı burada yatmaktadır.Saygılarımla
Merhabalar ben de 1 hafta önce polislere yakalandım.cebimdeki esrarı polisler gelince yere attım ama sonra benim olduğunu sölemek zorunda kaldım.Karakolda ifademi verirken polisler yardımcı oldu,daha önce kullanmadığımı ilk defa deneyeceğimi,pişman olduğumu yazdılar.Ne parmak izi ne de fotoraf çektiler savcıya da göndermediler bu normal mi?Üniversitede okuyorum okulun bitmesine 1 sene kaldı bu olay okulu etkiler mi çok korkuyorum cevaplarınızı bekliyorum lütfen.