sayın sdt23 size sonsuz teşk ediyorum
bütün yardımlarınız için sayın sdt 23 çok ama çok teşk ediyorum.yeterince anladım kafamdaki soru işaretlerini fakat siz beni yanlış değerlendirmişsiniz eşimin türkiyeye gelmesi mahekemeye çıkması için ne yapmalıyım derken bakın biz 8 sene ailesinin istememesine rağmen birbirmizi deliler gibi sevdik ve hertürlü zorluğa göğüs gerdik ve kına gecemizde yine ailesinin yüzünden tamamen ayrıldık ve ben ailesinin yüzünden 8 senemizin tek kalemde silinmesini hazmedemiyorum kabul edemiyorum YÜCE RABBİM'İZ NASİP EDERSE İNŞALLAH birbirimizi görmemiz mahkemede de olsa belki o büyük sandığımız belki sevgimiz gerçekten büyükse belki birbirimize bir şans daha veririz KURBAN OLDUĞUMUZ YÜCE ALLAH'IMIZIN İZNİYLE İNŞALLAH AMİN !!! yani siz ne düşündüğünüz bilmiyorum ama ben onu 8 sene sevmedim ben ona 8 sene taptım benim ona en büyük kötülüğüm ona ömür boyu tapmak olur.ben tekrar yardımlarınız için sonsuz kere teşk ediyorum ve gerek aavukatlık hayatınızda gerek normal hayatınızda başırılı olmanızı diliyorum.
Re: Kimlik yenileme - boşanma için
Selam benim boşanma mahkemem vardı memlekette, ama gitmedim şimdi yine dilekçe geldi ve mahkeme ileri tarihe atmış. Yine gitmessem 508 509 510 maddesi uygulanacakmış. Maddeleri açıklarmısınız? Yardımcı olurmusunuz? Ne yapacamı bilmiyorum. Teşekkürler.