Üstat soru sormuşun büyük olasılıkla şimdi kendi cevabını da kendin almışsındır bizimle sonucu paylaşırsan işler nasıl oldu ne tür aşamalardan geçtin bizi de aydınlatırsan iyi olur diye düşünüyorum saygılar...
Printable View
üstat devlet dairesinde sadece 657 dmk 53 maddeki yani akıl hastalığından dolayı alınan askerliğe elverişli değildir raporları devlet memuru olmana engel olur onun dışındaki raporlar için herhangi bir sıkıntı yoktur. Askerliğe elverişli değildir raporu askeri kriterlere göre verilir sivil de bu kriterlerin bir önemi yoktur. Saygılar...
tşk ederim kafama bu takılmıstı hava değişimi aldım geldim askerden zaten bir işyerine girme sorunu olacak diye korkuyordum tşk
slm ben 3 gün önce kilodan hava değişimi alıp geldim birliğimden .askerlik yapmak isteseniz bile yaptırmıyorlar ilk gün doktor muhane edip bakıyor o hastaneye sevk ettigi taktırda askeri hasteneye gidip birde orda muhane ediyorlar fakat en az 15 gün sonrasına heyet için tarih veriyorlar o ortamı yaşatıyorlar mutlaka benim boy 179 kilo 134 normalde +33 e hava değişimi veriyorlar kesin olarak ben 3 ay hava değişimi aldım çürük vermiyorlar hemen 12 ay sonra elveriştir raporu veriyorlar ancak. bu konuyla merka ettiniz varsa mesaj yazarsanız memnuiyetle cevaplarım
+33 Değil hocam.. +30 Ve Üzeri :)
+30 a vermediler gözümün önunde çoçuk a
12 aydır hava değişimindeyim kilo boy oranı +34 haftaya hastaneye gideceğim sevk'e haftaya yazarım size... herkes bilgilenir..3+3+6 ay aldım bu arada.
bende 3 aydır hava degişimindeyim sen sonucu bizlere söylersen sevinirim
benim +56 3 ay dolacak benimde bakalım ne olacak
iyi günler ben 3 ay hava değişimim sonunda askeri hastaneye gittim ve benim askerlikle olna ilişkimi sonlandırdı komutanlar ben pek nadir durumda olanlardanım 3 ayda göderilen az çıkyormus