Re: Polise mukavemet ve darp
Sayın Metin, özellikle bir ceza davasında avukatınızla savunulmamanız, kendiniz için yapabileceğiniz en büyük ihmalkarlık olur. Bir an önce avukatınıza danışınız.
Alıntı:
Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Metin, özellikle bir ceza davasında avukatınızla savunulmamanız, kendiniz için yapabileceğiniz en büyük ihmalkarlık olur. Bir an önce avukatınıza danışınız.
hepinize gerçekten çok teşekkür ederim kusura bakmayın olaydan kaynaklı biraz huzursuzum çabalarınızdan kaynaklı çok teşekkür ederim
arkadaşalr birde şunu sormak sitiyorum aileden herhangi birinin şahitliği mahkemede kabul görürmü çünkü ben olay esnasında ailem ile birlikteydim
Alıntı:
metinNNN rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşalr birde şunu sormak sitiyorum aileden herhangi birinin şahitliği mahkemede kabul görürmü çünkü ben olay esnasında ailem ile birlikteydim
Kabul görür,ama yeterli görülürmü?Ona mahkeme karar verecektir.
Alıntı:
metinNNN rumuzlu üyeden alıntı
sayın arkadaşlar bir sorum daha olacak. Bir şahit götüreceğim mahkemeye bu ablam annem yada babam olabilir çünkü olay saati ve zamanı onlarla birlikteydim şahit olarak götüreceğim bu kişiler ailemden olduğu için bir sorun yaratırmı
Herkes tanık olabilir. Ailenizden biri de! Eğer gerçekten haklıysanız gerçekler ortaya çıkacaktır.