Re: 3 aylık boşanmada gelişme.
ArkadaŞlar Benİm 3 Aylik BoŞanmada Çoooookkkk Acayİp GelİŞmeler Oldu...
EŞİm Sebepsİz Evİ Terk Edİp GİtmİŞtİ, Gİderken TÜm Zİynet EŞyalarini AlmiŞti, Özel EŞyalarini Almak İÇİn Eve Geldİ 7 KİŞİyle Bende Kameraya Kaydettİm.ayrica Kİralik Kasa Anahtarini Da AlmiŞti...bunuda Kamerada İtİraf Ettİ Avukatiyla...
Ben Eve Gerİ DÖnÜŞ ÇaĞrisi Yaptim SÖzlÜ Ve Mahkeme Karariyla...Öyle 4 Ay Falan Beklemeye Gerek Olmadan Yaptim.yanliz EŞ Benden BoŞanmak İÇİn Dava AÇtiĞindan Evİ Terkden Gerİ DÖnÜŞÜ Hakİm Kaİle Almadi....
Bİr SÜrÜ Faturalar Ve Senetler AlinmiŞ Fatura Tarİhlerİ Üzerİne KaŞe BasilmiŞ.İmzalar Farkli. Bunlari Ben Kendİm Tespİt Ettİm Ve Şahİtler Dİnlendİ...karŞi Tarafin 3 Şahİdİ Vardi Bİrİ Gelmedİ...dİĞerİde Bana İftİra Atti Onun Tespİtİnİde Yaptirdim Ve Olmayan Asilsiz İftİralar.. Cumhurİyet BaŞsavciliĞina BaŞvurdum SoruŞturma BaŞlatildi...
Bende 7 Şahİt Vardi Hakİm 2 Sİnİ Dİnledİ..5 Sahİt Dİnlemesİnİde 4 Ay Gerİye Atti...zaman Yetmedİ...
Çok İlgİnÇtİr Dava 1 Yilini Dolduracak Bu Durumda Hakİm Ne Tedbİr Nede Nafaka İÇİn HÜkÜmde Bulundu...eŞ Ben ÇaliŞiyorum Dedİ MaaŞim Az...onlar Tazmİnat İstedİ Nafaka İstedİ....duruŞma SÜresİ Yetmeyİnce 4 Ay Sonraya Atildi. Ve Avukatlari DuruŞmaya Ara Verİlİnce Benİ Arayin AnlaŞalim Dedİ Bende Kabul Etmedİm...
SoracaĞim Soru Şu....
1- Yalanci Yemİn Eden Şahİt Hakkinda Nasil Bİr Karar Çikar Hapİs Mİ ? Olur Yoksa Para Cezasi Mi? 3 KİŞİ Arasinda İftİra YapilmiŞ O Dİyor Ben Demedİm DİĞerİ Dİyor Ben..ve Şahİt Allahin ÜstÜne Yemİn Ederİm Dedİ.( Sorma Sebebİm Şahİt İnsani İpe GÖtÜrÜr)
2- Alinan Bu Faturalar UzulsÜz OlduĞundan Dolayi Bana Davayi AÇan EŞ Mİ? Yoksa Faturayi Hazirlayan Fİrma Mi Bu Konuda SuÇludur...
Ltfn Konu Hakkinda Bİlgİsİ Olan Avukat Ve DeĞerlİ ArkadaŞlarim Önerİ Yazsinlar...
yalancı şahitlik cezası ne olur..
EŞİm Sebepsİz Evİ Terk Edİp GİtmİŞtİ, Gİderken TÜm Zİynet EŞyalarini AlmiŞti, Özel EŞyalarini Almak İÇİn Eve Geldİ 7 KİŞİyle Bende Kameraya Kaydettİm.ayrica Kİralik Kasa Anahtarini Da AlmiŞti...bunuda Kamerada İtİraf Ettİ Avukatiyla...
Ben Eve Gerİ DÖnÜŞ ÇaĞrisi Yaptim SÖzlÜ Ve Mahkeme Karariyla...Öyle 4 Ay Falan Beklemeye Gerek Olmadan Yaptim.yanliz EŞ Benden BoŞanmak İÇİn Dava AÇtiĞindan Evİ Terkden Gerİ DÖnÜŞÜ Hakİm Kaİle Almadi....
Bİr SÜrÜ Faturalar Ve Senetler AlinmiŞ Fatura Tarİhlerİ Üzerİne KaŞe BasilmiŞ.İmzalar Farkli. Bunlari Ben Kendİm Tespİt Ettİm Ve Şahİtler Dİnlendİ...karŞi Tarafin 3 Şahİdİ Vardi Bİrİ Gelmedİ...dİĞerİde Bana İftİra Atti Onun Tespİtİnİde Yaptirdim Ve Olmayan Asilsiz İftİralar.. Cumhurİyet BaŞsavciliĞina BaŞvurdum SoruŞturma BaŞlatildi...
Bende 7 Şahİt Vardi Hakİm 2 Sİnİ Dİnledİ..5 Sahİt Dİnlemesİnİde 4 Ay Gerİye Atti...zaman Yetmedİ...
Çok İlgİnÇtİr Dava 1 Yilini Dolduracak Bu Durumda Hakİm Ne Tedbİr Nede Nafaka İÇİn HÜkÜmde Bulundu...eŞ Ben ÇaliŞiyorum Dedİ MaaŞim Az...onlar Tazmİnat İstedİ Nafaka İstedİ....duruŞma SÜresİ Yetmeyİnce 4 Ay Sonraya Atildi. Ve Avukatlari DuruŞmaya Ara Verİlİnce Benİ Arayin AnlaŞalim Dedİ Bende Kabul Etmedİm...
SoracaĞim Soru Şu....
1- Yalanci Yemİn Eden Şahİt Hakkinda Nasil Bİr Karar Çikar Hapİs Mİ ? Olur Yoksa Para Cezasi Mi? 3 KİŞİ Arasinda İftİra YapilmiŞ O Dİyor Ben Demedİm DİĞerİ Dİyor Ben..jve Şahİt Allahin ÜstÜne Yemİn Ederİm Dedİ.( Sorma Sebebİm Şahİt İnsani İpe GÖtÜrÜr)
2- Alinan Bu Faturalar UzulsÜz OlduĞundan Dolayi Bana Davayi AÇan EŞ Mİ? Yoksa Faturayi Hazirlayan Fİrma Mi Bu Konuda SuÇludur...
Ltfn Konu Hakkinda Bİlgİsİ Olan Avukat Ve DeĞerlİ ArkadaŞlarim Önerİ Yazsinlar...
Yalan Taniklik Yapma Cezasi Nedir?
EŞİm Sebepsİz Evİ Terk Edİp GİtmİŞtİ, Gİderken TÜm Zİynet EŞyalarini AlmiŞti, Özel EŞyalarini Almak İÇİn Eve Geldİ 7 KİŞİyle Bende Kameraya Kaydettİm.ayrica Kİralik Kasa Anahtarini Da AlmiŞti...bunuda Kamerada İtİraf Ettİ Avukatiyla Birlikte...
Bİr SÜrÜ Faturalar Ve Senetler AlinmiŞ Fatura Tarİhlerİ Üzerİne KaŞe BasilmiŞ.İmzalar Farkli. Bunlari Ben Kendİm Tespİt Ettİm..bosanmaicin Şahİtler Dİnlendİ...karŞi Tarafin 3 Şahİdİ Vardi Bİrİ Gelmedİ...dİĞerİde Bana İftİra Atti Onun Tespİtİnİde Yaptirdim Ve Olmayan Asilsiz İftİralar.. Cumhurİyet BaŞsavciliĞina BaŞvurdum SoruŞturma BaŞlatildi...
Çok İlgİnÇtİr Dava 1 Yilini Dolduracak Bu Durumda Hakİm Ne Tedbİr Nede Nafaka İÇİn HÜkÜmde Bulundu...esim Ben ÇaliŞiyorum Dedİ MaaŞim Az Bu Yuzden Nafaka Ve Tazminat Isterim Dedi....duruŞma SÜresİ Yetmeyİnce 4 Ay Sonraya Atildi. Ve Avukatlari DuruŞmaya Ara Verİlİnce Benİ Arayin AnlaŞalim Dedİ Bende Kabul Etmedİm...
SoracaĞim Soru Şu....
1- Mahkemede Yalan Beyanda Bulunan Sahit Ben Diyor Olayi Bilmiyorum Ama Bana X Adam Soyledi...onada Y Adam Soyledi..diyip Allahin Uzerine Yemin Ederim Dedi.
Bende Bu X Ve Y Adamlari Arastirarak Kimlik Bilgilerine Ve Adreslerine Ulastim Savciliga Verdim. X Bana Geldi Ve Herseyin Yalan Oldugunu Ben Ve Y Boyle Birsey Demedik Dedi Ve X Adamin Sesini Onun Haberi Olmadan Kaydettim.....savcilik Henuz Sorguya Almamis...ve Davamda Da 2 Ay Var....
Yalan Beyanda Bulunan Kisiye Ne Ceza Verilir Yada Bana Attigi Iftira Yanina Kar Mi Kalir Ve Ben Savcidan Alacagim Karari Mahkemeye Sundugumda Dava Seyri Nasil Degisir...
3-eŞİmle Ortak MÜŞterek Hesapta Kasa Kiraladik Ve Burada Annemin Ve Benim Dugunden Sonra Aldigim Altinlarda Var.esim Kasa Anahtarlarini Da Alarak Evden Gitmisti...sizden Ortak Hesabin Esit Paylasimi Soz Konusu Olurmu Cunku Altinlar Kadina Aittir Diye Duyumlar Aliyorum..ortak Hesabin Esit Bolunecegine Dairemsal Yargitay Kararlari Varsa Ltfn.bana Yollayiniz Ki Mahkemede Delil Olarak Sunayim.
Re: Yalan Taniklik Yapma Cezasi Nedİr?
Sn.ozerlaik;daha önce açtığınız konudan devam etmek,konuyu daha iyi takip edebilmek ve site kuralları (tekrar) açısından daha faydalı olabilecekken niye farklı bir başlıkla aynı konuyu açma ihtiyacı duydunuz?
Lütfen açtığınız ilk konudan devam edin.Bu hem size hemde sizinkine benzer sorunları olan diğer üyelere kolaylık sağlayacaktır.Açtığınız konuyu hatırlayamadıysanız:
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=22590
saygılar