Ya sayın abiler bu ipler sizin bilgisayarlarda neresinde bağlı ? Benim bilgisayarda bağlı ip falan yok göremedim..Bağlanacaksa nereye bağlayacağız ip'i anlatın banada ya..ip bağlasak hızda falan bir artış olurmu acaba..:deli:
Printable View
Ya sayın abiler bu ipler sizin bilgisayarlarda neresinde bağlı ? Benim bilgisayarda bağlı ip falan yok göremedim..Bağlanacaksa nereye bağlayacağız ip'i anlatın banada ya..ip bağlasak hızda falan bir artış olurmu acaba..:deli:
Bağlanacak olan ipin uzunluğuna göre değişir!
Siz ne kadar uzun ip kullanacağınıza karar verin yeter.
Ayrıca ipi bilgisayara bağlamak istediğinizden eminmisiniz?
ipin kalitesine göre değişir. hangi ipden bahsettiğini söylersen yardımcı olurum.
Bu arada hack3r nickli arkadaş öğrendiğin iki üç cümlelik tanımı buraya gelip yazman üzerine bir hayran kitlesi bırakmaz. IP kopyalamak gibi çok saçma şeyler söylemişsin ve bunlar çok kolay şeyler demişsin. Tebrikler ya süpersin
:o Ahhah şimdi buldum..Meğer ip bilgisayarın bağlanıldığı yeri gösteren adresmiş..Oley oley..Yavaş yavaş bizde öğreniyoruz birşeyler değilmi abiler..:p
Atılan e-posta sizin şirket sunucusundan sizden şikayetçi olan kadının bilgisayarına gidene kadar Telekomun hattı üzerindeki bir kaç yönlendirici dediğimiz cihazlardan geçer ve bunlar kayıt altına alınır. Mahkeme telekomdan bu kayıtları yazı ile isterse e-postanın gerçekten sizin şirketten gelip gelmediği belli olur. IP kopyalama gibi birşey olamaz. Rahat olun.
Fakat e-posta şifrenizi başkalarına söylediyseniz veya bilgisayarınızı açık bırakıp lavaboya falan gittiğinizde biri sizin bilgisayarınızdan böyle bir ileti gönderdiyse teknik olarak yapabileceğiniz birşey yok masum olduğunuzu ispatlayamazsınız.
Aynı ip 2 bilgisayarın aynı anda kullanması benim bilgime göre imkansız diyebilirim çünkü bu durumda bir ip çakışması algılanacak ve sistem buna izin vermeyecektir.
Merhabalar eldeki msn görüşme kayıtlarından ip tespit etmek mümkün mü? Bu kayıtların hangi msn adresiyle yapıldığını biliyorum. Karşı taraf bunu kafamdan uydurduğumu söylüyor. Msn kayıtlarının gerçek olduğunu nasıl ıspatlayabilirim. Microsoft da msn görüşmeleri saklanıyor mudur? Teşekkürler.
Microsoft msn kayıtlarını saklamamaktadır.
İnternet ortamında herşeyi yapmak mümkün.ıp kopyalamak dahil.Benim hattımdan yollanmış diyorsunuz.t telekom a başvurursanız sizin hattınıza giren pc nin orjinal ıp numarası bulunur.Gerçi birinin hattına çengel takıp o hattan çevirmeli baglantı yapmak imkansız olsada:DBana pek inandırıcı gelmedi.Saygılar
mailin farklı ip den geldiğinin sanılması için farklı ip den bağlanmak şartmı ki?
Programlama dilinde bazı fonksiyonları bilinçli olarak yanlış kullanıp, gönderdiğiniz mail serverin sizin ip nizi farklı olarak algılamasını sağlamak daha kolay bir yol değil mi? bildiğim kadarıyla bu tür bir yol mevcut. İp ni değiştirmiyosun sadece karşı taraf giden ip bilgisini istedğin şekilde gösteriyorsun.
yalnız telekomdan kayıt istenirse gerçek ortaya çıkar böle bi durumda . tabi dediğim gibi yanlış bilmiyorsam. çünkü hiç denemedim açıkçası.