Re: Kayıp 8 asker derhal sağ ve salim geri alınmalıdır
Alıntı:
ekircali rumuzlu üyeden alıntı
E YUH ARTIK.
:deli: :kızgın:
Bu yoruma sudaki parıltı değil olsa olsa içimizdeki karaltı denir.
Cevap pencerelerinde uygunsuz ileti bildir seçeneği olmaması büyük eksiklik.
nesı yuh olenler aslanlargıbı oldude bı bunlarmı kurtuldu?nobete gıden her askere komutanı ceblerıne 1er kursun koymalarını soyler pekı neden?cunkı olurda tororıst bır baskın sırasında etrafın cevrılır sılahındakı son kursun da bıterse onların elıne dusmemek ıcın o cebındekı kursunla kendını oldurup kurtulman ıcın....bız o kardeslerımıze vatanı teslım edıyoruz bız uyurken bızı korusunlar tehlıkelerı uzaklastırsınlar dıye bızı satsınlar parcalasınlar dıyedıl... kendı vergılerımızle esı dagda pkk bası olan bır vekılı 10 mılyar maas oduyoruz yanı kendı elımızle bır terorıste 10mılyar para verıyoruz neden?pkknın vekılı oldu dıyemı asıl buna YUHHHHHHHHHHHHH
Alıntı:
sudakı parıltı rumuzlu üyeden alıntı
neyın cesaretı ya o 12 askerı onların oldurmedıgını nerden bılıyoruzkı?belkı onlar yaptı
O yuh bu sözünüze idi.
Bugün tekrar okudum o yazınızı.
Sonuç: YUH!
:p sadece guluyorum...oda sıze:o
sıkıldıgın zamanlarda gecıste yasanmıs savasları ve adsız kahramanları dusun dagılır canım:o ....eger askerlık yaptıysamkı ben bayanken bunları bılıyorum sadece sana guluyorum...:p
Alıntı:
sudakı parıltı rumuzlu üyeden alıntı
nesı yuh olenler aslanlargıbı oldude bı bunlarmı kurtuldu?nobete gıden her askere komutanı ceblerıne 1er kursun koymalarını soyler pekı neden?cunkı olurda tororıst bır baskın sırasında etrafın cevrılır sılahındakı son kursun da bıterse onların elıne dusmemek ıcın o cebındekı kursunla kendını oldurup kurtulman ıcın....bız o kardeslerımıze vatanı teslım edıyoruz bız uyurken bızı korusunlar tehlıkelerı uzaklastırsınlar dıye bızı satsınlar parcalasınlar dıyedıl... kendı vergılerımızle esı dagda pkk bası olan bır vekılı 10 mılyar maas oduyoruz yanı kendı elımızle bır terorıste 10mılyar para verıyoruz neden?pkknın vekılı oldu dıyemı asıl buna YUHHHHHHHHHHHHH
En kutsal hak insanın yaşam hakkıdır. Bu aşağıladığınız insanlardan herhangibiri sizin babanız, kardesiniz, oğlunuz olsa da siz böyle ucuz hamaset laflarını edebilir miydiniz çok merak ediyorum doğrusu.
Benden size bir öneri adınızı sudaki parıltı değilde sudaki karaltı olarak değiştirirseniz daha iyi olur. Çünkü etrafınıza ışık değil karanlık yayıyorsunuz.
O insanlar orada siz sıcacık yatağınızda rahat uyuyabilesiniz diye çatışmalara giriyorlar. Siz de burada yok son kurşun cebindeymişte, yok son kurşunu kafasına sıkmalıymışta. Ne kadar boş laflar bunlar. Siz hiç bir kurşunu bile elinize aldınız mı? Onun soğukluğunu hissettiniz mi?
Yazdıklarınızdan dolayı sizi şiddetle kınıyorum. Buraya millete cevap yazarken harcadığınız zamanı insan haklarını biraz inceleyerek geçirmenizi öneririm.
Saygılarımla.
Alıntı:
ilkine rumuzlu üyeden alıntı
En kutsal hak insanın yaşam hakkıdır. Bu aşağıladığınız insanlardan herhangibiri sizin babanız, kardesiniz, oğlunuz olsa da siz böyle ucuz hamaset laflarını edebilir miydiniz çok merak ediyorum doğrusu.
Benden size bir öneri adınızı sudaki parıltı değilde sudaki karaltı olarak değiştirirseniz daha iyi olur. Çünkü etrafınıza ışık değil karanlık yayıyorsunuz.
O insanlar orada siz sıcacık yatağınızda rahat uyuyabilesiniz diye çatışmalara giriyorlar. Siz de burada yok son kurşun cebindeymişte, yok son kurşunu kafasına sıkmalıymışta. Ne kadar boş laflar bunlar. Siz hiç bir kurşunu bile elinize aldınız mı? Onun soğukluğunu hissettiniz mi?
Yazdıklarınızdan dolayı sizi şiddetle kınıyorum. Buraya millete cevap yazarken harcadığınız zamanı insan haklarını biraz inceleyerek geçirmenizi öneririm.
Saygılarımla.
bu kardesım olsaydı onu kendım vururdum
benım kardesım doguda yaptı defalarca ıraka gırdı cıktı ayagından yaralandı sakatlandı...bız ataturkle buyuduk vatan sevgısı ılebuyuduk vatan borcu namus borcu dıye yetıstııldık... cumhurıyet cocuguyuz...daha oncede kacırılan erler oldu onlara bırsey dıyemem..ama bunlar haın
yıne dıyorum benım aılemden bırı bunu yapmaya kalksa benım sulalem onu yasatmazzzzzzzzzzzzzz...sılahını o terorıstte bıraktıysa canı cok tatlı geldı ıse onu dondugu zaman aıleye almayı bırakın aıle mezarlıgına bıle almazlar...bu vatanı sevıyorsan askersen onu koruyacaksın satmayacaksın 3 5 pacavra eskıyaya...o len 12 asker satmadı sım dı yasasalar yıne satmazlardı..cunkı onlar turk askerıydı sereflı turk askerı.olması gerektıgı gıbı askerdıler gostermelık asker dıl.. mekanları cenlet olsun..
Kaçırılan askerlerin sağ salim dönmeleri sevindiricidir. Kan üzerinden hamaset yapmanın anlamı yoktur. Askerlere verilmiş kesinleşmiş bir ceza şu noktada bulunmadığına göre bundan sonrası yargının konusudur. Yargı kararı ile suçluluğu tescil edilmemiş herkesin masum olduğu kabul edildiğine göre, bu konudaki yorumlar o insanların kişilik haklarına direkt bir saldırıdır. Yargı kararını verir, suçlu bulunurlarsa cezalarını yasalar çerçevesinde çekerler. Ondan ötesi yorumlar gereksizdir. Konuyu burada kapatmanızı rica ediyorum.
Selamlar,