104.madde ile ilgili sgk bilgi edinme cevabı
T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ
Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
5434 Sayılı Kanunun 104.maddesi 01.10.2008 tarihinden itibaren yürürlüğe giren 5510 Sayılı Kanunun 106.maddesi ile yürürlükten kaldırılmıştır.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği
Bilgi Edinme Birimi
Cevap: 104.madde ile ilgili sgk bilgi edinme cevabı
Sayın Libertysea,
Yanlış anlamazsanız size bi sorum olacak:Forumlardaki iletilerinizde firar sürecinde hiçbir sorun yaşamadığınızı yazmıştınız ancak 2009 aralık ayındaki bir iletinizde evinize polis baskınları olduğunu ailenize terörist muamelesi yapıldığını yazmışsınız..Ben anlayamadım durumu acaba başka birinin yaşadıklarını da katarak mı bu duruma parmak basmak istediniz..Sakın yanlış anlamayın amacım sorgulamak değil sadece çelişkiye düştüm..Zira ben de 7 aydır firariyim ve çok şükür sadece ilk ay haricinde kimse gelmedi evime ve gelenler de kapıdan sorup gitmişler.
Bir de hem sizin verdiğiniz bilgiler hem de kişisel araştırmalarım sonucunda yeniden devlet memuru olma konusunda kanunen bi sıkıntı olmadığını gördüm..Bu konudaki tüm bilgilendirmeleriniz için teşekkürler ve son olarak şunu sormak istiyorum:Yaklaşık 8-9 aydır devlet memurusunuz sanırım herhangi bir problem çıktı mı?
Çok teşekkürler, iyi günler.
Saygılarımla,