Bir hukuk sitesinde soruna hukuki olarak çözüm getirmek yerine kendi yöntemiyle öğretmenin suratının ortasına yumruğu yapıştırarak çözüm getirmeye çalışan zihniyete karşı belki verilecek en iyi yanıt susmaktır.
Printable View
Bir hukuk sitesinde soruna hukuki olarak çözüm getirmek yerine kendi yöntemiyle öğretmenin suratının ortasına yumruğu yapıştırarak çözüm getirmeye çalışan zihniyete karşı belki verilecek en iyi yanıt susmaktır.
şiddeti destekleyerek , suçu teşvik edip, cezadan kaçınma yöntemleri üzerine uzlaşmaktan daha kötü olmadığına inanıyorum...
kendi çocuğunuzun başına geldiğinde aynı rahatlığı gösterip göstermeyeceğinize yanıt veremediğinize göre, oturup düşünmeniz yerinde olur.
Yazdığı bu ve diğer bir kısım iletiler incelendiğinde "background" u hakkında kolayca bilgi sahibi olabildiğimiz, hukuk bilgisi, insanlara hitap sekli ve üslubu, Türkçeyi kullanma yeteneği, imla bilgisi ortada olan birisine karşı verilebilecek en iyi yanıt yine susmaktır.
O kadar detaya inmeye gerek yok, basit bir fikir ayrılığını, bu kadar büyüten birisi , heleki susmayı erdem sayıyorsa, erdemi yerine getirmesi beklenir, klavyesine sakız yapması değil.
Eti senin kemiği benim devri bi kaç yüzyıl geride kaldı.
Kişisel sataşmalarınıza son vermenizi ümit ederim!! Konuya ekleyeceğiniz birşey yoksa vaadinizi yerine getiriniz.
Türkçe'yi çok iyi kullandığını iddia eden kişi, "background" dedimi, bu işte yanlışlık vardır. Türkçe'yi de , hukuk gibi katletmemeniz dileğiyle.
Dinime küfreden Müslüman olsa....
Siz hata arıyorsanız kendi geçmiş iletilerinizi bir gözden geçiriverin!
Bak neresi yanlış söyliyeyim ben sana. 3 insan tipi vardır ülkemizde.
1. Eti senin kemiği benim diyenler.
2. Bir durum olduğunda savcılığa verenler.
3. Şiddet gördüğü anda şiddet ile karşılık verenler.
-------------------------------------------------
2. cide bekli yırtarsın ama,
3. sünün çocuğuna savunduğun ölçülü şiddeti uygulamamanı şiddetle tavsiye ederim.
Harbiden sinirlerim bozuldu.
resmiyete ihtiyaç olduğunda tüm Türk Dili kurallarını çok iyi derece kullanabiliyorum, siz benim dil bilgimi fazla kurcalamayın , önemli olan düşünce gücü, gösteriş değil. burda biz birbirimize yardım ediyoruz. siz hariç :)
sizden de katkı bekliyoruz, değerli fikirlerinizi esirgemeyin bizden. bilgi paylaşıldıkça değerlidir değil mi?