Re: Almanya'ya Gidebilmek Hakkında
Alıntı:
redman35 rumuzlu üyeden alıntı
slm arkdaşlar nasılsınız benimde bi sorun var benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.yukarda arkdaşlarımın yazdığı msjları okudum hepsinin eşleri alman vatanadaşı ama benimki öyle değil benim nişanlım vatandaş olmak için dil okuluna gidiyor.kendisi 10 senedir almanayda ikametgah ediyor.ve 3 üç çocuğu var.şu an çalışmıyor devletten yardım alıyor.şu an ne yapacağımı bilmiyorum bana bi yol gösterirmisiniz? cevabını bekliyorum şimdiden teşşekürler.saygılar
Bu durumda, Alman vatandasi dahi olsa isiniz zor görünüyor. Imkansiz degil tabii...
nişanlımın dediğine göre 4 sene sürer dedi onun arkadaşı 4 sene sürmüş çok zor olduğunu söyledi.ama ben daha çabuk olması için uğraşacam burdaki arkadaşlarımın sayesinde ve benimde bildiğim olursa bende paylaşcm en azından çalışmış olsaydı daha iyi olcakdı ama sağlık olsun en fazla 4 sene sürer arkdaşlar sizdende yarıdm bekliyorum.bana yol gösteririmsiniz .?
Alıntı:
nişanlımın dediğine göre 4 sene sürer dedi onun arkadaşı 4 sene sürmüş çok zor olduğunu söyledi.ama ben daha çabuk olması için uğraşacam burdaki arkadaşlarımın sayesinde ve benimde bildiğim olursa bende paylaşcm en azından çalışmış olsaydı daha iyi olcakdı ama sağlık olsun en fazla 4 sene sürer arkdaşlar sizdende yarıdm bekliyorum.bana yol gösteririmsiniz .?
4 sene sürecek olan nedir? Ben 28 günde aldim vizemi.
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
4 sene sürecek olan nedir? Ben 28 günde aldim vizemi.
yılmaz kardeş o arkdaşın kocasının oturum izni yokmuş bide devletten yardım alıyormuş. onun için bu kadar uzun sürmüş.yani çalışmış olsaydı ozaman daha iyi olcakttı tabi . yılmaz kardeş bana yaptığın işlemleri anlatırmısın benim ne yapmam lazım ilk önce a1 mi alayım yoksa ilk önce evleneyeyim şu anda ne yapacamı bilmiyorum ama nişanım gittim 2 sene sonra gelcek oda uzun benim içn neyapatım yardımcı olursan sevinirim.şimdeden çok teşşekür ederim
Alıntı:
yılmaz kardeş o arkdaşın kocasının oturum izni yokmuş bide devletten yardım alıyormuş. onun için bu kadar uzun sürmüş.yani çalışmış olsaydı ozaman daha iyi olcakttı tabi . yılmaz kardeş bana yaptığın işlemleri anlatırmısın benim ne yapmam lazım ilk önce a1 mi alayım yoksa ilk önce evleneyeyim şu anda ne yapacamı bilmiyorum ama nişanım gittim 2 sene sonra gelcek oda uzun benim içn neyapatım yardımcı olursan sevinirim.şimdeden çok teşşekür ederim
Asagidaki adreste ne anlatildiysa aynen onu yaptim...
http://hukuki.net/forum/showthread.php?t=32894
Alıntı:
saol yılmaz kardeş ben bu siteyi görmüştüm ama çok uzun diye bakmamıştım burası baya faydalı olcak ilgilendiğin için teşşekür ederim kendine iyi bak.
Alıntı:
saol yılmaz kardeş ben bu siteyi görmüştüm ama çok uzun diye bakmamıştım burası baya faydalı olcak ilgilendiğin için teşşekür ederim kendine iyi bak.
Her faydali bilgiyi uzun diye es gecerseniz basariya ulasamazsiniz...
Alıntı:
Her faydali bilgiyi uzun diye es gecerseniz basariya ulasamazsiniz...
haklısın ama o yazan arkdaşı tanımadığım için ilgilenmedim ama bakmak lazım ben gerekli olan herşeyi kaydettim yine çok teşşekür ederim.ilgillendiğiniz için
Alıntı:
haklısın ama o yazan arkdaşı tanımadığım için ilgilenmedim ama bakmak lazım ben gerekli olan herşeyi kaydettim yine çok teşşekür ederim.ilgillendiğiniz için
Rica ederim.
Alıntı:
Rica ederim.
ya kardeşlik benim bi sorum daha olcakdı benim nişanlım çalışmıyorum acaba sorun olurmu?