Doğalgaz Müdürü istifa etti.
Printable View
Doğalgaz Müdürü istifa etti.
Badembıyıkgillerde "istifa"kavramı varmıymış, şaşırdım... Umarım diğerlerine de örnek olur.
Evet, inceldiği yerden kopacak bir şeyler... ya biz adam gibi türk-kürt kardeşliği için somut birşeyler yaparız yada birileri hala çıkıp şehit cenazeleri üzerinden milliyetçilik duygularını tatmin etmeye devam eder ve yine yine yine yeni ölümler olur... ya inceldiği yerden kopsun ya da biri çıkıp ölümleri durduracak birşey yapsın allah aşkına....
İstifa kültürü böyle olaylara gelişir, topluma yerleşir. Küçük bir adımda olsa önemsiyorum.
Ne kopacakmış kardeşim. Artistlik yapmayın. ABD bu boru değil. Beğenmeyen anasını da alsın gitsin.
Herkes anasını alsın ve sandığa gelsin.
Sn. Başbakan hızını alamadı. Şimdi de İsrail e rest çekti. Bu bir vahşettir. Ben başbakanım ama aynı zamanda babayım.
Herşey çok taze ve sıcak. Davos ta İsrail Cumhurbaşkanı na da rest çekildi. Sözle esip gürlemek yerine İsrail uçaklarının ve pilotlarının Türkiye de eğitim uçuşu yapmalarını engellesene...Gazze'ye bomba yağdırıp çocukları öldüren uçaklar Konya ovasında antremen yapıyorlar mı? Buna cevap ver Sn. Erdoğan!
BOP Eş Başkanlığını bırakır bırakmaz fırsat bulursa sanırım cevap verir!...
Meğer bu Egemen Bağış ne imiş de bizim haberimiz yokmuş. Askerlerimizin başına çuval geçirilince bizim Erdoğan Amerika ya da rest çekmiş. "Çabuk bırakın çocukları" demiş. Biz de inandık.