Sayın illegal Duyğularına aynen katılıyorum.
Kitap okumayı sevenlere de Erdal Sarızeybek paşanın İHANETİ GÖRDÜK Kitabını okuyun elinizden bırakamıyaçaksınız ağlamaktan ve küfür etmekten.saygılar
Printable View
Sayın illegal Duyğularına aynen katılıyorum.
Kitap okumayı sevenlere de Erdal Sarızeybek paşanın İHANETİ GÖRDÜK Kitabını okuyun elinizden bırakamıyaçaksınız ağlamaktan ve küfür etmekten.saygılar
Hukuki Net'in öncelikle bir hukuk sitesi olduğunu, hukuk profesyonelleri ve hukuk severler için bir laboratuar olduğunu tekraren belirtmek isterim.
Bugüne kadar hukuk ve siyasetin ayrılmaz birer bilim olduğunu bildiğimizden, hafif de olsa siyasi konuların da işlenmesine müsaade ettik. Bunu yaparken sert söylemleri, propogandaları, provakasyona neden olabilecek konuları, slogan mesajları elimine ettik.
Gerek iki hafta önce Şırnak ve gerekse bugün Hakkari'deki elim terörist örgüt saldırıları neticesinde artık tavrımızı daha da sertleştirmek, konu hakkında duyarsızlaştırılan, sadece ben diyen, toplum şuuru nedir bilmeyen zihniyetleri de kendine getirmek amacı ile Türkiye'nin en çok ilgi çeken hukuk sitelerinden olmamız hasebiyle bazı kararlar aldık.
Her ne kadar hukuk sitesi isek de, günün koşulları artık hukukçu kimliğimizden daha üstün olan Vatan ve Millet sevgisi gereğince kısa bir müddet de olsa, gerek protesto ve gerekse duyarsız kalmama amacıyla, 21.10.2007 saat 14.00 itibariyle HUKUK FORUMLARINI kapattık. (Bu forumlara Konu eklemek, yanıt yazmak mümkün değildir). Diğer tüm bölümler tamamen açıktır. Ancak bu bölümlere şahsi hukuki soru sorulması halinde tarafımızdan tepki gösterileceğini de peşinen bildiriyoruz.
Artık bir müddet boşanma, borç, miras vs. sorunlarına izin vermiyoruz. İçtihatla, kanunla uğraşmıyoruz. Gün kendimizi değil, Vatanımızı düşünme günüdür.
Tüm hukuk sitelerini de içinde bulunduğumuz günün önemi nedeniyle, hukuk değil, Ülkemizi konuşmaya davet ediyoruz. Bırakın mahkeme yanlış karar versin, bırakın bir kanun yanlış uygulanıversin, bırakın bir dava kaybediliversin... Yeter ki biz o hukukun yaşadığı ülkeyi kaybetmeyelim !
Duyarlı bir vatandaş ve duyarlı bir insan olarak elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum.Ve yapmaya devam edeceğim. Evet toplum duyarsız bir toplumuz demek yalnış olur.Böyle bir durumda bardağın dolu tarafını görmek zorundayız.
Hep birlikte elele verme vakti.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE............
Duygularınızı, düşüncelerinizi yazmaktan çekinmeyin. Artık bir hukuk sorunu ile uğraşmıyoruz, kanunu tartışmıyoruz, içtihatı incelemiyoruz. İçinizden geldiği gibi yazın, ne istiyorsanız onu yazın!
TERÖRE LANET ŞEHİTLERİMİZE SAYGI ÖNCE VATAN DEMEK İCİN
CUMHURİYET MEŞALESİ YAKMA TÖRENİNDE BULUŞUYORUZ. 22 EKİM PAZARTESİ 10:00 KADIKÖY İSKELE MEYDANI
Tepkinize hak vermekteyim. ancak ben iskenderunda ki bütün avukatların bu organizasyondan haberdar olduklarına sanmıyorum. daha programlı bir organizasyonla iyi neticeler alınacağında %100 eminim...
Terörü lanetlemek için bugün saat 17:00'da Salihli Kent Meydanı'ndayız. Gökyüzü ağlıyor, biz ağlıyoruz, içimiz kan ağlıyor...
Sinirleri alınmış bir millet olduk gitti. Hem hükümetten şikayet ediyoruz hem de tutup Evet oyu veriyoruz. Deli miyiz divanemiyiz?
Saygıdeğer fırat abi, Bu ülke de bazıları şehitlere KELLE, Bebek katiline SAYIN,dese de...
onlara hatlerini bildirecek senin benim gibi insanlara herzaman ihtiyaç var...
bu ülkeyi üç beş çapulçuya istediği gibi at oynatması için bırakamayız...
BIRAKIRSAK EĞER ŞEHİTLERİMİZİN YÜZÜNE BAKAMAYIZ...
TORUNLARIMIZA BUNU ANLATAMAYIZ...
Ne olursa olsun Hukuki Net'in manifestosunu haklı bulsam da, hukuk forumlarının kapatılması kararını onaylamadığımı da belirtmek isterim.