İslam Aleminin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun..
Bundan sonraki bayramlarda, daha huzurlu bir Türkiye 'ye uyanmak dileğiyle..
Printable View
İslam Aleminin Ramazan Bayramı Kutlu Olsun..
Bundan sonraki bayramlarda, daha huzurlu bir Türkiye 'ye uyanmak dileğiyle..
Rüyamda gördüm Ana kucağı
Uyandım baktım Asker ocağı
Felek ayırdı gurbet bucagı
Bir gün gelirim ağlama Anam.
Ramazan gelince bayram olunca
Herkes evladına sarılınca
Güller acılıp koklanınca
Ellere bakıp ağlama Anam
Bayram sabahı eller öpülür
Seni düsündükce bağrım sökülür
Beni hatırlayıp ağlama Anam
Jandarma oldum bileğim bükülmez
Kursun yesem kanım dökülmez
Ağlama Anam bir gün gelirim.
6/4/1982 Bileçik 9/ Alaydan işmini hatırlayamadığım bir arkadaşımın şiiri
Hukuki net ailesinin ve islam aleminin Mübarek Ramazan(Şeker)Bayramını kutlar.
Yaptığınız ibadet,Dua,Hayır ve hasenetlerinizin kabülünü Yüce Cenabı Allah(cc)dan diler ve niyaz ederim..Yüce Allah cemi cümleminizin yar ve yardımcısı olsun
Başta Hukuki Net yetkilileri olmak üzere,Tüm üyelerin ve Müslüman aleminin Mubarak Ramazan Bayramını,En icten Dileklerimle Kutlarım.
Bayram önce sevdiklerle kutlanır. En sevgili dostların, Hukuki.Net ailesinin bayramı kutlu olsun.
Yüreğiniz umutlu_umutlarınız atlı_ Sevdanız kanatlı_ mutluluğunuz_katlı,
http://img358.imageshack.us/img358/7...0001grz1np.gif
Sofranız tatlı_ mekânınız tahtlı_ Ömrünüz bahtlı_ yuvanız bereketli,
http://img525.imageshack.us/img525/9330/ekerhw7.jpg
Şeker Bayramınız Kutlu Olsun...
Sitemizde Yaşam-sohbet-forum oyunlarında bu güne kadar 43 sayfa acılmış ve ilk Ramazan Bayramı sayfası bu sayfa nostalji takılmak isteyenleri ve tüm bayram mesajlarını burada toplaya bilirmiyiz.
Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında hepimizin bir ve bütün olarak yaşamasına imkan sağlayan demokratik Laik Sosyal Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet'ini bizlere miras bırakan Mustafa Kemal Atatürk ve aziz Şehit'lerimizi unutmadan unutturmadan tüm Hukuki Net yöneticilerinin ve Üyelerinin Ramazan (şeker) bayramını kutlarım sağlıkla kalın. Sezen
Aman Sevgili deniz02!! Şeker bayramı yazmışsınız.:deli: Başka dertlerimiz olmadığı için Tayyyip bey bu günlerde bu lafa takmış durumda. Ulusa seslenişte sizede bir taş atmasın efendim.:)
Sevdiklerinizle şeker gibi bir bayram geçirmeniz dileği ile.
Saygılar.
Değerli Hukuki.Net Ailesi,
Şeker tadında, sağlık-sıhhat ve afiyetle huzur içinde tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle,
Bayramınız Kutlu Olsun!
Sevgi ve saygılarımla,
Milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Ramazan bayramını kutlar, tüm insanlığa; barış, sevgi, hoşgörü ve adalet getirmesini temenni ederim.
Hayırlı bayramlar...